Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 13:35:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vulin u Nišu marširao 20 kilometara  (Pročitano 22698 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

A sta je posledica bila? Rat izgubljen u rekordnom vremenu. I to su svi normalni ljudi mogli da ocekuju. I sta smo jes mogli da ocekujemo? Da Nemci vide Srbe kao te koji su iza rusenja pakta, i da kazne Srbe na racun svojih prijatelja isaveznika. Moglo se ocekivati da ce Madjarska, Rumunija i Bugarska da dobiju svoje. I da ce siptari dobiti svoje. I da ce Hrvati dobiti svoju drzavu u kojoj ce se Srbi lose provesti. Sve se to moglo lako pretpostaviti. I mesto da mi krivimo te zlocince koji su nas u to uveli, mi i dalje treba da proturamo pricu kako mi nista nismo pogresili, nista nismo znali, samo smo bili nezavisna zemlja koju je Hitler napao iz cista mira, i nismo mogli da sanjamo sta ce biti.

Ово ме подсети на онај клише кад муж пребије жену на мртво име па жена каже а заслужила сам повисила сам глас и направила пасуљ уместо печења требало је да знам боље... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Pa te zemlje mogu da mrze, i mrze realno, SSSR, a mi Njemačku. Eto.

Bolesna ekspeditivnost, svaka tenzija teži u eskalaciju, ali hajde da ja osvojim sve prije nego što neprijatelj ispali metak, je nisam ja naivan.

Šta je sve moglo gore da se desi u Hladnom ratu, jer suprotna strana samo što nije napravila sranje.

Države nisu statične u sukobima zato što su pičke naivne, nego zato što su kudikamo civilizovane, pokušaju pravno, politikom, pritiscima. Za razliku od tvog gospodina umjetnika i heroja.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2018, 12:28:44 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Sirota mala Nemacka.. neshvacena... usamljena...
Nemacka uopste nije bila usamljena. Pola Evrope ju je podrzavalo, ili direktno ili indirektno. Italija je bila saveznik. Fasisticka Spanija je indirektno podrzavala, Finska ju je podrzavala, Madjarska, Rumunija, Bugarska. Slovacka je bila veliki saveznik. A nazalost po nas, tu su i NDH i Albanija. Znamo uostalom da je velki broj ljudi u Ukrajini podrzavao Nemacku, pa ona Estonija, Letonija, Litvanija. Svedska se postavila kao neutralna, ali je i te kako imala simpatije rema Nemackoj.
Ideja da je Nemacka imala neku sumanutu ideologiju je potpuna budalastina. Fasizam je bio popularna i veoma uspesna ideologija u to vreme, i zato su jevreji i morali da ga uniste. Jer to je jedini sistem koji oni nisu mogli da kontrolisu. U demokratiji vladaju Rotsildi. A komunisticku revoluciju su jevreji zveli. 85% rukovodstva Boljsevika su bili jevreji. Cercil je primao novac od jevrejskog lobija i radio za njih.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2018, 12:31:39 od andypip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Znači  hladni rat je međujevrejski rat, između američkih džu kapitalista i komunističkih ješa.
Pa da zato i jeste hladni, inače bi eskalirao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209

A sta je posledica bila? Rat izgubljen u rekordnom vremenu. I to su svi normalni ljudi mogli da ocekuju. I sta smo jes mogli da ocekujemo? Da Nemci vide Srbe kao te koji su iza rusenja pakta, i da kazne Srbe na racun svojih prijatelja isaveznika. Moglo se ocekivati da ce Madjarska, Rumunija i Bugarska da dobiju svoje. I da ce siptari dobiti svoje. I da ce Hrvati dobiti svoju drzavu u kojoj ce se Srbi lose provesti. Sve se to moglo lako pretpostaviti. I mesto da mi krivimo te zlocince koji su nas u to uveli, mi i dalje treba da proturamo pricu kako mi nista nismo pogresili, nista nismo znali, samo smo bili nezavisna zemlja koju je Hitler napao iz cista mira, i nismo mogli da sanjamo sta ce biti.

Ово ме подсети на онај клише кад муж пребије жену на мртво име па жена каже а заслужила сам повисила сам глас и направила пасуљ уместо печења требало је да знам боље... Smile

Pa lici, ali nije isto. Jer Nemackoj je zivot zavisio od toga da dobije rat. Nije nemacka okupacija bila izzivljavanje, vec neophodnost koja je proistekla iz ratnih uslova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Znači  hladni rat je međujevrejski rat, između američkih džu kapitalista i komunističkih ješa.
Pa da zato i jeste hladni, inače bi eskalirao.

Hladni rat je i te kako sluzio jevrejima jer su ljudi u zapadnim zemljama mislili na ideologiju, dok su lagano sve vise crnaca, arapa i drugih poceli da naseljavaju te zemlje. Sukobi izmedju belaca su uvek korisceni od strane jevreja. Pa oni su i izazvali Drugi svetski rat. I sad ce da naprave rat sa Rusijom. Krajnji cilj im je da zavladaju celom planetom. To se uvek postize podelama i ratovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Aha, jevreji i crnci, arapi protiv bijelaca. Klasika.
Azijati e, pun ih Beograd.

Ono reče da nisi rasista?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Јевреји су плаћали Хитлера. Могуће да је и сам био јеврејско копиле као и велики број главних нациста. Шта мислиш да је случајност да је Израел настао после Другог светског рата и дан данас имамо холокауст као неки баук где постоје закони ако га неко пориче да иде у затвор. Познато је да су нацисти охрабривали насељавање Јевреја у Палестину. Ел је и то случајност. Не бих рекао.

Јевреји тачније ционисти су платили Хитлера да изврши геноцид над њима, како би добили повод да створе јеврејску државу и симпатије целог света.

Размисли мало...ко је највише профитирао након ДСР? Па управо Јевреји захваљујући ономе што су Немци урадили.

Немци су били највернији извршиоци јеврејскоционистичке идеологије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Aha, jevreji i crnci, arapi protiv bijelaca. Klasika.
Azijati e, pun ih Beograd.

Ono reče da nisi rasista?

Ja ne znam sta je rasista, tu rec je izmislio Lev Davidovic Bronstein, jevrejin. Promenio je ime u Trocki. A to sto se Evropa puni desetinama miliona crnaca nije slucajno. To se sve finasira i sprovodi sa visokog nivoa. Tu su sve jevrejski bankari i njihovi placenici. Nje to plan od juce. Potrazi 'Kalergi Plan'.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
 Smile

Znaš li šta je  opšta teorija relativnosti, pošto je i tu frazu izmislio Jevrejin Albert Ajnštajn?

Trocki je izmislio termin za već postojeću pojavu.

Što kaže Rambo Amadeus "ja nisam izmislio Turbo Folk, ja sam mu dao ime"

..
Smatranje druge rase inferiornom, nedostojnom života, jednakosti, suživota.
Hajde nije to tako komplikovano, ne pravi se lud.
"Ne znam šta je to i ne postoji zato što je izmislio čovjek određene rase/vjere"
« Poslednja izmena: 10. Dec 2018, 14:19:01 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 13:35:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.