Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:36:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 680918 puta)
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
 drajveri za vistu rade i na win7 Smiley nije samo za zvuk inache rade Smiley mada cudno trebalo bi win7 sam da ti install drajvere tokom installacije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Browserless Windows 7 refuses to go gracefully

Microsoft says it doesn't plan to ever ship a browserless "E" version of Windows 7, though that's still the version being offered by many of its European online stores.
(Credit: CNET News)

With its plans now centered on creating a ballot screen where users can choose which browsers to install, Microsoft has no plans to ever ship the browserless "E" versions of Windows 7.

Curiously, though, the "E" versions are still listed for sale on several versions of Microsoft's European online store. Nor did the software maker have a clear explanation of why those versions are still listed, weeks after the company said that it would ship the same version globally.

Although the UK site seems to have it right, many of the non-English sites, including Spanish, Dutch, and German versions, list only the "E" or "N" versions of the operating system. As it did with Vista, Microsoft does plan to continue selling an "N" version in Europe, which has the media player removed.

"Microsoft is working to refresh its international online store sites, just like retailers are now," the software maker said in a statement. The fact that the "E" versions were still listed was first noted by enthusiast site AeroXP.

In any case, Microsoft is being clear that it has no plans to ship a browserless version--those that preorder the "E" version will get the standard version.

As first reported by CNET News, Microsoft told computer makers in June that it planned to ship Windows 7 without a browser in Europe to try to address regulators' issues. However, both competitors and regulators expressed concerns with that plan. Ultimately, Microsoft reversed itself and said it was open to the "ballot screen" idea where consumers can choose which browsers they wish to install.

Earlier this week, Microsoft said that it would end on September 1 an offer to European buyers to get the full version of Windows 7 for the upgrade price, a relic of the browserless plan in which Microsoft said it would sell only the full version of the operating system.

Izvor: CNET
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson c903
Na sajtu za plocu ima samo za audio, ne znam sto nemaju ostali driver-i??? Instalira, ali ne one za lan i cipset i ostale koji idu na disku uz maticnu, te treba manuelno da instaliras. Probacu, hvala na pomoci, pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple iPhone 7 Plus
Sta se vi toliko mucite sa tim driverima. Jedini drajver koji sam ja morao da instaliram je drajver za graficku i nista vise. Sve ostalo je sam prepoznao.
Proverite da li su vam driveri dostupni kroz windows update.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
isto i ovde Smile tačnije nisam trebao ni za grafičku da install Smiley sve je sam našo.. i kako išta ubacim odma nalazi.. ne znam zašto ih tebi nije install odma Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple iPhone 7 Plus
ma i meni je instalirao grafiku ali ja vise volim one najnovije sa zvanicnog sajta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson c903
ma i meni je instalirao grafiku ali ja vise volim one najnovije sa zvanicnog sajta  Smile
O tome ti pricam Smiley , ali meni nece da nadje, kako vi to kazete, drajvere, zato toliko galamim oko toga Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple iPhone 7 Plus
O tome ti pricam Smiley , ali meni nece da nadje, kako vi to kazete, drajvere, zato toliko galamim oko toga Wink
za graficku zvanicne drajvere skidas sa nvidie ili atija. imaju drivere za sedmicu. Ostalo treba samo da se sredi, ako ne onda kroz windows update rucno instaliraj.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 23:53:46 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 2.0.172.43
Pozdraw, ljudi, koliko was je owde. 50 strana je mnogo za chitati, da bih nashao mozda da li je neko imao pre mene taj problem, pa cu pucati direktno. Dakle, radi se o 5.1 zwuchnicima. Skinuo sam i potreban RealTek softwer i drajwere za Win 7, i opet mi ne radi zwuk normalno na swih 5 zwuchnika. Na 2 zwuchnika dobijam neki prigusheni i ne znam kako bih ga opisao, ali nije oke, zwuk. Chitao sam za isti problem na drugim forumima, ali nigde nisam dobio prikladno reshenje. Kad u RealTek HD Audio Manager-u testiram zwuchnike jedan po jedan, dobijem normalan zwuk, a prilikom reprodukcije zwuka, npr. kada pustim muziku, na ta 2 zwuchnika se jako loshe chuje, a kada iskljuchim opciju "Speaker Fill", uopshte i ne dobijam zwuk iz njih... Nadam se da sam uspeo da objasnim swoj problem, pa me zanima da li ima neko reshenje za owo? Unapred zahwalan.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 01:53:30 od njah_one »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson c903
Pozdraw, ljudi, koliko was je owde. 50 strana je mnogo za chitati, da bih nashao mozda da li je neko imao pre mene taj problem, pa cu pucati direktno. Dakle, radi se o 5.1 zwuchnicima. Skinuo sam i potreban RealTek softwer i drajwere za Win 7, i opet mi ne radi zwuk normalno na swih 5 zwuchnika. Na 2 zwuchnika dobijam neki prigusheni i ne znam kako bih ga opisao, ali nije oke, zwuk. Chitao sam za isti problem na drugim forumima, ali nigde nisam dobio prikladno reshenje. Kad u RealTek HD Audio Manager-u testiram zwuchnike jedan po jedan, dobijem normalan zwuk, a prilikom reprodukcije zwuka, npr. kada pustim muziku, na ta 2 zwuchnika se jako loshe chuje, a kada iskljuchim opciju "Speaker Fill", uopshte i ne dobijam zwuk iz njih... Nadam se da sam uspeo da objasnim swoj problem, pa me zanima da li ima neko reshenje za owo? Unapred zahwalan.
Ne cuju se lepo zato sto ti je aktivan saraund, verovatno su zadnja dva u pitanju... Ja imam genius 5005 i problem sam resio tako sto sam na cd/dvd dugme prikacio sva tri kabla i tu mi je saraund, a na dugme mp3 sam stavio kabal za 2.1 sistem u tu mi je stereo. I sad, kada stavim u podesavanjima dva zvucnika,i dvd dugme cuju mi se dva prednja (front), a kad ukljucim mp3 dugme, stereo se cuje i svi zvucnjaci, tj. svih 6. su podeljeni na levu i desnu stranu. Ako o5 hocu saraund, u podesavanjima ukljucim svih 6 zvucnjaka i dugme dvd. Samo pazi da na izlaz u realtek setup-u za kabal 2.1 da ti bude ne line in, nego ono ispod... To ti je to, samo se potrudi da razumes.. Smiley
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 22:22:29 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:36:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.