Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:43:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 684250 puta)
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG L7
Ajd sad, gdje sam pogriješio? Pustimo našu prošlu prepirku. zar nekorišćenje više od 3,25(ili 3,5 GB RAM-a nisam siugran)RAM-a nije mana x86 sistema. I kao da je nešto puno 500mb više od x86 verzije. okruglo 3 GB za X64 verziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Zasto bih ti objasnjavao, kada vec unapred znam da cu da dobijem neki idiotski odgovor?! ( Retoricko pitanje.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 551
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 6220
E ovako. Imam problem sa ovom sedmicom. Kad god pokusam da instaliram blokira mi se PC. Probao sam i 32bit i 64 i uvek isto. Znaci krene, ucita se, izadje mi ono install now i od tad imam oko 2 minuta i posle toga se samo ukoci i nista ne mogu da radim. Imam AMD x2 6000+, 4GB, radeon hd4850. Najstrasnije od svega sto sam pokusao na starom racunaru (Amd 1.8 ghz, 512mb, fx5700) da pokrenem instalaciju i tamo se ne koci. Ako ima neko neku ideju, bilo kakvu, dobrodosla je   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
E ovako. Imam problem sa ovom sedmicom. Kad god pokusam da instaliram blokira mi se PC. Probao sam i 32bit i 64 i uvek isto. Znaci krene, ucita se, izadje mi ono install now i od tad imam oko 2 minuta i posle toga se samo ukoci i nista ne mogu da radim. Imam AMD x2 6000+, 4GB, radeon hd4850. Najstrasnije od svega sto sam pokusao na starom racunaru (Amd 1.8 ghz, 512mb, fx5700) da pokrenem instalaciju i tamo se ne koci. Ako ima neko neku ideju, bilo kakvu, dobrodosla je   Smile   Smile

Oстави га након што кликнеш на install да стоји нешто дуже. Код мене се такође укочи, али крене даље након 10-15 мин. Копира фајлове у позадини, али не приказује никакав прогрес.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 258
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
E, da kazem i ja koju.... Ja kvalitet OS-a ocenjujem na osnovu toga koliko je potrebno vremena da se iznerviram u radu sa njim... win7 je prvo sranje iz Microsofta, (malog mekanog), koje me nije iznerviralo vec nekih pola godine. Sto se tice brzine, xp i win7 se ponasaju slicno na mom PC. Ako dodam da win7 64bit uz aero i gomilu drugih nasminkanih gluposti radi slicnom brzinom kao XP, onda je to prvi+ za win7. Kada sam pokrenuo proceduru instalacije malo sam se razocarao u pocetku, jer je trajalo oko 40 minuta sa pauzama od 10ak min. za razliku od XP koji se instalira za 13min. ali kasnije je sve automatizovano tako da se sa 5 klika odradi sve. Dakle, drugi + za win7. Ono sto mi se najvise svidja u win7 su grupne polise i permise i sve je maksimalno zabranjeno i zakljucano pa kad korisniku stavim limited account zavrsio sam sa glupostima. Evo ga treci + za win7. A kad na kraju pomislite da je to glupo i da se mora uvek ici na admin nalog za instaliranje i sl. kad ono, pobrinuli se majstori "malog mekanog" da cak i na korisnickom nalogu ako znate admin pasword moze da se instalira i pored maksimalno restriktivnih polisa. Eto i cetvrti + za win7
Smile
Jesam li nesto propustio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Apple iPhone 5s
Kada sam pokrenuo proceduru instalacije malo sam se razocarao u pocetku, jer je trajalo oko 40 minuta sa pauzama od 10ak min. za razliku od XP koji se instalira za 13min.

Jesam li nesto propustio?

Ja ne bi reko da se XP instalira brze od WIN7, ali to je mozda do mene. Sta znam, kod mene se stvarno mnogo brze instalira sedmica. Ali da se XP instalira za 13 min, to nema sanse. Instalirao sam mali milion puta XP, i definitivno trka puzeva na 2 metra sa preponama brze traje.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 22:03:47 od oldboy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Nokia Neka stara nokia
Srpska politika okrenula ledja sedmici  Smile

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Sony xperia
Da kazem koju. Na jednoj od masina, konfiguracija ( druge su sa Intel Q9550):

Intel Q6600
Asus P5Qturbo
Saphire 4850
2 GB ram
2x320 sata2, raid polje striped

software:
Sony Vegas 9, Corel X4, Office 2007, Nero 9, Particle ilusion, FXhome VisionLab Studio Pro, Win rar, Mozilla, BSplayer, Power DVD ultra 8, K lite, Media player clasic, Msn

Utisak:
za sada nemam zamerki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
Srpska politika okrenula ledja sedmici  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:43:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.