Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 172883 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson K610i
Uradio malo istraživanja po pitanju Mini Mausa...

1)
Citat
World of Tanks Skins and Mods
Forums » German Premium Tanks » Pz.Kpfw. 38H735(f) "Mini Maus", 16/116th "Windhund"

Preuzeto sa drugog foruma

2)

i

3)
Citat
In Game – The Premium Tank PzKpfw 38H 735 (f) is a battering ram in its class. In action, it lives up to its nickname of “Mini-Maus” - like the full-size Maus tank it is extraordinarily strongly armored for its class, and being thus able to break through enemy lines ahead of its comrades and tear holes in opposing formations.

http://www.gamestop.dk/game.asp?id=934

Ali sam naleteo i na ovo:
Citat
Mini Maus = Tier 9 VK4502 German Heavy tank before the Maus. (I started this phrase)

http://blackrabbit2999.blogspot.com/2011/07/world-of-tanks-common-terms-and.html

« Poslednja izmena: 20. Nov 2011, 17:40:35 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ja sam igrao closed betu World of tanks, mada ko zna mozda sam igrao i Need for speed ali preko WoT-a.
To sto ti nisi imao priliku da cujes koji je tenk mini maus jbg.
Ausfirung u beti je bio mnogo los tenk, cak sta vise ocajan. Pa i po izlasku je bio los, sve do dolaska E serije kada su mu ojacali armor na kupoli i popravili par hitbox-eva.
Mada nesto sada razmisljam mozda je ustvari Mini maus ausf B zbog toga sto je bas onako mali tenk  Smile
Inace u mom klanu 90% ljudi je iz closed bete i svakog od reda da pitas za to malo s#@nje dobices isti odgovor da je to bio OP tenkic u CB.
E sada ako si od tiposa aka Benchmark onda mislim da smo trebalo poodavno da zavrsimo razgovor, pogotovo ako te Stars uci o istim tim tenkovima.
I da zavrsim na tu temu, kako god ja sam igrao taj tenkic i do smart matchmaking-a sam ga igrao i uvek sam pronalazio razonodu (sada ga je zamenio luchs). Kao sto je nekome t-30 s@@nje tako je i ovo nekom s#@nje.
Cekam ovaj updejt pa da krenem opet malko da igram, bice dosta zanimljivih novina, pa ce biti zanimljivije i igrati  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
HTC Desire
Hoće li neko da igra u vodu samonom oko 18h?
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
Cimni me u igri slobodno 0ptImuS_Pr1mE mi je nick.
Doduse renoviram ovih dana stan pa nisam puno online
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
Pretpostavljam da se ono odnosilo na mene... Najvise me odusevljavaju ljudi koji ispricaju sve i svasta, nablebecu se i dodaju recenicu "da zavrsim na tu temu" ili nesto slicno... Trebao si da budes politicar, ako vec nisi, dobro bi ti stajalo...
E sad da ja kazem nesto na tu temu... Vidim "pametno" si zakljucio da ausf b nije mini maus, zato sto nije mali tenk...  Smile Smile Smile  Bravo, odlican argument... Koga god sam pitao, rekli su mi da je drugi naziv za ausf b mini maus... Sto se ostaloga tice, i ja igram od cb, vrlo verovatno sam poceo i pre tebe, tako da se time nemoj hvaliti, nije neko dostignuce... Inace nisam iz Bencha, vec iz NOB klana... Tako nadmeno ponasanje sam i trebao da ocekujem od lika iz JNA klana... I zasto kazes liku da te zove za vod, kada je vasem opakom klanu zabranjeno da igrate sa drugim igracima... Kao sto rekoh, nije me STARS ucio o tenkovima, ali ti bi morao da pitas Banfa da se igras sa drugom decom  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
Browser
Opera 10.54
Umesto sto se svadjate idite na Bencmark forum,nadjite wot temu i negge pri kraju nacicete link ka jednom nemackom sajtu,dele kodove:) Na jedan mail ide jedan kod,ali mozete otvoriti 20 novih naloga i pokupiti 20 kodova:) Kao za inat,trenutno sam bez racunara te nisam u mogucnosti da krenem u lov na Lowe.Ako neko pokupi vise kodova neka mi sibne neki kod na pm,bar da skrpim za premium.Bicu mu veoma zahvalan:)
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Tesko da se nableblecem svega i svacega, to sto neko ne zeli da prihvati neku cinjenicu samo je pokazatelj svog problema sa prihvatanjem cinjenica koje se kose sa njegovim ubedjenjem.
A u tvom postu ih ima previse...
Naglasak na CB nije zbog dostignuca vec zbog cinjenice da sam mozda i ja upucen u mehanizam igre...
Koliko je ko nadmen ne bih da komentarisem jer ljudi kojima je rudar iz BiH isprao mozak i treba da misle tako.
Liku kazem upravo zato sto su ljudima kao sto si ti isprali mozak razni rudari da niko ne sme igrati sa ljudima van klana...
Dal je nas klan opak ili ne nije na meni da sudim, ali cinjenica je da smo u top 10 klanova pa mozes da pricas sta hoces i kako hoces...
Srecom pa u tom klanu (mislim na nob) ima ljudi koji su poprilicno za respect i kojima razni rudari nisu isprali mozak.
A decu smo poslali kod Vas u klan  Smile Smile Smile

@wolf
poslacu ti neke kodove koje sam uspeo da iskrmcim ne garantujem da su ispravni posto su mi skoro stigli na mail.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2011, 01:32:23 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
Vidi ovako, ne kapiram o kojim cinjenicama govoris, kada i na forumu wot-a i na jos nekim mestima lepo pise koji tenk zovu mini maus... Ali nebitno, vazno je da si izneo "cinjenice"...
Da li si upucen u mehanizam igre ne znam, a jos manje znam kako je to relevantno u utvrdjivanju nadimaka tenkova, ali dobro, to je tvoja stvar... Verovatno si se tu samo lose izrazio ili sta vec...
Sto se mene licno tice niko mi nije isprao mozak, to znam iz licnog iskustva, jer sam trebao da dodjem kod vas, ali jedno od "pravila" vaseg saveza koje mi se nije dopalo je da ne smes da igras u tc a pozeljno je ni u vodovima sa drugim igracima... To mi je licno vas vodja rekao... Cak kada sam zvao neke ok likove iz tvog klana da igramo zajedno, rekli su mi da im to nije dozvoljeno... Ima nekoga koga pali ta disciplina, mamuzanje, zatvaranje u stalu i sta vec, ja nisam iz te price, ko voli nek izvoli... To je sto se tice klana... Sto se tice tebe, jako si me razocarao. Nesuglasice ili neslaganja mogu da shvatim i neko peckanje, razmenu misljenja ili sta god... Ali posle tvog posta, iskreno mi je zao tebe kao coveka, jer je steta sto su te tvoji vaspitali da o ljudima cenis po tome odakle su ili jos gore cime se bave... To je zalosno... Pa sta sto je rudar? Moze da bude i taksista i doktor nauka ili sta god? Sto se mene tice, on je dobar covek, ostalo mi nije bitno. Ili je to bitno kod odredjivanja ko je kakav? Jos jednom ti kazem jako mi je zao ako ljude cenis na takav nacin i trulo mi je zbog tvojih drugara ako si ih po tom kriterijumu birao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
SonyEricsson w200i
E ako si mu rekao  Smile .     Mi volimo naseg rudara i ne bi ga menjali ni za 10 doktora nauka   Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2011, 23:46:09 od head2667 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Rudar sam rekao zato sto znam koliko je pljuvao po pojedinim ljudima a posle po svima nama, tj. pre nego li je dosao kod vas. Dok je bio u BiH pljuvao je po svemu Srpskom a pogotov po ljudima iz klana koji je i on sam osnivao i sa kojima je bio prst u bulju.
Mada ne bih stvarno da pricam o decijim glupostima i povredjenim sujetama.
S obzirom da su ljudi poceli dolaziti ovde cisto da bi prokomentarisali ili dodali loz ulje....mislim da je bespotrebno.

Sto se tice tenkica....na wot forumu ima neka temica tipa wot sleng pa prelistaj...mozda iskopas neku cinjenicu.

Kao jedan od lidera klana, zasigurno znam dal je dozvoljeno ili ne igranje sa nekim prijateljem, ortakom....
To sto pojedini ljudi vole da dramatizuje pojedine stvari nije moj problem.
Ja znam za mene da nemam problem ni sa kim iz vaseg klana osim sa goor-om, svako koga je vas lider prijavio kod nas da je lajao i pljuvao po vama dobio je sta je zasluzio i mislim da smo i vise nego korektni bili dok smo ratovali.
Uz manje ili vece carke ralacija goor - jna...

A inace zadnja recenica u tvom prethodnom postu mi je dala povod da odgovorim kako sam odgovorio, jer pricati o nekom a da o njemu nemas pojma je naprosto smesno.
Ja ne mogu pricati o vasim liderima, samoj koncepciji klana jer ne znam nista o tome. Znam iz razgovora posle rata sa pojedinim ljudima na TS da su sasvim korektni kor clanovi i da su stariji i ozbiljiji ljudi kojima su pojedine glupe rasprave smesne.

I da ne idem vise u off jer ta prica je odavno ispricana i vise je zaglupela...kakav sam ja covek nije na meni da sudim, mada to nije ni bitno previse.
Ima pametnijih stvari od glupih nesuglasica, poput ovih kodova  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.707 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.