Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 17:33:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7 BSOD - Problem  (Pročitano 890 puta)
23. Sep 2013, 15:00:38
Ucesnik diskusija

Ako je trava droga - krave su narkomani -.-

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava Sarajevo
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Sony Xperia U
Pozdrav svima, problem je sljedeći.
Naime kada instaliram Windows 7 na svom PC-u, odmah nakon instalacije se javlja problem, tj. Blue Screen of Death.
Racunar se moze upaliti u Safe Mode i onda radi normalno, ali čim ga upalim u normalnom modu, ne prođe ni 10 sekundi (nakon sto se pojavi Desktop), racunar izbaci BSOD i automatski se resetuje.
Donekle sam otkrio u cemu je problem, a to je graficka - tacnije driveri za graficku. Kako? Kada odem u Safe Mode i stavim drivere ATI WDDM 1.1 na DISABLE, i kada ponovo upalim u normalnom modu tada racunar radi normalno, bez greske, ali naravno nema Aero temu i te zahtjevnije dijelove. Ali cim idem na Enable (drivere) opet mi se pojavljuje taj BSOD. Citao sam da je jos nekoliko osoba imalo slicne probleme sa ATI grafikama na W7.
Sto se tice graficke, ona je 100% ispravna, jer evo trenutno radim s njom na Windows XP i sve je uredno, mogu se koristiti zahtjevniji programi kao i igre, a racunar nikada ne izbaci ni gresku ni BSOD.
Sto se tice tih drajvera na W7, standardni driver mi dolazi ATI HD 4350 (Microsoft WDDM 1.1), te sam probao da izbrisem ovaj drajver, te ponovo instaliram i novije i starije drivere ali i dalje je isti problem.
Nemojte mi govoriti da probam MemTest i HDD Test i te testove jer sam to sve probao i nema gresaka, a RAM je novi ionako.
Grafika da nije ispravna, nebi radila ni na XP-u.

Konfiguracija:
Intel Pentium DualCore E2160 @ 1.80 GHz
ATI Radeon HD 4350 @ 512 MB
RAM Crucial 2x1GB
Biostar Motherboard P4M900-M7
HDD MAXTOR @ 250 GB

Windows 7 je nekada prije bio instaliran na ovom compu, doduse davno prije neke 2-3 god.
Mislim da je problem u tim driverima za grafu, ili eventualno nesto do maticne, neki driveri mozda ili sta vec ide?
Ako neko zna rjesenje problema ili se susretao s istim, neka napise.
Unaprijed hvala.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2013, 15:03:25 od Rommanov »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 
Ja sam imao sličan problem sa ATI 5570 ili beše 5550. Radio sam ovo što si i ti, instalirao nove i stare drajvere, probao sa nekim sumnjivim drajverima, nosio kod nekih drugara koji se bolje razumeju u ove stvari,  i na kraju nisam uspeo da rešim problem, pa sam odustao, i rešio da je prodao i kupim noviju ATI 7700 i sada sve radi kako treba.

Tako da, stvarno ne znam šta da ti kažem.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2013, 19:50:47 od slaks »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
SonyEricsson T630
ATI  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 17:33:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Windows BSOD

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.