Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 21:50:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Werder Bremen  (Pročitano 36994 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                             Klasnić bi mogao zaigrati u subotu protiv Cottbusa

Werder Bremenov napadač Ivan Klasnić je rekao kako je u potpunosti spreman da igra u subotu protiv Energie Cottbusa. Killeru je uspjela transplatacija bubrega iz tek drugog pokušaja i to u ožujku ove godine, ali još uvijek nije zaigrao od tada za prvi tim Werdera.

Hrvatski reprezentativac bi mogao nakon dugog čekanja zaigrati u napadu u subotu, jer je Werderov napadački dvojac Sanogo - Almeida ozlijeđen.

Klasnić je rekao: "Ja sam u potpunosti spreman, bez ikakavih problema. Osjećam da mogu već sada igrati utakmice Budeslige. Trener će mi morati pružiti priliku."

Klasnić nije igrao ukupno 342 dana, a zadnji put je igrao protiv Wolsburga i to u prosincu prošle godine.

Bremenov trener Schaaf je priznao da je zabrinut i da ne zna da li će dati Klasniću dozvolu da igra za prvu momčad, te je rekao: "Ukoliko ima smisla i Ivan to može izdržati, mi ćemo razmotriti da mu damo priliku da zaigra čim prije. Ali napominjem da neću, a niti želim išta poduzimati bez dozvole liječničkog tima."

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                Potukli se Klasnićevi suigrači Sanogo i Alberto

Njemački prvoligaš Werder iz Bremena, u kojem igra i naš Ivan Klasnić, suspendirao je dvojicu nogometaša zbog tučnjave na treningu

Boubacar Sanogo i Carlos Alberto priredili su suigračima na treningu malu predstavu. Prvo su se počeli vrijeđati, a zatim su proradile i šake.

Trener Thomas Schaaf je obojicu potjerao u svlačionicu, a nešto kasnije ih je i uprava kluba suspendirala na tri dana. Tako će ova dvojica 'boksača' propustiti subotnju utakmicu protiv Energieja Cottbusa.

Na službenoj internet stranici Werdera nisu objasnili razloge zbog čega je došlo do obračuna dvojice nogometaša, a ni tko je izvukao deblji kraj.

Izjavili su samo da će, iako imaju dosta ozlijeđenih igrača, svejedno suspendirati krivce, jer se neće tolerirati nikakvo neprihvatljivo ponašanje.

'Nogometaši bi po ponašanju trebali biti uzori. Svatko tko se bude ponašao kao oni snosit će posljedice', poručili su iz Werdera.

I Sanogo i Carlos Alberto trenirat će sljedećih dana po posebnom programu.

Preuzeto s Tportal.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                               Sanogo: Carlos Alberto je i ranije pravio probleme

U razgovoru za njemački magazin Bild, nogometaš Werdera Boubacar Sanogo je otkrio kako tučnjava sa suigračem Carlosom Albertom na treningu, zbog koje su obojica suspendirani od strane uprave kluba, nije bila prvi problem koji je Brazilac napravio na treningu.

"Ovo nije prvi put da se sa njim dešavaju problemi na treningu, a ja nisam prvi igrač koji je imao sukob sa njim. Ali, ono što je napravio meni je bilo previše. Namjerno me je zakačio po ozlijeđenoj lijevoj nozi. Bio sam izvan terena nekoliko tjedana i upozorio sam ga na to prvi put kad me je udario. Ne razumijem ga. Nogomet je oštar sport, to svi znaju. Ali postoje neke granice. On je već udarao suigrače na treningu i nitko mu ništa nije govorio. Svi su šutjeli i skrivali svoje osjećaje, ali ja nisam takav." - rekao je Sanogo.

O Carlosu Albertu, koji je proteklog ljeta stigao u klub je još dodao: "Svi smo mu pokušali pomoći da se prilagodi, ali ako on to ne želi, mi mu ne možemo puno pomoći."

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                            Njemački mediji: Napadač Werdera piše povijest

Njemački mediji bruje o povratku Ivana Klasnića u Bundesligu nakon 342 dana, o hrvatskom reprezentativcu koji je prvi profesionalni nogometaš koji je zaigrao s presađenim bubregom.

“Klasnić - Wunder” i “Napadač Werdera piše povijest” samo su neki od naslova u nedjeljnim izdanjima dnevnih listova. Neki od njih proglasili su ga glavnim likom 15. kola.

Njemački kolege zaključuju da mnogi nisu vjerovali u tako brz Klasnićev povratak, pa ni u njegovu klubu Werder koji ga nije niti prijavio za jesenski dio Lige prvaka.

- To mi nije jasno. Nije da imamo tako puno igrača pa da nisu mogli i mene staviti na popis. Ne razumijem - komentirao je Klasnić klupsku odluku i dodao: - Prolazio sam pravu agoniju posljednjih mjeseci tako da jedna utakmica, pa makar i Liga prvaka, nije nikakav problem.

- Razumijem njegovu ljutnju, ali sada se moramo veseliti tome što ponovno igra nogomet. Pozitivno sam iznenađen što je već na ovako visokoj razini igre - rekao je menadžer kluba iz Bremena, Klaus Allofs.

Ivan će još dugo proživljavati subotu 24. studenoga. Njegov novi rođendan. A sve je počelo toga jutra kada mu je trener Thomas Schaaf za doručkom najavio da je u prvoj jedanaestorici.

- Bilo je lijepo vratiti se na teren, uživao sam u svakoj minuti, svakom koraku, svakom udarcu po lopti. Čovjek svašta može učiniti kada ima volju. To bi mogao biti putokaz i drugim ljudima. No, to je tek početak. Svjestan sam da se tek moram izboriti za povratak u momčad i dodati gas na treninzima. Morat ću se više truditi i kada budem manje igrao. Ovaj povratak bio je nešto posebno.

Zanimljivost svakog Klasnićeva treninga i svake njegove utakmice jest to da ima poseban zaštitni pojas koji mu štiti presađeni organ.

- U igri potpuno zaboravim na to, osim što moram popravljati pojas kada mi spadne. Ne razmišljam o bubregu, nego igram punom snagom - komentirao je naš igrač.

- Nije bilo straha. Zašto bih se i bojao. Nakon svega što sam prošao, utakmica je najmanji problem.

Cjelokupna njemačka javnost, kao i hrvatska, impresionirana je Klasnićevim povratkom. Trener Werdera, Thomas Schaaf, spušta loptu na zemlju.

- Primijetili smo da je nestrpljiv, ali morat ćemo biti oprezni i vidjeti koliko daleko možemo s njim i što možemo očekivati. Čini mi se da je u glavi drugačiji nego što je bio prije. U budućnosti će morati promijeniti neke stvari.

Preuzeto s Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
( groovy baby ..
         /
        /
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

.:::I_am_legend:::.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 782
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia e61
Klasnic je car.
moj omiljeni hrvatski igrac.  Smile Smile

samo da udje u svoju formu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

.:::I_am_legend:::.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 782
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia e61
jbg ova povreda ga je sjebala za ceo zivott  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Dobar igrac,steta... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
chitam da je klasnicev doktor optuzio werderove doktore .. dok je klasnicu 70% bubrega radilo nije se nishta poduzelo da tako i ostane sve dok nije bubreg zakazao .. za jednu prichu ipak je potrebno dvoje.. u ovom sluchaju mozda 22
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 21:50:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.