2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:33:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wimbledon 2008  (Pročitano 35635 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne pamtim kada sam ovako nešto gledao , Nadal je igrao Fenomenalno cak mu uz to ni dve mec lopte za sada nisu bile dovoljne , kiša je prvi puta spasila Federera dali ce ova znaciti više srece za Nadala?...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Mnogo greski napravi Federer, neku srecu ima. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Haha, zamislite sada, ko ce bolje odigrati sutra, sada je u Londonu vec 20.30h tako da ne verujem da ce danas vise igrati, uf jedva cekam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šta veliš , ne veruješ da ce se danas više igrati ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ja nisam verovao, ali bolje ovako zato sto nisam imao sta da radim Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Ovo ce biti najvece finale ikad...

Roger Federer SUI (1)         4      4      77      710      6   
Rafael Nadal ESP (2)         6      6      65      68      6
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nadal igra "nenormalno" iako navijam za Federera svaka mu cast šta god da bude !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Čelični Ziki bez sna do trona

Sprski dubl majstor Nenad Zimonjić tenis igra desnom rukom, ali ga je ove godine na Vimbldonu proslavila levica.

Ni naprsla kost ni gips na levoj ruci nisu ga sprečili da postane prvi Srbin sa gren slem trofejom u konkurenciji muških dublova.

Tešku i bolnu povredu zaradio je sredinom četvrtog seta polufinala protiv Leandera Paesa i Lukaša Dluhija.

"U trenutku kada sam pao znao sam da je ozbiljno, jer sam pre dve godine nešto slično doživeo na treningu. Bol je bio istog intenziteta", rekao je Zimonjić gostijući na u dnevniku RTS.

Ipak, stegao je zube i nastavio turnir, jer je želja da se na tabli Sveegleskog kluba, medju imenima osvajača pojavi i njegovo, bila jača od svega.

Želju je sebi, ali i celoj Srbiji ispunio, a organizatori su se, na molbu srpskog tenisera, potrudili da na tabli i na trofeju ne piše ni c ni ch, već onako kako treba - Zimonjić.

U nastavljenom meču polufinala, koji je bio prekinut zbog mraka, pali su Indijac i Čeh, a u subotnjem finalu pred Zimonjićem i Danijelom Nestorom oružje su položili i Jonas Bjorkman i Kevin Ulijet.

"Malo sam sam spavao prethodnih dana. Ruka je oticala, igrao sam uz prisustvo velikog bola, pod tabletama. Povreda me je onemogućavala da igram normalno prilikom riterna i promene grifa, ali uspeo sam. Drago mi je što sam osvojio Vimbldon, najveći turnir na svetu", rekao je Zimonjić.

Prethodno je 2004. i 2006. godine, sa Markom Noulsom i Fabrisom Santoroom, Zimonjić gubio finala Vimbldona, a ove godine sa Nestorom ostao je na korak od gren slema u muškom dublu i u finalu Rolan Garosa.

"Nažalost, na Rolan Garosu smo izgubili dosta lako, medjutim, na Vimbldonu se igralo na tri seta na podlozi koja nam više odgovara i zato smo bili uvereni u uspeh", naveo je Zimonjić, koji je vimbldonnsku titulu u muškom dublu pridodao gren slem trofejima u miksu, dva sa Australijan Opena i jednom sa Rolan Garosa.

Sprski as apostrofirao je doprinos Nestora, Kanadjanina rodom iz Beograda, na putu do trijumfa na terenima Sveengleskog kluba.

"Bila mi je potrebna podrška partnera, a Danijel je veliki dubl igrač. On sada ima 36 godina, možda u ovom trenutku ne igra svoj najbolji tenis u karijeri, ali i ovako je bilo sasvim dovoljno da ja osvojim svoj prvi Vimbldon, a on da zaokruži sjajnu karijeru u kojoj je osvojio sve što se može osvojiti".

Zimonjić je u 32. godini i dalje gladan titula.

"Kod mene i dalje postoji velika želja za dobrim rezultatima. Imam već 21 titulu i još 19 finala iza sebe, ali se nadam da ću uspeti da nastavim sa dobrim igrama. Sa ovim rezultatom na Vimbldonu, Nestor i ja smo izbili na prvo mesto ATP trke. Danijel je sada prvi dubl igrač sveta, Brajani, Majk i Bob su drugi i treći, a ja četvrti... Nestor je sa svojim tadašnjim partnerom Noulsom osvojio Masters, tako da mi sada ostaje da do kraja godine sačekam poslednji turnir sezone i eventualno stignem sa njim na deobu prvog mesta", zaključio je Zimonjić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Go Roger!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
8:7 za Nadala - Break!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:33:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.