Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 03:37:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Warhammer Online  (Pročitano 27103 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@ boba84

Nije istina da Evropa ima svega 5-6 servera. Ukupno postoji 22 EU servera i to 12 Core, 6 Open Rvr, 2 Roleplay i 2 Roleplay/Open RvR.

E sad Mythic je u pokusaju da izbegne overpopulaciju odredjenih servera rasporedjivanjem mase igraca na vise istih za sada stavio maksimalni player cap na jednu trecinu nego sto zaista jedan server moze da primi (ovo je potvrdjeno i zvanicnim mythic postovima). E sad ovo je upalilo dobrim delom i dosta igraca je rasporedjeno po serverima. Ali i dalje postoje serveri koju su da kazem "popularniji" od drugih iz prostog razloga sto su verovatno tamo dolazilli celi guildovi iz drugih igara. A lancana reakcija nastaje kada neupuceni igraci vide server sa puno ljudi pa krenu tamo misleci da ce to da bude THE server.

Da dopunim onda svoj odgovor na tvoje pitanje, DA ponekad moras da cekas u redu da bi usao na server ukoliko igras na popularnijem serveru u najzauzetijem vremenu koji su predvece radnim danima i popodne vikendom, ali iskreno ja jos uvek nisam video queue duzi od 15 minuta. Ali to ce se sve promeniti kada Mythic poveca player cap sa jedne trecine koliko je sada.

Zaboravih da dodam. Napisao sam da evropa ima 22 servera. To je tacno ali 22 servera na engleskom jeziku. Znam zasigurno da postoje jos francuski i nemacki serveri ali tacan njihov broj bih morao da proverim.

Moja greska u tom slucaju Smiley procitao sam na jednom od nasih domacih sajtova o serverima i o redu koji se ceka na ulazak i zbog toga sam pitao, a pritom se nisam preterano zanimao da proverim tu informaciju (moja greska) prouzrokovana time sto sam pri kraju ispitnog roka. Do sada mi je ovo sto sam procitao ostavilo snazan utisak tako da cu i ja poceti sa igranjem ove igre za jedno nedelju dana, dok prodje ispitni rok Smiley.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 15:45:49 od boba84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson k800i
A jel ima negde da se skine free trial verzija?
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230i
ne.
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC one s
Ironic aj ako te ne mrzi zvekni koji screen ovde, gledao sam malo na ytube i nesto mi se ne svidja kretanje likova, ili lik koji je igrao nema pojma sa kretanjem. nekako kao robot se okretao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 3120
Pusticu par screenova nije nikakav problem. Istina da likovi malo cudno izgledaju na prvi pogled ali vrlo brzo se covek navikne i zavoli takve modele Smiley screenovi sutra sad je prekasno da se logujem ponovo
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
1- 2 ortaka sa kojima sam poceo WAR, s leva na desno Laf r13 White Lion, Alobre r15 Warrior Priest, Ironic r17 Swordmaster; slikano pre jedno 5-6 dana
2- Random napad na Stonetroll Keep (jedan od 2 keep-a u Chaos vs Empire T2 RvR zoni)
3- Isto ko prethodna slika samo bez UI. Primetite Battering Ram ispred kapije koji kontrolise 6 ljudi
4- Random grupa ljudi zauzima jedan od mnogobrojnih Battleground Objectives u T2 zoni. Svetlece stvarcice su igraci koji nose zastave svojih guildova zarad dodatnih buffova.
5- Alobre i ja na mountovima. Mountovi su race restricted tako da svi elfovi jasu ove bele konje a svi humani braon. Dvarf-ovi imaju minijaturni helikopter/jetpack sa kojim lebde tik iznad zemlje
6- Moj swordmaster sada r21. Svetli ovoliko jer je selektovan
7- Jedan od mnogobrojnih Battleground Objectives pod nasom kontrolom zajedno sa NPC-ovima koji moraju biti ubijeni da bi Objective mogao da se zauzme
8- Swordmaster na mountu u pokretu Smile
9- Pogled na Stonetroll Keep (isti koji smo napadali u prethodnim slikama) ovaj put pod nasom kontrolom
10- Keep Lord i njegovi telohranitelji. Opet NPC-evi koji moraju da se roknu da bi keep mogao da se zauzme
11- Pogled sa druge platforme Stonetroll Keep-a. Svetli krugovi sa moje bliske desne i daleke leve strane su mesta gde se mogu postaviti ratne masine kao sto su single fire topovi sa high dmg i multi fire topovi sa aoe dmg. Takodje, slabo se vidi, ali malo gore levo iznad moje glave, izmedju dve Order zastave nalazi se lonad u koji moze da se sipa vrelo ulje koje moze da se prospe na igrace koji probijaju kapiju.
12-13- Samo neke od boja u koje se vas oklop moze obojiti. Imate opciju da arbate ceo set ili samo odredjene delove. Takodje ovo je merchant farbanje ukoliko nabavite posebne boje farbanje se moze raditi mnogo detaljnije i raznovrsnije.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(280.07 KB, 1024x768)
2.jpg
(333.27 KB, 1024x768)
3.jpg
(287.04 KB, 1024x768)
4.jpg
(258.84 KB, 1024x768)
5.jpg
(182.52 KB, 1024x768)
6.jpg
(161.79 KB, 1024x768)
7.jpg
(195.46 KB, 1024x768)
8.jpg
(157.83 KB, 1024x768)
9.jpg
(129.98 KB, 1024x768)
10.jpg
(163.13 KB, 1024x768)
11.jpg
(149.32 KB, 1024x768)
12.jpg
(280.31 KB, 1024x768)
13.jpg
(284.53 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 28. Sep 2008, 15:27:49 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230i
extra ,  Smile Ironic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Tel.Me Your.Number
Čekaj ovo na foru WoW-a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230i
ne , WoW je na Foru toga , WAR je mnogo Stariji od Warcrafta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson k800i
Warhammer jeste i sam termin rat(war) jeste ali MMO WAR nije jer je izashao mnogo posle WoW-a, a po ovom sistemu T staza ili regija mislim da je skroz drugachije.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 03:37:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.381 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.