Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 20:01:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 679288 puta)
Hronicar svakodnevice

earth is inferno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung e250
Neki drajveri od xp-a se mogu upotrebiti u sedmici.  Probao ja sa mojim conexant usb adsl modemom, i radilo je to.  Cak sam bio na majkrosoftovom sajtu da prijavim kompatibilnost ovog drajvera sa 32-bitnom verzijom windows 7.
IP sačuvana
social share
ANIMA CANDIDA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG L7
Windows 7 ima kao i sva deca da prelezi sve bolesti, dok ne ode kod cika doktora (citaj prvi servis pak), pa bude tinejdzer (servis pak 2), pa zreo covek (servis pak 3), a dotle ce majkrosoft da izda novi OS, i onda sve iz pocetka.
Nije tačno. W7 je u Beta verziji bio brži od Viste. Posebno na sporim računarima. Baš danas na jednome forumu jedan je instalirao na Celeron 2,5 ghz i 512mb RAM-a i radi mu kao podmazano. SP3 za XP je izašao samo zato što je vista bila djelimični promašaj. Da je Vista preuzela dominaciju nad XP-+om (da je bila dobra) ne bi izašao SP3. Ono što se Vista krpila u dva SP-a W7 je prevazišao u osnovnoj verziji. I neće mu trebati Service pack dosta dugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Sada kada ste spremni za nadogradnju ili čistu instalaciju, treba proveriti za koje operativne sisteme Microsoft  dozvoljava nadogradnju, a za koje je potrebno instalirati "svežu" kopiju Windows 7. Svaki korisnik koji prelazi sa Windows XP-a na Windows 7 neće moći da uradi direktnu nadogradnju postojećeg operativnog sistema sa zadržavanjem svih instalacija, datoteka i podešavanja. Korisnici Windows XP-a moći će ili da instaliraju Windows 7 preko postojećeg Windows XP-a, i u tom slučaju gube sva podešavanja i instalirane programe, ili da instaliraju Windows 7 paralelno s instalacijom Windows XP-a, ali na drugom drajvu. Microsoft nudi alat za što bezbolniji prelaz sa Windows XP-a na Windows 7 u okviru samog Windows-a. On se zove Files and Settings Transfer Wizard.

Naravno, pri tom morate imati na umu da taj alat morate prvo da pokrenete pod Windows XP-om da bi se sve što želite sačuvalo na mediju po vašem izboru, a zatim ga opet morate pokrenuti posle završetka instalacije Windows-a 7, pa u njemu primeniti sva ta sačuvana podešavanja. Pri prelasku sa 32-bitne verzije bilo kojeg Windows-a na 64-bitnu verziju takođe će biti neophodno da obavite novu instalaciju, a ne nadogradnju. Isto važi i za prelazak sa 64-bitne na 32-bitnu verziju Windows-a, iako verujemo da će takvi korisnici biti veoma retki.

Korisnici operativnog sistema Windows Vista imaju nešto više sreće s nadogradnjom. Većina verzija sistema Windows Vista dozvoliće jednostavnu nadogradnju, pri kojoj će takva verzija Windows-a 7 manje koštati i ponudiće zadržavanje svih opcija, programa i datoteka bez posebnih intervencija od strane samog korisnika. I u tom slučaju preporučujemo backup, jer nikad ne znate što može da krene neplaniranim tokom.

Windows Vista Basic može se nadograditi bilo kojom verzijom Windows-a 7. Isto važi i za verziju Windows Vista Premium. Windows Vista Business ne može da se nadogradi verzijom Windows 7 Home Premium; u tom slučaju neophodno je uraditi ponovnu instalaciju operativnog sistema. I na kraju, Windows Vista Ultimate se može nadograditi samo verzijom Windows 7 Ultimate. Svaki prelazak sa Ultimate verzije Windows Vista na slabiju verziju novog Windows-a 7 zahtevaće ponovnu instalaciju operativnog sistema.

Za kraj vam preporučujemo da operativni sistem instalirate na posebnoj particiji hard diska od one na kojoj čuvate fajlove, kao što su muzika, fotografije, vrlo važni dokumenti i slično. Na taj način će svaka buduća ponovna instalacija operativnog sistema biti mnogo lakša, ali i eventualna reinstalacija u slučaju havarije operativnog sistema. Takođe, takvi fajlovi će biti sigurniji na posebnim particijama, kao što će biti i jednostavnije snalaženje među njima, kao i njihovo sigurnosno kopiranje. Ukoliko to ranije niste praktikovali, instalacija "svežeg" operativnog sistema je prava prilika za takvo sređivanje računara.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Da li je neko uspeo da instalira wireless karticu Linksys wmp54g i da radi?
Instalirao sam 64-bitnu verziju i na svakakve nacine pokusao da je pokrenem, ali nece.
prvo sam sa diska (koji sam dobio uz karticu) instalirao i instalacija je prosla sasvim lepo, cak i u device manager-u stoji da je sve u redu, ali... u network podesavanjima stalno je na Disable.
Kad pokusam Enable, on kao izbaci mali prozorcic Enabled, ali nista, posle te operacije je opet na Disable.

Onda sam trazio na net-u i pokusao da "prevarim" komp (to sam video da je kod nekih uspelo), tj. da instaliram drajvere za slicne wireless kartice (kao imaju isti chipset) - mislim da je bio Ralink, ali nece.
Ili mi posle nasilne instalacije drajvera izbaci gresku (code 10) ili isti slucaj kao i malopre.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

earth is inferno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung e250
Windows 7 ima kao i sva deca da prelezi sve bolesti, dok ne ode kod cika doktora (citaj prvi servis pak), pa bude tinejdzer (servis pak 2), pa zreo covek (servis pak 3), a dotle ce majkrosoft da izda novi OS, i onda sve iz pocetka.
Nije tačno. W7 je u Beta verziji bio brži od Viste. Posebno na sporim računarima. Baš danas na jednome forumu jedan je instalirao na Celeron 2,5 ghz i 512mb RAM-a i radi mu kao podmazano. SP3 za XP je izašao samo zato što je vista bila djelimični promašaj. Da je Vista preuzela dominaciju nad XP-+om (da je bila dobra) ne bi izašao SP3. Ono što se Vista krpila u dva SP-a W7 je prevazišao u osnovnoj verziji. I neće mu trebati Service pack dosta dugo.
Da sam hteo svaku gresku u sedmici da prijavim Majkrosoftu, imao bih pun kofer toga. A greske se najcesce javljaju zato sto je MS zapeo da i dalje sprovodi kompatibilnost sa ranijim OS. Sedmica je beba i valja je ljuljati.
IP sačuvana
social share
ANIMA CANDIDA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung GALXY S3
Da sam hteo svaku gresku u sedmici da prijavim Majkrosoftu, imao bih pun kofer toga. A greske se najcesce javljaju zato sto je MS zapeo da i dalje sprovodi kompatibilnost sa ranijim OS. Sedmica je beba i valja je ljuljati.
Jaka, zdrava i dooooobra beba. Do sada (20 dana) nisam imao ni najmanji problem ili grešku, što se nje tiče. Ma bombonica Smile 
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 13:40:11 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

после ј...ња нема к...ња

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 54903
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung 1202
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.9pr
mob
LG G2
i ja sam zadovoljan,imam ga i na nettbook-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Nigde ne uspeh da nadjem, pa da pitam! Gde se iskljucuje ona sigurnosna glupost kad god hocu nesto da instaliram, on zatamni ekran i iskoci mi neko upozorenje i pita me da li da dozvolim pokretanje instalacije/upisivanje na HD i slicne gluposti? Dosta mi je sto me Kaspersky to pita, ne teba mi jos jedno osiguranje!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
nadji u control panel-u user account control i tu iskljuci.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 20:01:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.