Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 12:58:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Warhammer Online  (Pročitano 27157 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@ solesoslav

Nema potrebe da se izvinjavas nego ja samo kazem da je nezahvalno odgovoriti na tako nesto objektivno jer nisam igrao ni jednu klasu. Za malo vise informacija o klasama pogledaj ovaj sajt

http://warhammeronline.wikia.com/wiki/HammerWiki

@ apolon84

Za razliku od WoW gde su klinci poceli da masovno idu u hordu posle ubacivanja Blood Elfova u igru ovde je koliko toliko podeljeno na ravne casti. Cak se usudjujem da kazem da destro ima vise dece bas zzbog dizajna oklopa i slicno. Choseni i Black Orci imaju masivne armore sa slijcima i izgledaju cool dok Dark Elfovi imaju visoke kozna cizme tangice i ispadaju im sisici. You get my drift.

Shadow warrior je Archer u pravom smislu te reci nema nikakve veze sa rogue. Klasa se bazira na Stancovima ima ih 3 za lomng range medium i short range, i skillovi postaju dostupni u zavisnosti od stance u kome se nalazis. Posto si u wow igrao warra oco ce ti doci prirodno.

@ boba84

Order je uvek imao jako jako manje q vreme od destro. Od kako su clonovali server Orer strana gotovo da nikada nema Q a i ako ima nije veci od 7-8 minuta.

@ swordmaster komentari

Swordmaster nije bas u klasicnom smislu tenk. Sta vise dosta ako ne i svi tenkovi imaju vise skillova koji pomazu grupi. SM je dosta sebican tenk. Kao klasa mehanika mu je malo sjebana za sada jer se cini da 2h dmg i sword & board se ne razlikuju puno (ja ne verujem u ovo jer moja iskustva govore drugacije ali neki ljudi bacaju cifre unaoklo pokusavajuci da dokazu bas to). Ja ga rolam iz prostog razloga sto sam u svojim warhammer tabletop danima vodio high elfocve i nigde nisam isao bez regimente Swordmastera tako da je to meni vise zadovoljstvo da ga igram.

Veliki ali veliki hendikep swordmastera u odnosu na ostale tenk klase je to sto on kao carrer special ima Blade Dancing. Blade Dancing je u sustini mehanika koja vam progresivno dozvoljava da saltate kroz skillove. Postoji 3 Balansa kroz koje swordmaster "plese". Normal Balance, Improved Balance i Perfect Balance. Svaki balans ima odredjene skillove koje mozete da koristite u njima.

Normal Balance Skillovi -> Improved Balance Skillovi -> Perfect Balance Skillovi -> Normal Balance Skillovi - i tako u krug, zato su toj mehanici i slikovito dali naziv Blade Dancing. To takodje znaci da ne mozete da spamujete odredjeni skill jer ce vas on onda odvesti u sledeci balance gde taj skill nije dozvoljen. Jedini izuzetak tom pravilu su Normal Balance skillovi koji mogu da se spamuju, i takodje ako ste u perfect balance a opalite skill iz normal balance, balance vam se namesti na improved. Komplikovano zvuci ali ljudi se vrlo brzo uhodaju i sami naprave sebi rotacije skillova i uhodaju se sa CD-ovima tako da cete posle nekog vremena igre unapred smisljati rotacije i izvoditi ih podsvesno. Da li cete full nuke rotaciju na single metu, da li vam treba aoe ili knocbkacm, da li vam treba defanzivna rotacija itd itd.

Zasto je ovo hendikep, najbolje cu objasniti na primeru. Zelite da uradite Snare udarac (da usporite neprijatelja da vam ne pobegne), jedini SW snare je u Improevd Balance i to znaci da vi morate prvo da uradite jedan Normal Balance udarac koji ce vas prebaciti u Improved da biste mogli da uradite snare. Ovo moze da dovede do problema ako ne razmisljate unapred jer nemate sve skillove on demand. Znaci mora da se malo razmislja unapred i nervirace vas sto ostali tenkovi ili bilo koja klasa jednostavno moze da vam pritrci i odma snare dok vi morate za to malo da se pomucite. Pozitivna strana ovoga je sto su u Perfect Balance najjaci udarci i oni ne kostaju ni jedan jedini poen. E sad koliko je odnos negativnih i pozitivnih stvari izbalansiran ostaje da se raspravlja. Meni je SW vrlo drag jer nikada nisam igrao tenk klasu koja je kao tenk pvp viable.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 21:19:59 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k800i
Veoma je zanimljiva ta mehanika. Ja sam ovakvu vrstu "revolucije" ochekivao od AoC, mada drago mi je shto se WAR time dichi. Jao majke mi ne znam sa kim da pochnem. Sada si me napalio na Swordmastere. E a kako drugi igrachi mogu da ti prekinu "dance"? To sam prochitao na WAR sajtu da se tako biju SM-i.
EDIT: E i shta su action pointovi?
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 00:23:14 od Solesoslav »
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC one s
e pa ja sam rekao da cu igrati swordmastera, ne mozes i ti sada  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k800i
Ma ja 90% sam Lovac na veshtice samo me zanima mehanika kod Archmage-a odnosno Bright Wizarda i mozda da vidim White Liona, a 2. lik mi je SM.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Nikako ne mogu da ti prekinu Blade Dance, ti ces kroz svoje Balanse prolaziti bez obzira sta se desava. Cak i ako ti parry-dodge-block udarac koji bi te prebacio iz normal u improved ti ces i dalje biti prebaen u improved. SM se tako ne ubija. Sm se ubija jedino na: CC, imamo samo 1 anti CC koji je na minut CD (kroz taktike se moze spustiti na 20 sek), dissarm, knocdown ili jednostavan fokus. To je car ove igre, ako te neko fokusira boga oca nema da prezivis i sa dva hilera (osim ako nisi bas tenkcina). Ova igra je bazirana na grupnoj koordinaciji, ako tebi neko cuva ledja itd itd drugi tim moze samo da se okrene i zadigne suknjicu da ih manje boli.

Archmage funkcionise na jedan vrlo zanimljiv nacin. Oni kao Carrer Special imaju High Magic, razmisljaj o tome kao o Jing Jang znaku. Sto vise pravis dmg to ti se pune jang poeni i mozes da te poene iskoristis za mocan heal, sto vise radis heal to ti se pune jing poeni i mozes da radis veliki dps.

Bright Wizard radi na drugi princip. Nisam tacno siguran i znam samo ono sto su mi guildashi pricali. Oni imaju nesto sto se zove Combustion poeni. Oni te poene pune valjda kroz neke skillove i onda sto vise poena imaju combustiona onda mogu da rasprste najjace spellove. Mana toga je da valjda sto veci combustion imaju to im je i veca sansa da jednostavno implodiraju i raznesu se u vazduh.

Actio poeni su nesto sto svi imaju. Znaci za sve je zajednicko da imaju Health Poene i Action Poene. Action poeni su ono sto koristis da radis osnovne skillove, svaki kosta odredjeni broj AP-a. E sad u zavisnosti od klase ti koristis AP da kroz skillove punis svoje Carrer Poene. Pune se relatiuvno brzo i svako ih ima otprilike 250 (tacan broj zaista ne znam jer kada se mouse over AP bara ne pojavljuju se poeni, ali mozes da napravis grubu proceni na konto toga koliko ti se bara izprazni kada odradis XY skill te i te AP vrednosti). Pune se vrlo brzo van combata i nesto sporije u combatu.

White Lion kao Class Special nema nista osim peta. Mada "osim" je vrlo vrlo blag izraz. On pored svojih skillova ima i pet bar kojim kontrolise svog lava. Zaista ne znam sta sve lav ima kao mogucnosti osim jedne na koju sam se valjao od smeha kada sam procitao. Na 40 dobijaju nesto sto se zove Fetch. Naime on pusti lava na nekog lika lav mu pridje on klikne Fetch i lav neprijatelja uhvati u usta i baci ga ka liku. I lav takodje izgleda jebeno impresivno, na 30+ lvl lav je skoro velik koliko i sam gazda, nosi neki oklop i zaista ne bih voleo da se nadjem tom cudovistu na putu. Za razliku od Squig Herdera koji su Destruction klasa sa petom, gde od njihovog Squiga ne moze da se uplasi ni artriticna baba. Retardirana loptasta cudovista koja skacu unaokolo, i generalno samo smaraju.

Eh, AoC, toliko smo ocekivali od toga. Jedino sto je zaista revolucionarno bilo oko te igre je combat sistem koji je bio baziran na principu da nema auto attacka i svi skillovi su bili radjeni kao komboi. Razmisljajte o tome kao unapredjenom Mortal Kombat sistemu gde ste za svaki skill trebali da odradite kombinaciju napada. Ali nazalost AoC je bio nista vise do gomila praznih obecanja Funcoma i kao takav je zaista propao bez nade da ozivi.

WAR je po meni zaista MMO sadasnjosti, WotLK moze da mu parira samo na konto stare slave, ali i to ce brzo da iscezne. Pravi PvP fanatici su davno uvideli potencijal WAR-a i vec naveliko su potopljeni u tom svetu.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC one s
Ironic nemoj vise da pricas nista, postajem sve neodlucniji koga da igram  Smile
koliko moze karaktera da se napravi? jel ima tu slicnosti sa wowom? i posto sam pravio nalog na njihovom sajtu, pa ima opcija nickname i login? jel ovo nickname se odnosi na to kako ce mi se heroj zvati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 3120
Ironic nemoj vise da pricas nista, postajem sve neodlucniji koga da igram  Smile
koliko moze karaktera da se napravi? jel ima tu slicnosti sa wowom? i posto sam pravio nalog na njihovom sajtu, pa ima opcija nickname i login? jel ovo nickname se odnosi na to kako ce mi se heroj zvati?

9 likova po serveru, ne mozes da imas order i destro lika na istom serveru kao i wow. Nickname je samo ono sto ce oni koristiti u smislu kako da te oslovljavaju u mailovima i porukama upucenim ka tebi. To cak nema nikakve veze ni sa forumima jer su forumi nezavisni od zvanicnog WAR sajta. Login je klasicno user name za logovanje na acc i sajt. Ni jedno ni drugo nikako ne utice na ime tvog lika.

A sada vam predstavljam najnovije screenshotove na koje sam vrlo ponosan jer su san svakog Warhammer Lore freak-a

1 - Phoenix King Finubar the Seafarer; Kralj High Elfova
2 - High King Thorgrim Grudgebearer; Kralj Dwarfova
3 - Emperor Karl Franz; Imperator... ovaj Imperije ^^
4 - Deathclaw; Licni grifon Karla Franza
5,6,7 - Znam da nema nikakve veze sa warhammer lore ali jako sam ponosan sto nam je guild danas ding lvl 5 sa samo 5 aktivnih clanova. Na guild lvl 5 se otkljucavaju dve zastave koje pored dodatnih tactic slotova takodje daju +25% movement speed svima u grupi, sto u scenarijima gde je posed zastave bitan daje vrlo vrlo veliku prednost.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Finubar.jpg
(258.22 KB, 1024x768)
Thorgrim.jpg
(270.43 KB, 1024x768)
Karl.jpg
(227.76 KB, 1024x768)
Deathclaw.jpg
(168.07 KB, 1024x768)
Banner1.jpg
(165.47 KB, 1024x768)
Banner2.jpg
(183.47 KB, 1024x768)
Banner3.jpg
(126.53 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ispravio bih Ironic-a, 10 likova je moguce kreirati po serveru sa tom razlikom sto se ne mogu mesati frakcije znaci na jednom serveru si ili red ili destrukcija. Svaka klasa je odlicna samo se trebas odluciti da li volis da se bijes iz blizine ili vise volis rdps ili mozda da lecis i prema tome izaberes. Za sada ne mogu primetiti OP klase jer je igra timska znaci tim sa boljom taktikom pobedjuje Smiley.

@ Ironic

Kakva je situacija sa scenariom sada u T3? Kakav je odnos pobeda/poraz za order? Napisi u procentima kako ti mislis da jeste mozda bi se malo vise aktivirao na osmici u order-u Smiley ako je odnos dobar Smiley.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 08:58:10 od boba84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Vrlo je tesk govoriti o procentima. Cini se da se glavnica ljudi jos uvek krece u T2 krugovima gde mi guildashi govore da dobijamo 70% partija. Tako je bilo dok sam i ja bio u T2. E sad u T3 je malo drugacija prica. Slobodna procena je da dobijamo oko 40% partija na los dan, ali zadnja 2 dana su bili dosta dobri i dobijali smo oko 60%. Problem e u tome sto je u T3 iz ne znam kog razloga najpopularniji scenario Tor Anroc.... krajnje bzvz scen po mom misljenju i jos pride to je KB paradise. Ima lave na sve strane i svi samo KB uju unaokolo iako je to u 80% slucajeva kontra produktivno. Takodje mapa nije lepo napravljena i destro do zastave stize brze nego mi. Inace tip scenarija je isti kao Temple of Murakin u T2.

Tako da ne mogu da kazem tacno, ima losih dana, ima mnogo losih dana a onda ima i dana kada se cini da ne gubimo ni jednu.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Razumem, onda cemo se videti tamo Smiley na osmici kakva su vam pravila u vezi klana? Da li mogu i ja da se pridruzim? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 12:58:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.