Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:33:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Werder Bremen  (Pročitano 36757 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Werder Bremen simpatisem odavno,recimo iz vremena Maria Baslera i Andreasa Herzoga...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Tomaš Šaf veran Verderu

Trener Verdera Tomas Šaf potpisao je novi dvogodišnji ugovor, prema kojem će na "Vezeru" ostati do 2010. godine.

Četerdesetšestogodišnji stručnjak je na klupi Verdera od 1999. godine, kada je nasledio Feliksa Magata.

U tom periodu osvojio je jednu šampionsku titulu i tri nacionalna Kupa, po čemu je, posle sadašnjeg selektora Grčke Ota Rehagela, najuspešniji trener u istoriji kluba.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                 Wiese produžio s Werderom do 2012.

Samo dan nakon trenera Thomasa Schaafa, novi je višegodišnji ugovor s Werderom iz Bremena potpisao prvi vratar kluba Tim Wiese.

Vodstvo kluba 25-godišnjem je golmanu produžilo ugovor do 2012. godine.

"Werder je super klub. Razgovarajući sa zaručnicom o mojoj budućnosti došao sam do zaključka da je ostanak u Werderu najbolji za moju karijeru", izjavio je Wiese nakon dogovora.

Totalsport

« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 21:38:57 od The Machinist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
У задње врјеме се доста поправио, брани немогуће ствари, али зна брате и погрјешити.

Е п`чка мора му женица одредити гдје ће.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
u kaiserslauternu je imao zenu sad zaRUcnicu ..aj
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                              Werder: Frings obnovio ozljedu koljena

Vezni nogometaš Werdera Torsten Frings će ponovno neko vrijeme biti izvan terena, nakon što su pretrage pokazale kako je obnovio ozljedu koljena.

Njemački reprezentativac, koji je propustio nekoliko prvih mjeseci sezone nakon što je na pripremama ozlijedio koljeno, je poslan na pretrage nakon što je imao bolove po završetku utakmice protiv Schalkea proteklog vikenda.

"Osjećao sam u koljenu bol za vrijeme utakmice, ali mi to nije previše smetalo igrati. Ispitivanja su pokazala kako je koljeno oštećeno. To je doista nesreća, jer sam se upravo počeo vraćati u formu. Nadam se da ću nakon svega moći ove probleme zauvijek ostaviti iza sebe." - rekao je Frings.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                       Klasnić: Umalo sam zaplakao prilikom izlaska na stadion

ZAGREB - Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (27) istaknuo je da je jučer umalo zaplakao kad je izašao na Werderov stadion odigrati svoju prvu službenu utakmicu nakon gotovo 11 mjeseci pauze i dvije transplantacije bubrega, objavljeno je danas na internetskoj stranici njemačkog Werdera.

Klasnić je odigrao 67. minuta za pričuvnu momčad Werdera u drugom kolu njemačkog kupa protiv drugoligaša St. Paulija. Pričuvna momčad Werdera natječe se u njemačkoj Regionalnoj ligi, što je praktično treća liga.

Nakon 120 minuta igre rezultat je bio 2:2, a Klasnić je sudjelovao kod oba pogotka za svoju momčad. Pričuvna momčad Werdera plasirala se dalje boljim izvođenjem kaznenih udaraca i na kraju je bilo 6:4 za Werder.

"Prilikom izlaska na stadion cijelo tijelo mi je titralo od uzbuđenja i da nisam morao igrati vjerojatno bih zaplakao. Žarko sam želio postići gol, jer sam to obećao svojoj kćeri. No, i ovako je sve odlično prošlo, glavno je da sam igrao i da je momčad prošla u sljedeće kolo. Sad ćemo vidjeti koje ću još utakmice odigrati, no moj je cilj povratak u prvu momčad", izjavio je Klasnić.

Hrvatski nogometaš posebno je pohvalio svog rehabilitacijskog trenera Jensa Beulkea, s kojim je intezivno radio posljednjih tjedana.

Trener pričuvne momčadi Thomas Wolter bio je pun hvale za Klasnića. "Prije utakmice sklopili smo dogovor - ako ti nama pomogneš da prođemo u sljedeći krug, mi ćemo ti pomoći da se što prije vratiš u prvu ekipu. Na kraju sve je završilo odlično i Klasnić je napravio veliki korak prema povratku profesionalnom nogometu. Moram reći da je moja kćerka bila oduševljena Klasnićevim povratkom, ona je njegov najveći fan", kazao je trener Wolter.

Vratar Nico Pellatz napomenuo je da je Klasnić i nakon izlaska s terena bio vrlo aktivan. "Prije produžetaka išao je od igrača do igrača te nas je ohrabrivao da ustrajemo do kraja. Meni je prije početka izvođenja 11-eraca kazao 'kladim se da ćeš obraniti dva udarca'. I tako je bilo", rekao je vratar Pellatz.

Klasniću je ovo druga utakmica koju je odigrao nakon dugotrajne pauze. Prije šest dana u prijateljskom susretu Klasnić je odigrao prvo poluvrijeme za pričuvnu momčad Werdera koja je sa 9-0 svladala niželigaša Wuesting-Altmoorhausen, a Klasnić je postigao dva pogotka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
i onda dodje njemachki kup on odigra kako chujem solidno i izbace st.pauli na penale ..  hmm taj pauli ga je upoznao sa bundesligom a sad ga upoznaje opet al sa kupom
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                         Werder ne odustaje od Podolskog

Čelnici Werder Bremena neodustaju od namjere da u svoj klub dovedu Njemačke reprezentacije i Bayerna Lukasa Podolskog.

Mladi Nijemac razočaran je tretmanom i statusom u klubu te vjeruje kako bi odlazak u Werder za njega značilo ponovno vraćanje na staru slavu koju je imao tokom prošlih godina. Thomas Schaaf obožava Podolskog i misli kako je on pravi igrač za klub kojemu nedostaje napadač takve klase, a Werder bi za njega trebao isplatiti oko 12 milijuna.

Nogometni magazin
« Poslednja izmena: 05. Nov 2007, 12:41:11 od The Machinist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Napad Sanogo ((H)ug Almeida) i Podolski  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:33:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.