Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:10:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 683625 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
evo ti ovaj drajver i probaj ga, on je za vistu. mislim da si ti ubacivao pogresan drajver, ne treba tebi realtek ac97, tebi treba ADI1986A 6-ch Audio CODEC. ali opet mozda gresim. probaj ti ovaj drajver sto sam postavio, pa javi sta se desava.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
E hvala ti puno, sada mi radi zvuk. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
ma nista, samo si trebao da skines kodek sa asus-ovog sajta za 32-bitnu vista-u i to je to.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Da li neko zna resenje kako da se otkloni greska zvana.  .  YOU ARE THE VICTIM OF software counterfeiting  (Win is not Genuine).  .  .  obzirom na to da Wga remover i trikovi sa brisanjem WgaTray.  exe iz system32 ne prolaze jer tih fajlova u sedmici nema?!?!
« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 19:40:50 od unexpectedone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ipak nema drajvera za HP 1280.
Čekam...

a za koji win imas drajvere? ako imas vista-ine drajvere probaj sa njima kod mene su uspevali, a ako ima drajvere za xp probaj preko compatibility mode-a da ih instaliras.
Evo,skidam isti...
Videćemo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
@megadeki
Kada instaliras za Vistu, klikni desnim pa na Run as administrator. Pojavice se pitanje, klikni na Yes.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2009, 11:58:21 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Može mala pomoć, imam mogućnost da instaliram legalni Win 7, pa me interesuje sledeće, po
mogućstvu iz ličnog iskustva:

- imam c2d e7200 procesor na 2.53 mHz, 2 Gb RAM-a, ploču GA-73pvm-s2h sa integrisanom grafikom. HDD je 320 Gb, od kojih je 25 za sistemsku particiju. Može li ta mašina da tera Win 7 bez problema, i treba li HDD da preparticionišem - nešto sam čitao da mu treba velika particija za sistem?

- dobija li se nešto, osim šminke, dakle konkretno u performansama i konformnosti pri prelasku na ovaj operativni sistem? Godinama sam na XP-u, Vistu nisam ni probao baš zato što sam čuo da korisnici imaju velikih problema sa njom.

IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Alcatel One Touch Idol X
@Shaka zuluf

Што се тиче твоје машине, она је више него довољна да седмица глатко ради. А што се дељења харда тиче, ја сам оставио да ми системска партиција буде 100 гига, можда мало претерано, али када је виндоус инсталиран, у старту заузима приближно 17 гигабајта....

Седмица је, осим шминке која је евидентно боља него на xp-у, бржа и у самом подизању ( око 10 посто), једноставнија за коришћење ( ту мислим првенствено на инсталацију драјвера - ја сам само драјвере за графу инсталирао, остало је сам виндоус; и ако користиш адсл, онда ћеш мало дуже да тражиш драјвере за модем, мада у пракси се показало да драјвери за модем под вистом раде и на седмици).
Друго, мислим да су чувени ''плави екрани'' елиминисани, што значи да ће те систем у случају грешке у драјверима,(на пример) само обавестити поруком да је настала грешка, и да ће је систем отклонити брисањем драјвера и постављањем нових.

Треће, урађен је нови систем претраге по фолдерима у виндоус експлореру, на онај начин који је урађен у виндоус медија плејеру, дакле много бржи и једноставнији.

И ја сам, као и ти, прескочио висту, после 7 година коришћења икс-пе-а сам прешао на седмицу, и за сада сам задовољан.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
Citat
у старту заузима приближно 17 гигабајта....
Kod mene je 12,5 giga, a sa svim programima koje koristim oko 18.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:10:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.