Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:24:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 682583 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Koristim win 7 vec neko vreme i generalno sam zadovoljan, privikao sam se...ali imam par pitanja/problema na koja se nadam da ce neko znati da mi odgovori :

pre svega cu naglasiti da sam User account controle(UAC) spustio na minimum(Never notify), da me ne smara sa nepotrebnim "Administrativnim dozvolama" kao i da mi je u System Protection stavci samo drive C: pod protekcijom(on)   Smile

1. Nikako ne uspevam da instaliram igre(nisam jos probao programe) na particiju koja nije sistemska(C:)!?
pokrenem instalaciju kao administrator( Run as administrator) , odaberem custom lokaciju na E: , pocne instalacija i uvek zakuca sa izlaznom porukom :

"Error 1310.Error writing to file E:\Call of Duty\World at war\...   Verify that you have acces to that directory ?!Smile

2. Vrlo cesto mi win ne dozvoljava da copy/remove fajlove iz foldera u folder , sa particije na particiju(fajlovi/folderi nisu na C particiji!) sa porukom da "uklonim write protection"?!  Smile

3. Kada recimo dobijem mailom izvod iz banke i copy/paste ga u Word dokument(koristim Word 2003) pri pokusaju da ga sacuvam u folder, u kom inace drzim izvode, dobijam poruku :
"The save failed due to out of memory or disk space...."   sto je nemoguce jer imam 4Gb Ram-a a i nekoliko desetina slobodnih Gb na toj particiji?!  Smile

Ovaj poslednji "problem" i mogu da resim tako sto word fajl sacuvam na nekoj drugoj lokaciji pa ga kasnije kopiram u folder koji sam hteo al eto ustedeo bi vreme a i zanima me sta ga *ebe.  Smile

Ranije sam koristio Win XP i nikada nisam imao problem sa istim ovim stvarima...

unapred hvala!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Moze li jedna preporuka, sta bi bolje radilo na ovoj konfiguraciji, windows vista ili 7 ili da ipak ostanem na xp?

CPU Type   DualCore AMD Athlon 64 X2, 2900 MHz (14.5 x 200) 5600+
RAM               2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
Graficka            NVIDIA GeForce 9500 GT  (512 MB)
Paricija C i D       po 150 GB

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 7 Plus
predji na sedmicu. xp je svoje odradio a vista je nepredvidiva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Kako ce raditi sedmica na mojoj konfiguraciji? Hoce li biti znatno sporija nego xp?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
instalirao sam  windows 7 black profesional i skoro sam prezadovoljan. imam problem sa tonom na cameri. ne cujem sagovornika a mene jedva cuju a sve pojacano maksimalno a jedino sam morao da dodajem drajvere za audio. moze li ko pomoci?inace koristim msn mess. hvalla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 7 Plus
Kako ce raditi sedmica na mojoj konfiguraciji? Hoce li biti znatno sporija nego xp?
tvoja kkonfiguracija je ok tako da tu nemas sta da brines. inace sedmica se na vecini testova pokazala brza od xp-a. e sad ja ne znam na kojim konfiguracijama su testirali ali ti ne bi trebalo da imas problema. slobodno instaliraj win 7 32 bit.

instalirao sam  windows 7 black profesional i skoro sam prezadovoljan. imam problem sa tonom na cameri. ne cujem sagovornika a mene jedva cuju a sve pojacano maksimalno a jedino sam morao da dodajem drajvere za audio. moze li ko pomoci?inace koristim msn mess. hvalla
sta je black professional ???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Neko modovano njesra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 7 Plus
najverovatnije.

adrenalin76 skini normalnu verziju sedmice i brisi to sa kompa. ko zna kakvi problemi mogu kasnije da ti se jave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
@ jgjgjgjgjg: Bilo sta osim Viste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
pa ja koristim vistu glistu i onako .....nisam zadovoljan....ali kad nema bolje onda je i sranje dobro.....cekam W7 SP1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:24:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.