Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 173680 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Ima brate JNA... Wink
Vidis sta diktatura radi, vec osvojise pola Italije  Smile
Samo sto im sigurno ne trebaju usluge tier 6 tenka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung C3050
U BAN Anarhiji nas ima trenutno 15, još nisamo odigrali niti jedan CW.  Smile
Kutije više nema, sada nam je vođa kUdtiHaEX, inače ima 5 odigranih bitaka. Divno zar ne? Smile
Vjerovatno ću preći u JNA, ako ima još mjesta.

Evo ja sebi kupih SU 100, i nije mi nešto pretjerano dobar, dosta sporiji od SU85 a i nekako je mekan.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2011, 19:44:22 od JohnnY_PD »
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Kutije više nema, sada nam je vođa kUdtiHaEX, inače ima 5 odigranih bitaka. Divno zar ne? Smile

Evo ja sebi kupih SU 100, i nije mi nešto pretjerano dobar, dosta sporiji od SU85 a i nekako je mekan.
Svi ruski td-ovi su mekani  Smile. Tesko da ce te JNA ubaciti u ekipu sa tako malim tierom...btw kUdtiHaEX je kutija  Smile
Ja se mozda prijavim za anarhiju valjda ce doci u medjuvremenu jos neko sa jacim tenkom pa cemo moci da se iskrcamo makar u Afriku.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2011, 20:53:39 od Dida766 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung C3050

Svi ruski td-ovi su mekani  Smile. Tesko da ce te JNA ubaciti u ekipu sa tako malim tierom...btw kUdtiHaEX je kutija  Smile
Ja se mozda prijavim za anarhiju valjda ce doci u medjuvremenu jos neko sa jacim tenkom pa cemo moci da se iskrcamo makar u Afriku.

Ma znam da su dosta mekaniji od Švabi(sa njihovim TD sam igrao u beti, spori su majko mila) ali govorim u usporedbi sa Su85, od njega se dosta toga znalo i odbiti.Ili je to što me sada bacaju u partije sa IS 3 i 4, Tigrom II i Lowe-om,pa se ništa ne odbija.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Ili je to što me sada bacaju u partije sa IS 3 i 4, Tigrom II i Lowe-om,pa se ništa ne odbija.
Bit ce da je to   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 4

Ko sto ti covek rece kUdtiHaEX je kutija... To je taj veliki vodja koji uopste nije bio tu i od izlaska igre ima 5 odigranih partija... Naravno da BAN nije odigrao ni jednu bitku u CW... U JNA ima mesta, ali ne mozes da udjes. Moras prvo ici u Pionire, pa kada se tamo dokazes da odes u JNA. Komplikovani su...
Ja igram sa SU100 i kada ga nabudzis, bar top, jako je dobar... Mene nervira trenutno SU152, jer nemam jos pucaljku na njemu i slab sam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Kako vas ne mrzi da igrate te td-e  Smile
@7ki7 vidim sirite se bivsom jugom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 4
Pa lagano brate, da napravimo neku dominaciju na balkanu, posle ce da vidimo sta dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Kutija je inace u beti imao dosta borbi,verovatno je covek imao posla preko glave ili nekih licnih problema te stoga mali broj borbi.Na kraju krajeva,on sad vise i ne mora da igra,dovoljno je da odredi zamenika koji ce raditi njegov posao.Nazalost mnogi ljudi su izgubili strpljenje i otisli,te sad u klanu ima samo 15 ljudi.Videcemo sta ce se izdesavati,iako sam u Republici nikako ne bih zeleo da BAN propadne.Sta vise mislim da ne bi bilo lose poslati 10-tak aktivnih igraca u BAN,kako bi im pomogli dok klan malo ne ojaca.Sto se tice JNA,tesko se tamo upada.I da vozis T10 morao bi u pionire,pa tek ako se tamo dokazes ulazis u JNA.Zatim imaj u vidu da vecina clanova JNA cesto igra u TC,ima treninge itd...Ovo trazi vise slobodnog vremena,ali u praksi mnogo znaci,evo primera iz CW.Italijani nisu bili bas slabi,imali su dobre tenkove,ali ih je JNA pregazio sa 15:0!Zatim su ih sutra ponovo napali i prosli malo bolje,ubili su im cela 2 tenka!Posle toga su podvili rep i odustali od daljeg brukanja.Zbog toga JNA ne prima cak i vozace T10,dzaba T10 ako ga vozi duduk.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Svi jaci klanovi imaju neke uslove i nije lako uci u njih.
Evo koje uslove imaju pirati:
Minimum:

- tank Tier 8+ (MT or HT) or arti Tier 6+
- good damage per battle on tank of you choise (normaly we check stats on tank you playd most battles):

+ for IS3/KT - 1600+ DpB (damage per battle)
+ for T32 - 1700+ DpB

+ for T9 HT - 2000+ DpB
+ for T10 HT - 2100+ DpB

+ for T8 MT - 1000+ DpB
+ for T9 MT - 1800+ (for T54 2100+) DpB

+ for T6 arti - 1900+ DpB
+ for T7+ arti - 2100+ DpB

PS. You need to have minimum 300+ battles on tank you want to play with us.

*Damage Per Battle = all damage done by tank / numer of battles on that tank

Ako sve ovo ispunjavas primaju te na 2 mjeseca na probu, posle toga ides na glasanje  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2011, 10:08:40 od Dida766 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.