Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 172767 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ti se zalis na 2 tiera vise...ne znam dal si ranije igrao igru  Smile
10-ke nisu neki bauk jer vecina tiposa koji su u njima nemaju pojma da igraju, vec imaju tonu zlata...rokaju gold municiju i udri.
Npr. T69 je jedan od najigranijih tenkica ali moras igrati u platunu
T32 je svojevremeno bio najbolji tier VIII tenk u igri...nisam davno igrao pa ne znam. Bez problema busis sve desteke osim mausa, i njega mozes ali iz neke blizine.
AMX 13 90 je takodje jedan mali op tenkic
Tigar II...zar treba puno reci...jedan od najboljih topova u igri

Zato postoje hitbox-evi pa lepo gadjas njih...a ne opalis samo da bi opalio  Smile
1 na 1 tesko da mozes ubiti desteku, ali to ti nije ni cilj niti je ijedna igrica napravljena da slabiji dobije jaceg  Smile
Ali bilo je itakvih situacija  Smile Smile

MM jeste problem u igri...ali kako je ranije bilo sada je to mnogo mnogo bolje.
Verovatnoca pobede je jedna totalno nebitna informacija...sa mojih 13k bitaka sam se nagledao raznih gluposti.
A ponajvise unapred dobijenih bitaka  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 13:49:25 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Nexus 4
Slazem se u potpunosti... Kao sto rece kako je bilo ranije, sad je med i mleko... Svaki tenk moze biti koristan, u zavisnosti kako odigras sa njim... Ako ti izadjes sa nekim malim tenkom da se napucavas sa teskasima na sred livade, dobices tacno ono sto si takvom reakcijom i zasluzio...
Plus, jako je bitno da znas gde da gadjas, jer ne postoji tenk koji se ne moze probusiti...
T69 je bio najludji tenk u igri dok ga nisu obradili, i sada se bez gold municije retko gde srece...
Inace unapred dobijene bitke...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Pa ono upalis xvm vidis procenat pobede, nadrkane igrace na tvojoj strani...krene bitka kad ono prc...a i ranije su idiotski parametri ulazili u zbir (tipa kapovanje baze, pa likovi nadrkavaju koficijent sa tier II tenkovima) isl.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Nexus 4
Pa i dan danas je tako... Znas koliko "vrhunskih" igraca u tir jedan budzi eff, a realno veze nemaju... To da bi bili glavni, zbog toga sto klanovi imaju tako retardirane zahteve da imas ne znam kakav koeficijent itd...
Najpostenije je da svako imas svoj koeficijent, ali po tiru, pa da vidis onda muke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ma ima i toga...barem je bilo ranije na nekom sajtu. A i malo ozbiljniji klanovi gledaju proseke top tier klanova. Barem smo mi tako nesto gledali dok smo bili top klan.
Ja sam rekao i mojim saborcima...onog trenutka kada su zlatnu municiju konvertovali u kredite igra je postala retardirana...mislim i pre je bila ali opet ne bas ovoliko.
Sada svaki imbecil udje, nakrca se zlatnom municijom, opali po autoaim-u i udri misko tri puta R.  Smile
Igram bre WharThunder i ne nerviram se  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
SonyEricsson T630
hehe vidim sve pro igraci ovdje. po vama ladno bi mogli igrati pa tri cetiri tira nize.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Niko nije napisao to...ali nema potrebe kukati kada upadnes sa tier VIII u top bitku...iz prostog razloga sto si ranije upadao sa tier VI.
Igra je takva da i najveci retard moze igrati i uraditi nesto u igri...a mozes i biti super genije i da te usere +-25% prosecne penetracije. Ili njihova zanimljiva racunica efektne debljine oklopa...i da postanes super reatard u dingovanju  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 14:45:21 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
kazna najretardiraniji igraci u gejmu,stojim 30m od njega sa patonom i ne mrdam on sedi u zbunu sa nekim hevijem,spotaju ga odere ga arti i on kaze  "you break my camo"   kazna stronk camo clan

sto se tice low tiera u destekama chafee upada u tir 9-10 i moze cudo da napravi tamo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Nas su ranije u klanskim bitkama i kompanijama samo zbog Luchs-a mrzeli...posle su malo promenili spoting sistem, dodali 50-2 koji je bio nenadjebiv spoter kasnije  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Nexus 4
Da, ako se secam kod vas je vas neustrasivi vodja  Smile  igrao te skaute...

Nego presao si na War Thunder???
Kakav je, jesu ubacili tenkove? Meni se avioni nisu nesto posebno svideli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.