Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:25:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 676802 puta)
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia C2-01
Zanima me ovaj program koji je pomenut u donjem postu.Da li je obavezan i da li stalno radi u pozadini ili se po potrebi koristi .Hvala i pozdrav.

Koji?
Ha izvini molim te mislio sam da sam naveo : Malwarebytes antimalware

Nista nije obavezno Smile ali je program dobar za ciscenje malwarea, e sad mene se cini da ukoliko ti je trial verzija mozes samo da skeniras komp ne pruza stalnu zastitu, ali kada otkljucas pro verziju dobijes opciju protection i ona ti omogucava stalnu zastitu i radi u pozadini pojavi ti se ikonica u desnom donjem cosku.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1.jpg
(16.82 KB, 337x37)
« Poslednja izmena: 23. Jul 2012, 13:30:03 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Da, program ima free opciju gde nemas automatski update i real-time zastitu.
U placenoj verziji mozes da postavis da ti automatski skenira sistem, kada mu zadas, sto je super opcija.
Osim toga radi isto kao i placen.

Nije obavezan, ali je trenutno jedan od programa koji nudi najkompletniju zastitu i uz antivirus koji koristis pravi jako dobru odbranu.
Svakako da nije obavezan, ali je preporucljivo imati ga.
Postoje i alternativni programi koji su dosta dobri.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung A50
Da li je dobar uz Nod32, da ne smetaju jedan drugom za rad?

Hvala na odgovorima od ranije Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 300
Citat
Da, program ima free opciju gde nemas automatski update i real-time zastitu.
U placenoj verziji mozes da postavis da ti automatski skenira sistem, kada mu zadas, sto je super opcija.
Osim toga radi isto kao i placen.

Nije obavezan, ali je trenutno jedan od programa koji nudi najkompletniju zastitu i uz antivirus koji koristis pravi jako dobru odbranu.
Svakako da nije obavezan, ali je preporucljivo imati ga.
Postoje i alternativni programi koji su dosta dobri.

Citat
Zanima me ovaj program koji je pomenut u donjem postu.Da li je obavezan i da li stalno radi u pozadini ili se po potrebi koristi .Hvala i pozdrav.

Koji?
Ha izvini molim te mislio sam da sam naveo : Malwarebytes antimalware

Nista nije obavezno  ali je program dobar za ciscenje malwarea, e sad mene se cini da ukoliko ti je trial verzija mozes samo da skeniras komp ne pruza stalnu zastitu, ali kada otkljucas pro verziju dobijes opciju protection i ona ti omogucava stalnu zastitu i radi u pozadini pojavi ti se ikonica u desnom donjem cosku.
Veliko hvala obojici na objašnjenu.Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2012, 17:35:10 od kondoric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Da li je dobar uz Nod32, da ne smetaju jedan drugom za rad?

Hvala na odgovorima od ranije Smiley

Ne smetaju, rade sasvim dobro u kombinaciji jedan pored drugog  Smile

Veliko hvala obojici na objašnjenu.Pozdrav Smile

Nema na cemu  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung A50
Hvala veliko Smiley))

Ali evo pitanjima nikad kraja Smiley

Interesuje me jos neko misljenje o kodecima za reprodukciju muzike i filmova?

Jer ok K-Lite ili ako imate neki savet za bolje funkcionisanje Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Jel zna neko kako da obrisem ovaj pokusaj back up-a? Naime hteo sam da napravim back up sadasnjeg sistema ali sam prekinuo na pola pa mi je ostao ovaj folder na D particiji koji zelim da obrisem. Kad krenem da ga obrisem izbaci mi gresku kako nemam dozvolu da ga obrisem i kako treba da trazim dozvolu od adiministratora. Fora je u tome sto sam ja administrator tj. nema nijedan drugi nalog na kompu. Pokusavao sam i ono kucanje u cmd-u za administratora: net user administrator /active:yes i opet nista. Kad udjem u control panel i u back up files, tamo pise da ne postoji back up files na kompu. Kad kliknem na properties na ovom folderu sto zelim da obrisem isto pise da je prazan, da ima 0 bajtova. Evo slika foldera koji me strasno nervira jer ne zelim da ga gledam i hocu da ga obrisem. Fora da ga hajdujem nije prihvatljiva Smiley Dopuna: folder se zove PaXon PC i lako je uocljiv medju ovim klasicnim folderima Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Capture.JPG
(27.62 KB, 605x398)
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 00:00:32 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia N-shurnaest
desni klik na fajl > security > advanced > owner > edit > seliktuj svoj nalog > apply/ok > desni klik ponovo> delete
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 00:13:04 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Probao sve ti i nije htelo. Takodje nije hteo ni da selektuje ono ispod sto ide tipa: full control,modify itd.Elem,nesto sam cackao i dobio sam dozvolu da udjem u taj folder i tamo sam nasao samo jedan fajl na m,kao mbine npr. ili tako nesto slicno i njega sam obrisao i posle toga sam mogao da obrisem i ceo ovaj PAXON PC folder.Retartovao komp i foldera vise nije bilo.Sad da li ce se opet pojaviti, ne znam,ali ako se pojavi ponovo, jebacu mu kevu Smiley
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung A50
Poz, probaj ovako:

Desni klik na Computer/Properties i nadji System Protection, ili contol panel pa sistem, tu ces naci System Protection. Kad udjes, videces stavku configure, pa delete...

Probaj tako, nisam siguran da li ce pomoci...

Srecno Wink
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 00:59:00 od MaxSex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:25:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.