Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:07:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 676840 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 912
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3660
Asus m2n-e
AMD 64bit dual 3800+
kingston 4 GB
nVidia 7300 gt
HDD Seagate 500 GB
IP sačuvana
social share
Well, I woke up this morning                                         
And I got myself a beer.
The future's uncertain
And the end is always near 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.437.3
mob
Samsung U600
Uradio sam skeniranje harda i pomoglo je, ali na kratko. Nedelju dana je sedmica radila kako treba i onda se opet usporila. Sta bi moglo da bude?
Zanima me da li mozda moze da utice nekompatibilnost direct x-a, posto se navodno sada uz windows 7 u kompu nalazi direct x 11, a moja ploca je napravljena za direct x 9.
Hvala!
Zavisi koliki ti je procesor i koliko si ga opteretio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
Ne bi trebalo da ti pravi problem sto je ploca pravljena kad je zadnja verzija direct x bila 9.  Update-uj drajvere za plocu i za chipset i trebalo bi da se resi problem. . .
IP sačuvana
social share
... to sam Ja i tu je problem, silom neću da se menjam!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pozdrav svima! Imam nekih problema sa koriscenjem Hamachi-a...Naime, pokusao sam da se umrezim sa drugom putem Hamachi-a kako bi igrali Football Manager. Ranije sam koristio isti program za ovu igricu, i bez problema je funkcionisao. Stvar je u tome sto sam tad koristio XP, a trenutno koristim W7. Guglao sam, pokusavao svasta, ali nema pomoci... Konkretno radi se o tome sto na mrezi "Hamachi" nije omogucen pristup internetu, tacnije "No internet access" kako je objasnjeno u Network&Sharing Center. Jel imao neko slicnog iskustva sa Hamacijem na W7, i postoji li neko resenje?

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
Da li si pokusao da iskljucis Firewall? Mene je jednom zeznuo i sada prvo sta uradim je : iskljucim firewall.
IP sačuvana
social share
... to sam Ja i tu je problem, silom neću da se menjam!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Da li si pokusao da iskljucis Firewall? Mene je jednom zeznuo i sada prvo sta uradim je : iskljucim firewall.
То је прво што сам урадио...међутим нема ефекта. Ево како то изгледа:

Углавном, он успе да пронађе другу мрежу на хамачију...У реду функционише све док не унесем ИП адресу у самој игрици где неће да пронађе другу страну. Исто тако други не могу да се прикључе кад ја хостујем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
SonyEricsson c903
Kako i gde da vidim koju verziju directx-a imam? Mislim na directx 9, i kao sam instalirao directx 10.1 pa da vidim da li je uvazena instalacija. Trazim ali bezuspesno... Znam da uz sedmicu ide DX 10, ali ovo ostalo me zanima.  Smile
p.s. I da li mogu da smanjim brzinu ventilatora? Radi na skoro 2000 o/min. CM 12cm, pa se cuje. Ne strasno, ali bih ipak smanjio malo. Trazio sam po BIOS-u, ali nema te opcije. Jel je moguce to nekako?
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 11:48:01 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia No kašlje
Kako i gde da vidim koju verziju directx-a imam? Mislim na directx 9, i kao sam instalirao directx 10.1 pa da vidim da li je uvazena instalacija. Trazim ali bezuspesno... Znam da uz sedmicu ide DX 10, ali ovo ostalo me zanima.  Smile

Start > All Programs > Accessories > RUN i ukucas dxdiag
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 11:48:58 od Mega_Byte_Me »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
SonyEricsson c903
Citat
Start > All Programs > Accessories > RUN i ukucas dxdiag
Pa to je kao na xp-u? Smiley Hvala, pogledacu. Jos nesto, koji codec da skinem za x64? Imam win7 shark x32, dobar je, a za x64 os ima neka verzija, ali duplo manja... Da li je to to? Ili ima neki drugi, tj. bolji codec za x64?
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 12:07:08 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Koristi x32 kodeke,preporucuju se oni,imas verzije za x64 ali nemaju svi kodeci kao u 32 bitnoj verziji,zato je duplo manji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:07:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.