Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 173453 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung C3050
Jebi ti statistiku i papir, kad je u praksi drugačije stanje.  Ruski IS-ovi(koliko ih više ima ni sam Bog ne zna) , Object-i,  i mediumi zaključno sa T54(55) te američki teškaši, Pershing i Patton nisu ništa bolji od njemačkih Tigorva I i II, Pantera I i II te Jagdtigra, Jagdpanthera i Ferdinanda i Mauša.  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 4
Ma dugo su svi trubili kako su ruski tenkovi ubedljivo najjaci, da im niko ne moze nista i slicno... Odgovorno tvrdim da nije tako... Kod teskasa recimo, 8 tir, IS3 je losiji od Tigra 2, nije bio u beti, ali mu sada ne moze nista... Ausf b je u najmanju ruku ravnopravan sa IS4, a Maus je trenutno korisniji i prilicno jaci od IS7, koja je mozda nesto malo jaca od T30...
Kod mediuma, ameri su daleko najbolji na tirovima 5,6,7, uz dodatak DB3002, koji objasnjava, dok su paton i T54 odlicni oba, i nijanse odlucuju, odnosno skil igraca...
TD-ovi su manje vise slicni i zavisi sta kome odgovara...
Arty je jasna stvar. Ameri najveci dmg, Nemci najbrze pucaju, Rusi najprecizniji... Ponovo ko sta voli...
Zakljucak, Rusi imaju dobre tenkove, ali da su daleko najbolji i u svemu moze da prica samo onaj koji blage veze sa ovom igrom nema... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Maus IS7 i t30 su tenkovi gde je svaki dobar na svoj nacin. Maus i t30 dobri za odbranu, IS7 za napad. Tenk distrojeri isto svaki dobar na svoj nacin. Najveci problem po meni su medijumi gde je t-54 ubedljivo najkorisniji tenk. A deluje mi da je stari persing bio korisniji od patona, tako da t-54 nema konkurenciju.
To je sto se tice najvecih tirova. Kod ovih nizih vec ima dosta nebalansa. Porediti na primer tigra I i t29 ili rusku t34 i panzer 4 je smesno.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2011, 22:46:18 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Maus je ubedljivo najbolji tier X trenutno, cak i kada dodje e-100 bice korisniji i bolji.
t-54 je bio dobar do zadnjeg patch-a kada su morali nekako da odvuku paznju s njega, zato je sada panther II za njega tata mata.
Ubitacan top, view range ubistven..po meni je korisniji nego li t-54, doduse opet zavisi i do mapa. negde koristis t-54 negde panthera II. Sve u svemu paton je najlosiji u svoj toj prici.
U svakoj tier-u naci ces top tenka u jednom segmentu i prilagodis se toj igri, barem je meni tako najbolje islo.
Ono sto mogu reci da za sada najvise uzivam u KT jer je ubitacno dobar. Ausf b je takodje zverina kada se nabudzi skroz. Smiley
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Ja imam panter dvojku i mogu ti reci da u cw-u nikad ne mogu da uradimo ono sto uradi t-54. Da skautujem pola protivnickog tima i artiljeriju i da usput ubijem neku artiljeriju. Jednostavno panter je mnogo glomazniji i nije toliko pokretan kao t54.
A sad cekam e-50 osecam da ce biti ubica   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
opet sve ti zavisi koja se mapa igra, panther ima prednosti u nekim, u nekim nema. T-54 ima svoju prednost, brzina plus solidan view range, medjutim panther ga sije u view rang-u.
Ono sto mozes uraditi sa pantherovim topom to nikada neces uraditi sa 54 Smiley
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 4
Maus IS7 i t30 su tenkovi gde je svaki dobar na svoj nacin. Maus i t30 dobri za odbranu, IS7 za napad. Tenk distrojeri isto svaki dobar na svoj nacin. Najveci problem po meni su medijumi gde je t-54 ubedljivo najkorisniji tenk. A deluje mi da je stari persing bio korisniji od patona, tako da t-54 nema konkurenciju.
To je sto se tice najvecih tirova. Kod ovih nizih vec ima dosta nebalansa. Porediti na primer tigra I i t29 ili rusku t34 i panzer 4 je smesno.

Trenutno je ko sto covek rece mis bez konkurencije, sa njim idu i u napad i u odbranu... IS7 je dobar univerzalan tenk, ali se ne slazem da je T30 odbrambeni tenk... Ima mnogo vecu ulogu u napadu, nego u odbrani...
Sto se patona tice, znam dosta ljudi koji sa njim ubiju T54 kad hoces... Sve zavisi od igraca Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia n95
ja presao sa tenova na tank destroyere,i mogu reci da je sad puno zanimljivije igrati,jer obicni tenkovi manje vise uvek prvi budu unisteni pa onda ostane samo artiljerija idt...sad trenutno koristim Marder 2 pa zatim ide Hetzer... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung C3050
Pa ja sam uvijek više gotivio TD-ove. U beti sam dogurao do Jagdpanthera, sada do SU100, dok sa američkim kantama ne mislim igrati. Istina, imam M4 Šermana ali i sa njim slabo igram.
Kako sam stavio D10 100mm na SU100 igranje mi je postalo prava uživancija jer svim tenkovima u bitci mogu parirati sa njim.
Samo pazi da te kakav light ili medium ne udari sa strane ili sa guzice to zna biti dosta frustrirajuće kada vozaš lovca.  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Td je zanimljiv dok ne dodjes do tier 8 i 9 onda ce ti zivot postati pakao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.