Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:46:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 683480 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Milane, neces njemu nista uspeti da objasnis. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11157
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S10
Ja sam sklon da se složim da 7-ica nije mnogo optimizovanija od Viste. Možda su je podesili da može da radi na slabijim konfiguracijama u odnosu na Vistu, valjda zbog netbook tržišta, s'tim što verovatno neke servise ne startuje, ali XP je mnogo živahniji. E sad, ako govorimo o nekom high-end računaru - tu ne bi trebalo da bude neke razlike.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG L7
@Filip93
Misliš  Smile
@milan91
XP je bolji za stare računare a 7-mica je bolja za malo bolje ali isto dobro radi i na slabijim. A ako ću gledati da li mi se Vista ili 7 ili XP podigla za sekundu brže ili kraće. A složite se da je XP svoj posao odradio. Ima on 8 godina. Istina nije to onaj isti OS ali nema tu više nekog prostora za manevrsianje i izmišljanje tople vode. Uskoro će XP u(zasluženu) penziju. On je svoje odslužio i vrijeme je da se zamijeni novim.
@MladenISakovic
Što se high-end računara tiče ne mogu reći da imam nekog zmaja ali se može izboriti sa svime što mu se stavi. Ali 7-mica radi osetno bolje od XP-a i ima DX10 za igre i bolje koristi snagu računara od XP-a

I na kraju XP=W7 u većini slučajeva. U nekim slučajevim W7>XP a nekad XP>W7
A i oni testovi se razlikuju od računara do računara i apsoolutno nikad ne mogu biti isti. Nekima je to bolje nekima nije. Razlikuje se od jednog do drugog i te testove treba uzeti kao podatke koje mogu ali i ne moraju biti tačni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Sony xperia
Onda se tu namece jedno interesantno pitanje. Onaj ko hoce da ima vise memorije, treba imati 64 bit-ni OS. Medjutim XP 64, osnova je Server 2003. Da li to znaci da je stabilniji od 32 bit-nog i kakav je u odnosu na Win 7 64 bit ?? Ispada u vecini slucajeva, samo zbog mogucnosti prepoznavanja vise memorije od 3 giga, ljudi bi bili privuceni. Jer vecinu korisnika ne interesuju koje kakve druge stvari, a imali bi vecu hardversku zahtevnost samog OS-a.
Po logici, zasto bih upisivao 7-icu, ako meni, npr Vegas 64 bit siba u Win 64 bit, a sam XP 64 trosi manje resursa od 7-ice 64 bit ?

« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 17:45:46 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

MA ja nikad ni ne gledam testove jer su mnogo nepouzdani i dok nešto ne probam to me ne može ni u šta uveriti
Suoci se sa istinom i realnoscu, XP je i dalje bolji i nema sta dalje da se prica.
kad je bolji zasto onda koristis sedmicu...ha,ha,ha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Nokia Neka stara nokia
Citat
nek si mu reko  Smile
ko da kazes a≥b osim za b>a Smile

sto se mene tice koristio bi 7
sto da ne,ionako se 75% svodi na isto,a 7ica je vizuelno lepsa,sto je ustvari i glavna stvar doneta ovim OS-om

al ponovo,jos uvek nisam probao 7,tako da nemojte da me drzite za rec...
« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 18:02:16 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

MA ja nikad ni ne gledam testove jer su mnogo nepouzdani i dok nešto ne probam to me ne može ni u šta uveriti
Suoci se sa istinom i realnoscu, XP je i dalje bolji i nema sta dalje da se prica.

Trenutno zbog wifi moram, jer moja wifi kartica i XP imaju konflikt pa uvek zavrsi BSOD (windows 7 je za mene napredovao samo u tom aspektu, konacno lepo sredjena stvar oko mreza) Wink XP je uvek bio primarni OS na mom PC i dalje to i ostaje. Windows 7 i Ubuntu sa kde/gnome su sekundarni.

btw. da sam koristio XP dok sam to pisao, verovatno bi se javilo jos mnogo njih i reklo kako ja branim windows xp jer ga koristim, i da nikad nisam probao windows7.

@milan91
XP je bolji za stare računare a 7-mica je bolja za malo bolje ali isto dobro radi i na slabijim. A ako ću gledati da li mi se Vista ili 7 ili XP podigla za sekundu brže ili kraće. A složite se da je XP svoj posao odradio. Ima on 8 godina. Istina nije to onaj isti OS ali nema tu više nekog prostora za manevrsianje i izmišljanje tople vode. Uskoro će XP u(zasluženu) penziju. On je svoje odslužio i vrijeme je da se zamijeni novim.

jel hoces da krenem da kacim i bench rezultate?? Nema to veze kakva je konfiguracija u pitanju, na svakoj konfiguraciji windows7 radi isto u odnosu na druge OS...

Citat
nek si mu reko  Smile

sto da ne,ionako se 75% svodi na isto,a 7ica je vizuelno lepsa,sto je ustvari i glavna stvar doneta ovim OS-om

sto se mene tice ne bih ni razmisljao o 7 da imam snowka Smiley

Vidim, necu vise ni da pokusavam, nema veze, windows 7 je najbolji i najbrzi OS, to je verovatno cuo na Dnevniku 2.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 20:17:09 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 4S 16GB
moj prof. informatike je rekao da je Windows NT 4.0 najbolji OS ikada i ja mu verujem...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG L7

Trenutno zbog wifi moram, jer moja wifi kartica i XP imaju konflikt pa uvek zavrsi BSOD (windows 7 je za mene napredovao samo u tom aspektu, konacno lepo sredjena stvar oko mreza) Wink XP je uvek bio primarni OS na mom PC i dalje to i ostaje. Windows 7 i Ubuntu sa kde/gnome su sekundarni.

btw. da sam koristio XP dok sam to pisao, verovatno bi se javilo jos mnogo njih i reklo kako ja branim windows xp jer ga koristim, i da nikad nisam probao windows7.

@milan91

jel hoces da krenem da kacim i bench rezultate?? Nema to veze kakva je konfiguracija u pitanju, na svakoj konfiguraciji windows7

Citat
nek si mu reko  Smile

sto se mene tice ne bih ni razmisljao o 7 da imam snowka Smiley

Vidim, necu vise ni da pokusavam, nema veze, windows 7 je najbolji i najbrzi OS, to je verovatno cuo na Dnevniku 2.

Шта на свакој Виндовс 7? Има везе каква је конфигурација јер се другачије понаша на Коре2Дуо и на и7.
Нисам чуо на Дневнику два јер не гледам дневник, нисам у Србији, и не вјерујем у све што причају. А да је 7-мица набржи и најбољи ОС није, али да је најбољи у Виндовс породици јесте.ИксПе је своје одслужио и вријеме је за пензију сада долази 7. А то да ли ће ми АИМП се брже стартовати или неће, да ли ће се систем бутовати за 20 или 25 секунди у те секунде не улазим. Битно је да је он стабилан.  Па данас свако нормалан има 1 ГБ РАМ-а а и 512мб је довољно за 7. А напоменуо си  једну могућност Седмице(Самостално налажење драјвера). То је по мени довољно за прелазак. Нови ЕнВидиа драјвери су ми постали доступни на Виндоуз Апдејту истог дана кад су се појавили на сајту нвидије. Зашто се мучити и тражити драјвере кад их Виндоуз сам сервира и нема потребе за трагањем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:46:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.