Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:29:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Warhammer Online  (Pročitano 26943 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Zanima me misljenje nekog iskusnog wow igraca, odnosno zanimam me njegovo poredjenje warhammer vs wow?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung ZM60
wall inc ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Topaz
imas ironica, on je igrao wow i sad igra war. pregledaj njegove postove na ovoj temi, mislim da ces naci sta te interesuje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
cuo sam da warhammer ne igra mnogo ljudi, ali da ga igraju samo "verni fanovi".. i da nije epik failovala kao konan
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
cuo sam da warhammer ne igra mnogo ljudi, ali da ga igraju samo "verni fanovi".. i da nije epik failovala kao konan

Jeste, na zalost igra je pocinila slicne propuste kao i AOC, najveci od tih propusta je bio veliki broj servera na samom pocetku i za ovo verovatno najvecu krivicu snosi menadzment igre jer nisu sacekali da vide sa koliko igraca realno raspolazu vec su u startu otvorili veliki broj servera. Isti potez je nacinio i menadzment AOC-a.
Generalno najveca razlika izmedju wow i warhammer sveta je njihova ciljna grupa, kompletan balans klasa u wow-u je usmeren na PVE deo igre dok je kod warhammera na PVP deo igre. U wow-u je PVP zanimljiv u pocetku posle nekog vremena postane dosadan dok je u warhammeru PVE deo veoma dosadan. Ovo bi otprilike bio opis u najkracim crtama.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 09:29:18 od boba84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
Samsung Galaxy Nexus
u wowu pvp nije nikako dosadan.. ne znam da li si probao, ali opet su ga poboljsali.. po meni .. sad cu da dobijem pljuvanje po meni zbog ovog iskaza al jbg.. tako ja mislim...

aoc sam igrao.. do 60 lvl-a.. epix fail
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 3120
Zanima me misljenje nekog iskusnog wow igraca, odnosno zanimam me njegovo poredjenje warhammer vs wow?????

Poredjenje u svakom slucaju ne bi bilo na mestu jer su igre posvecene razlicitim aspektima igranja ali kao sto ti ljudi rekose proveri moje postove u ovoj temi i mislim da ces naci sto te zanima.

wall inc ...

cuti i kupuj igricu Smile

Zapravo posle pocetnih mesec dana ili dva igranja dosta je prstalo da igra ali zacudilo me kada sam saznao koliko se zaista ljudi vratilo u poslednjih mesec dana od kada su krenuli ozbiljni patchevi.

Jeste, na zalost igra je pocinila slicne propuste kao i AOC, najveci od tih propusta je bio veliki broj servera na samom pocetku i za ovo verovatno najvecu krivicu snosi menadzment igre jer nisu sacekali da vide sa koliko igraca realno raspolazu vec su u startu otvorili veliki broj servera. Isti potez je nacinio i menadzment AOC-a.
Generalno najveca razlika izmedju wow i warhammer sveta je njihova ciljna grupa, kompletan balans klasa u wow-u je usmeren na PVE deo igre dok je kod warhammera na PVP deo igre. U wow-u je PVP zanimljiv u pocetku posle nekog vremena postane dosadan dok je u warhammeru PVE deo veoma dosadan. Ovo bi otprilike bio opis u najkracim crtama.

Ovo apsolutno nije istina. WAR nije napravio ni izbliza slicne greske kao AoC. AoC ima najbolji combat system ikada napravljen u mmo istoriji, ALI posto je AoC od pocetka reklamiran kao mass pvp igra, to jednostavno nikada ni u jednom mizernom obliku nije ispunjeno. Dok sa druge strane WAR pruza tacno ono za sta su se reklamirali da jesu.

Veliki broj servera mozda i jeste bio greska na pocetku ali se to vrlo brzo ispravilo sa besplatnim transferima koji su ponudjeni (cak i u prvih 3 meseca je bilo kloniranja servera zbog overpopulacije). Naravno postoje razbalansirani serveri sto se trice order vs destro odnosa ali to nije nista sto nije za ocekivati za jedan MMO.

O PvP vs PvE aspektu necu ni komentarisati meni je generalno svaki PvE dosadan osim kada se prvi prvcati put ide na nekog bossa, sve ostalo je ponavljanje i suvi gear grind.

u wowu pvp nije nikako dosadan.. ne znam da li si probao, ali opet su ga poboljsali.. po meni .. sad cu da dobijem pljuvanje po meni zbog ovog iskaza al jbg.. tako ja mislim...

aoc sam igrao.. do 60 lvl-a.. epix fail

U WoW PvP je ubacen kao afterthought i kao takav nikada nije dobio paznju kakvu zasluzuje. Nazivati Arenu primarnim aspektom PvP-a u igri u kojoj se ne moze napraviti small scale class balanse je u najmanju ruku idijotluk. Ali dobro ovo je WAR tema i ja sam svoje vidjenjenje WoW PvP-a iskazao vise puta na vise tema tako da nema razloga da se ponavljam. Ipak na kraju dana svako placa svoju pretplatu i shodno tome ima prava da igra sta hoce kako hoce.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa i ne slazem se u potpunosti o wow pvp delu ... mislim vidim da si pvp freak Smile ali bez obzira na to , ne mozes reci da pvp deo nije dobio paznju u wowu... jel se secas kakav je nekada bio av ? a i sada posle expanzije, poboljsan je pvp dosta... mozda je bolji u WAR-u , ali to su 2 razlicite igre..

sto se tice WAR-a , nikako nije napravio istu gresku kao AOC , jer jos postoji Smile .. Funcom je, ja mislim, bankrotirao ... realno AoC je epix fail i ne moze da se poredi sa wow-om i war-om. jeste da ima dobar combat sistem .. ali sve ostalo je katastrofa... i nije ono sto su rekli da ce biti ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 3120
Nazalost ne secam se kakav je AV bio ranije ja sam poceo da igram jedno 4 meseca pre nego sto je izbacen TBC. Da je bilo promena u PvP od tada bilo je ali sa stanovista ko je bilo kada igrao PvP ozbiljno ni jedna od tih promena nije isla na bolje. Sve sto se desilo jeste promovisanje small scale combata u krajnje razbalansiranom class sistemu.

Davati vecu sansu nekom class setupu i totalno onemogucivati drugima da igraju u setupima koji nisu flavor of the month jednostavno se ne moze nazvati dobrim potezom. Da bi bilo kakav sistem bio uspesan, bilo PvE ili PvP, taj sistem mora da daje jednake sanse svima bez obzira na class setup. Arena takva nije niti ce ikada biti. A arena je ono sto se trenutno podrazumeva pod end game PvP. Jedino, ali bukvalno jedino 5v5 arena se moze nazvati nekim vidom ozbiljnog PvP-a jer pruza koliko toliko jednake sanse svima.

Iskreno, da je Blizz uveo rating sistem za BG i da time promovisu premade sorke u BG-ovima niko ko je fan PvP-a ne bi ni razmisljao o odlazenju ovako smo svi isli trbuhom za kruhom i prvo naseli na prazna obecaja Funcoma i sada smo u Mythic svetu gde se konacno igramo onako kako mislimo da treba.i
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa dobro .. to si ti i nekolicina tako ... nisu svi pvp frikovi zbrisali u WAR svet.. evo ja nisam .. ja sam polu pvp frik Smile .. raidovao sam kao majmun, ali ipak volim pvp malko vise... to sto si poceo da igras wow malo pre izlaska tbc-a , ne znaci da ne znas nista o tome,ali znaci da ne znas kako je nekada bilo...
ja sam video kako war izgleda.. grafika sjajna.. ostalo mi se ne svidja.. nisam spreman da predjem sa wowa na nesto novo .. opekao sam se kod konana, i to opasno, i necu dopustiti da mi se to jos 1 desi..ali ne samo zbog toga ne zelim da predjem u war.. nego, ne znam .. ne mogu da ti opisem to... i zbog drustva iz wow-a, i zbog same igre... e sad, mozda se tebi svideo vise war, meni wow, mozemo do sutra ovako Smile.. ali , kad bolje razmislim, nije nista lose ovo .. diskutujemo, bez svadja, kulturno .. Smile .. tako i treba...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:29:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.