Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:05:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Warhammer Online  (Pročitano 27093 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Razumem, onda cemo se videti tamo Smiley na osmici kakva su vam pravila u vezi klana? Da li mogu i ja da se pridruzim? Smiley

<Orthodox> je moj guild. Napravio sam ga sa 3 drugara koji smo zajedno igrali wow, aoc i sada war. Vremenom su tu dosla jos 3 lika, od kojih je jedan nas bivsi guildas iz AoC koga smo slucajno sreli pa je on isto doveo svog ortaka (obojca nashi ljudi) i jedan bivsi guildas iz wow on je grk. Radim na tome da dovedem jos bivsih wow guildasa jer su svi PvP fanatici i zaista bi uzivali u WAR. Sta ce biti sa ovim guildom ne znam, ako dovedem dovoljno wow-ovaca nastavicemo sa ovim guildom. Ako ne onda ce ovo biti samo leveling guild gde cemo na 40 da trazimo merge sa nekim jacim guildom.

Ali o tom po tom. Za sada se zajebavamo ali ne regrutujemo. U guild ulaze samo ljudi koji su na neki nacin provereni, znaci da smo imali neki bivsi kontakt sa njima bilo in game u WAR ili na bilo kakav drugi nacin.

Ultimativno cilj bi mi bio guild ne veci od 30-ljudi koji bi igrali konstantno (pod tim mislim ne hardcore nego da jednostavno budu tu za guild event). U WoW sam bio oficir takvog guilda i mnogo je lepse iz animljivije kada imas guild od malog broja ljudi koji se znaju i funkcionisu zajedno nego ko sto smo bili u AoC guild od 200+ ljudi niko ziv ne zna.

Ne znam sta je to sa mnom i wall of text-ovima. trebalo je samo da kazem, nema frke dobrodosao si.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung ZM60
too long didnt read .... :>
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k800i
E izvinite ali jel moze slika mountova rasa, nisam uspeo da nadjem nijednu sem high i dark elfovskog.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC one s
vidim ironic po potpisu da igras dwarfa sada, a da je swordmaster otisao u altove  Smile
pa me zanima jel dosadno igrati swordmastera kad si tako brzo krenuo novog chara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Ne swordmastera nije nikako dosadno igrati. ALI, sad ono veliko ali. Ovo je grupna igra, nikako solo, ako oces da igras solo moras da igras solo klase a SM definitivno nije solo klasa. Daleko od toga da ja zelim da igram solo ali u klasicnim PUG grupama tesko da ce se stvoriti dobar balans klasa da bi moj SM bio nesto vise od male prepreke protivnickom zergu ka nasem flag carrieru. Takodje kao sto sam ranije rekao SM nije bas zahvalan kao tenk i Ironbreaker-i su tu mnogo laksi za igranje.

Tako da sam rolao inzinjera jer od aoc nekako mi vise lezi range dps nego melee a + inzinjer je blesava klasa totalno Smiley Jebiga imam osmeh na licu kada god ga igram. Takodje njega levelujem iskljucivo kroz pvp dok ne dodjem do t4. 3-30 samo na scenarijima i repeatable questovima za iste Smiley Za sada SM skuplja prasinu dok dobro ne osetim RvR u t4 sa Engi-em pa onda cemo da vidimo sta cemo dalje.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k800i
E izvinite shto upadam u razgovor ali gde uopshte moze da se prochita sav taj Warhammer Lore?
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
tesko da ces naci ceo warhammer lore na jednom mestu. Mozes da citas http://warhammeronline.wikia.com/wiki/HammerWiki odeljak lore ali to je onako vise okvirno. Za pravi lore morao bi da kupujes ili nadjes na netu Warhammer Army Books za tabletop igre pa za svaku rasu. Ali trebalo bi ti jedno mesec dana citanja da iscitas sav lore za sve rase, jer u Warhammer svetu postoji mnogo vise rasa nego sto ces naci u WAR mmo.

Beasts of Chaos, Bretonnia, Daemons of Chaos, Dark Elves, Dwarves, Empire, High Elves, Lizardmen, Ogre Kingdoms, Orcs & Goblins, Skaven, tomb Kings, Vampire Counts, Warriors of Chaos, Wood Elves. To su armije koje postoje u warhammer svetu po poslednjoj (sedmoj) ediciji igre. Za svaku postoji Army Book sa svojim lore.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC one s
ao mislim da mi nikada dani nisu sporije prolazili, cekam ponedeljak da dobijem platu i krecem konacno. rl drugar igra na kharak vlag (ako sam dobro napisao) igraju Order, kaze da klinci masovno igraju Destruction i zbog toga su se odlucili na Order. negde sam isto procitao da ima oko 750.000 aktivnih naloga, sto je lepa cifra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Kao sto sam rekao. Hvala Bogu sto postoje Dark Elfovi inace bi cela populacija klinaca igrala order. Jel se vidimo na Karak Eight Peaks ili picis na Karak Vlag? Doduse i ja preispitujem svoju odluku da igram na najpopularnijem serveru. Iako dosta klinaca igra Destro takodje u Destro su dosli najveci no-liferi MMO-sveta (cak se suska da Nihilum ima ovde svoj ogranak). Tako da sto se tice End Game za sada tamo pusimo jer su 2 samoproklamovana Hardcore guilda nalevelovala brze nego sto se normalan covek iskenja, pa sada terorisu po end game.

Mada, dobra strana toga je da na svim ostalim poljima Order je u prednosti 70% vremena. Tako da cemo videti kada se kriticna masa igraca prebaci u T4. Takodje KEP (Karak Eight Peaks) je mesto world first & third City Siege. Iako je bilo prepuno bugova i potvrdjenih exploita sa destro strane ipak je to WORLD FIRST. Tako da sa te strane mozda je lose igrati na KEP jer ce dosta ljudi juriti dosta World First trenutaka..... doduse mene malo abole za ovo ali opet ostaje videti sta se desava na 40.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ljudi, koliko se mesecno placa (ako se placa) zadovoljstvo igranja ove igre?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:05:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.