Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:59:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 678685 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
Zna li neko kolka ce razlika da bude imzdju sad ove sto ima RC verzije i Finalne verzije.......? ? ?
jako mala. Samo ce biti ispeglane neke sitnice koje mi ni ne primecujemo i to je to.
Ali neces moci da koristis rc doveka. moci ces mozda da upgrade-ujes sa rc-a na Final ali to tek treba da bude potvrdjeno.
Cek sad malo,ja sam instalriao ovu zadnju RC verziju,nabavio neki patch/crack koji je aktivira za sva vremena,obrise i ono sto stoji na svakom prozoru onaj dosadni deo sto pise feedback,radi mi bez problema automatic update,zar ce onda i toj da kazemo krekovanoj verziji RC-a doci dana kad vise nece moci raditi ili sta...? ? ?....to mi sad nije jasno... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 7 Plus
Zna li neko kolka ce razlika da bude imzdju sad ove sto ima RC verzije i Finalne verzije.......? ? ?
jako mala. Samo ce biti ispeglane neke sitnice koje mi ni ne primecujemo i to je to.
Ali neces moci da koristis rc doveka. moci ces mozda da upgrade-ujes sa rc-a na Final ali to tek treba da bude potvrdjeno.
Cek sad malo,ja sam instalriao ovu zadnju RC verziju,nabavio neki patch/crack koji je aktivira za sva vremena,obrise i ono sto stoji na svakom prozoru onaj dosadni deo sto pise feedback,radi mi bez problema automatic update,zar ce onda i toj da kazemo krekovanoj verziji RC-a doci dana kad vise nece moci raditi ili sta...? ? ?....to mi sad nije jasno... Smile
ne znam za win 7 crackove. Ne koristim ih.
Ako je permanent aktivacija onda ok ali bojim se da ce mozda da pravi ptroblem kod update-ovanja sistema nakon izlaska finalne verzije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
Pa tako je bilo i sa Vistom,kao one fore nece moci da se krekoju pa da radi update i gomila gluposti,ma svi znamo da su brzo izasli aktivatori i evo ja vec duze vreme koristim Vistu i bez problema aktivirana,zatim je zasao SP1 pa je ponistilo aktivacuju ali je na netu bilo da se skine i aktivator za SP1,tako da nesmunjam da ce Win 7 ostati bez aktivatora i slicnih krekova.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 7 Plus
Pa tako je bilo i sa Vistom,kao one fore nece moci da se krekoju pa da radi update i gomila gluposti,ma svi znamo da su brzo izasli aktivatori i evo ja vec duze vreme koristim Vistu i bez problema aktivirana,zatim je zasao SP1 pa je ponistilo aktivacuju ali je na netu bilo da se skine i aktivator za SP1,tako da nesmunjam da ce Win 7 ostati bez aktivatora i slicnih krekova.
smorice nas jednog dana piraterija.  Smile
A kao sto sam napisao pre par strana mislim da ne bi trebao da bude problem da se odvoji 200-300 (moze i manje) eura svake 2-3 godine za originalni OS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ti meni,ja tebi,mi nama...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
A kao sto sam napisao pre par strana mislim da ne bi trebao da bude problem da se odvoji 200-300 (moze i manje) eura svake 2-3 godine za originalni OS.

A kako ti mislis burazeru da covek koji je jedva deci kupio kompjuter,radi dva posla sa sve zenom,placa kiriju i gomlu racuna,pored lekova za uvek bolesljivu decu,odvaja svake dve tri godine po 200-300 eur??!!!  Smile
Aman bre,pa ljudi za decu nemaju koliko treba,pa kada namire decu a to je obicno-nikada,onda malo ostave za sebe,a to sto jedva prokrvare za sebe,sigurno nece da bace na neku kopiju koja je "Original",jer je dobijes sa originalnom kutijom.Kada mogu Svedjani da ga piratuju sa 20x jacim standardom,ne da mozemo,nego cemo naravno i mi!A ako je tebe smorila piraterija,a ti lepo ne svake dve tri,nego svaka dva tri meseca,unisti stari pa kupi manje izlizan "original" cd,jer kao sto kazes,sta je bre 200,300 eur dati za software??Software koji nam je zadao milijardu i jedan bug,lag,debug,dedrug....Aman...A kada mene smori nedostatak gresaka i fluidnost jednog Windowsa,tada ce me smoriti da ga skidam pa cu reci-e ovo si posteno koristio-plati!
Kad mi NATO plati mostove,klinicki centar i grad,vas Avalski toranj i jedan nesrecni spori voz,tada cu ja,gradjaninu amerike,postenom Bilu Gatesu,platiti pisljivih 300 eur za kopijicu jer-sta je to na svake tri godine...  Smile
IP sačuvana
social share

Nemam vise njen broj,nisam vise u kontaktu sa Severinom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
bravo  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 5s

A kako ti mislis burazeru da covek koji je jedva deci kupio kompjuter,radi dva posla sa sve zenom,placa kiriju i gomlu racuna,pored lekova za uvek bolesljivu decu,odvaja svake dve tri godine po 200-300 eur??!!!  Smile
Aman bre,pa ljudi za decu nemaju koliko treba,pa kada namire decu a to je obicno-nikada,onda malo ostave za sebe,a to sto jedva prokrvare za sebe,sigurno nece da bace na neku kopiju koja je "Original",jer je dobijes sa originalnom kutijom.Kada mogu Svedjani da ga piratuju sa 20x jacim standardom,ne da mozemo,nego cemo naravno i mi!A ako je tebe smorila piraterija,a ti lepo ne svake dve tri,nego svaka dva tri meseca,unisti stari pa kupi manje izlizan "original" cd,jer kao sto kazes,sta je bre 200,300 eur dati za software??Software koji nam je zadao milijardu i jedan bug,lag,debug,dedrug....Aman...A kada mene smori nedostatak gresaka i fluidnost jednog Windowsa,tada ce me smoriti da ga skidam pa cu reci-e ovo si posteno koristio-plati!
Kad mi NATO plati mostove,klinicki centar i grad,vas Avalski toranj i jedan nesrecni spori voz,tada cu ja,gradjaninu amerike,postenom Bilu Gatesu,platiti pisljivih 300 eur za kopijicu jer-sta je to na svake tri godine...  Smile
Au zemljace, pa ti sa win-a preso na mostove i toranj!!!! Ne mesaj babe i zabe, ako neces da platis original, ti skini piratsku, tvoj izbor. Nije ti ni Nato ni Microsoft kriv sto ne mozes da kupis original, tako da batali tu pricu. Muka mi je vise od vikend patriota koji pljuju po zapadu a piju kokakolu i furaju Najke. Ako ti je skup, i pun bagova pa sto ga koristis. Udri po linuxu, on je dzabe.
Svima ostalima koji su na ovoj temi zbog Win 7 Sorry za off !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@nabijacSmile  Smile Smile Smile

@oldboy:
Citat
Nije ti ni Nato ni Microsoft kriv sto ne mozes da kupis original
O, jesu, jesu, itekako jesu.

Citat
pljuju po zapadu a piju kokakolu i furaju Najke
Ja ne pijem pravu Coca-Colu i original Nike. Ja koristim piratske verzije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 7 Plus
smorice nas jednog dana piraterija.  Smile

A kako ti mislis burazeru da covek koji je jedva deci kupio kompjuter,radi dva posla sa sve zenom,placa kiriju i gomlu racuna,pored lekova za uvek bolesljivu decu,odvaja svake dve tri godine po 200-300 eur??!!!  Smile
Kad mi NATO plati mostove,klinicki centar i grad,vas Avalski toranj i jedan nesrecni spori voz,tada cu ja,gradjaninu amerike,postenom Bilu Gatesu,platiti pisljivih 300 eur za kopijicu jer-sta je to na svake tri godine...  Smile
Jel te ja teram da ga kupis? Jel te teram da koristis original?
Ja znam sta cu ja da uradim a za druge me nije briga. Necu da se mesam u tudja posla.
Samo sam napisao sta mislim i potpuno stojim iza toga. Ako nemas neki pametan komentar na racun "sedmice" ili ako nemas neku vest o "sedmici" nemoj postovati ovde.

Izvinjavam se za off.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ti meni,ja tebi,mi nama...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Ako nemas neki pametan komentar na racun "sedmice" ili ako nemas neku vest o "sedmici" nemoj postovati ovde.

Testirao ga na drugoj mashini,radi i jako sam zadovoljan radom.Ja za svoje potrebe(grafika,dizajn),nisam nasao zamerki za sada,i cini mi se da ce od odvog definitivno biti vajde.Pozdrav svima  Smile
IP sačuvana
social share

Nemam vise njen broj,nisam vise u kontaktu sa Severinom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:59:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.