Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 17:11:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 680461 puta)
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ako se ponovo desi ta greska zbog koje se restartovao on,ovog puta ce ti iskoci bsod  Smile A ako i posle toga ne mozes da nadjes uzrok problema vrci se na xp  Smile
Ili probaj ovako ,control panel nadji event viewer,onda kada ga pokrenes pogle ove slike pa idi kao na drugoj slici,i nadji vreme kad ti se desila ta greska,i kopiraj sta ima o njoj  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(103.7 KB, 1024x768)
2.jpg
(197.83 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson c903
Jednom mi izaslo kao warning:
The application (StarForce Protection, from vendor StarForce) has the following problem: The installed StarForce Protection driver is not compatible with this version of Windows and will be disabled.  Applications that require this driver will not function properly without a patch.
a drugi put error:
Volume Shadow Copy Service error: Unexpected error querying for the IVssWriterCallback interface.  hr = 0x80070005, Access is denied.
. This is often caused by incorrect security settings in either the writer or requestor process.

Operation:
   Gathering Writer Data

Context:
   Writer Class Id: {e8132975-6f93-4464-a53e-1050253ae220}
   Writer Name: System Writer
   Writer Instance ID: {e4647e7c-31c5-4a32-955d-736134e6d263}
i jos ovo:
The following boot-start or system-start driver(s) failed to load:
prodrv06
prohlp02
prosync1
sfhlp01
i ima jos gomilu error-a i warning-a...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 02:52:29 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
odakle tebi ova verzija win-a i koliko ti je star komp?

ova starforce aplikacija, koliko sam ja pronasao na netu je neka zastitna aplikacija koja ne dozvoljava upotrebu piratskog software-a. e sad, postoje neki programi koji mogu to da uklone. ja se nisam susretao sa ovakvom aplikacijom, pa ne bih znao sta da ti preporucim. jedino da vidimo da li ima neko ko je imao iskustva sa ovim, pa da te posavetuje.

jesi ti koristio ovu aplikaciju za instalaciju drajvera? vidim da ti win ne ucitava neke drajvere.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
SonyEricsson c903
Komp mi je star oko godinu i po, skinuo sam win preko torenta cim je izasao. Ima sve verzije na njemu, x32 i x64, starter, home premium ,profesional, ultimate. Nemam pojma sta mi je starforce, nemam nikakav program pod tim imenom, i nigde nisam video prilikom instalacije da se spominje starforce. Instalirao sam igricu saw zadnju, ali lepo mi radi igra, niti izbaca da bi bilo zbog nje.
p.s. Kako da izbrisem starforce?? Gledao sam u control panel u instaliranim podacima, nema nigde starforce...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 18:04:06 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
meni je malo sumljiva ta verzija win-a koju ti imas i moguce je da je neko implementirao ovu aplikaciju u instalaciju win-a. ko zna sta je jos tu ubaceno. pazi ja sam win 7 koristio na kompu star 5 godina i sve je super radilo, nikakve greske se nisu desavale. jedino je problem bio sto je komp malo slab za taj os, pa sam se vratio na xp. evo sta google nalazi, imas tu neke alate za brisanje, a koje ce posledice biti, ne znam.
moj ti je savet, ako hoces da ostanes na win 7 da nadjes od nekog druga koji vec ima instaliranu cistu verziju win 7 i da je stabilna, pa da je instaliras na svoj komp. ja sam imao verziju koju sam skinuo sa microsoft-ovog sajta 7100 i sve je bilo ok. to sa torrent-a i drugih sajtova zna da bude bas zaebano i da te samo muci.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson c903
Hvala na pomoci. Sad sam gledao u devices menager i nema starforce. Sacekacu jos neki dan, ako sve bude u redu, necu nista da diram, ako me o5 zeza, uradicu sistem i to je to. Da ne mozgujemo. Smiley Inace, ovo mi je prvi put da naidjem na problrm kao ovaj, a imam w7 sigurno jos od juna, ako ne i od pre...  Smile

Sad sam skinuo sfdriver remove, pokrenuo, restartovao i vise mi ne izbaca kada upalim komp upozorenje da neki driver nije pokrenut.. Smiley
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 23:24:07 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3
imam instalaciju i sifru za W7, ali nemam krek. moze li neko da mi da link da skinem to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Sony xperia
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
imam instalaciju i sifru za W7, ali nemam krek. moze li neko da mi da link da skinem to?
lol pa ako imas sifru znaci da imas original. sta ce ti crack  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple Iphone 3g
gde mogu da nadjem drajvere za maticnu Gigabyte
gledao sam na Gigabyte.com ne mogu da se snadjem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 17:11:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.403 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.