Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vulin: Najšire stanovništvo da se obuči da brani zemlju  (Pročitano 8526 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
stojkudine...
nema to veze sa vulinom...to nije stav samo jednog covjeka....
i smijem da se okladim u testis lijevi..da to nije plod njegovog mozga....

on je tu kao posmatrac..sa politckom duznoscu i politickom odgovornoscu....

ne samo on ...bilo ko ...ko bi bio na njegovom mjestu .. po politickoj liniji......
mogao bi samo da gleda i slusa sta strucnjaci misle i sta predlazu....
i kad  se misljenja i predjlozi usaglase...
onda se to nesto..sto je za javnost... otkuca  .... i ministar to saopsti ..ili podvuce ispod radara...
pa kao usput nabaci....

to je uopsteno misljenje svih strucnih lica...

cinjenica je da imamo gomile vojno sposobnih ...a pri tome potpuno  vojno neukih...
i svakog ko ima i gram mozga u glavi ...i ko ima oci i usi i vidi i cuje sta se sve  zbiva u citavom svetu
to sve mnogo zabrinjava....

bio to vulin ili  onaj magarac sutanovac...kad se upozna sa citavom pricom..sve to mora da ga zabrine...

sve oko srbije je u natou..ili ce se rada srca prikloniti natou ili bilo kome...u borbi protiv mrskih srpskih neprijatelja... i to je cinjnica...

a predsjednik vucic je juce izjavio...da srbija nece u nato..i stavio je i tacku na tu pricu....
kada se tome dodaju i pritisci za resavanje kosovskog pitanja...
i dosta stvari o kojima ne bih da pisem....
nije tesko zakljuciti eventualni razvoj dogadjaja...

ali ko zna...sve se to preko noci moze promjeniti....
ostaje nam samo da se nadamo....da ce rusi i amerikanci i amerikanci i kinezi naci zajednicku
i da ce sranje ubrzo  prestati... Smile

cinjenica je i da se citav svet naoruzava...i spremaju se svi za nesto.
.sad.... za sta se svi spremaju ...ja ne znam... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
mob
SonyEricsson k750i
ti stvarno mislis da u srbiji danas neko od politicara slusa sta misle strucnjaci? znaci strucnjaci a ne partiski "mozgovi" ?

i opet ne mora da bude ww3, ako se nato nameraci na nas, opet nemamo nikakve sanse...

mi bato vojsku nemamo odavno, a to nije samo zato sto nema vojnika... nemamo nikakvu tehniku.

a to je posledica upravo gospode koja su posle milosevica pa do danas sistematski unistavali sve sto je ostalo posle rata 99...

koliko su samo para pokrali od 99 na ovamo ? sta mislis jel bi bilo para da se kupi koji akumulator za avion?

hoces da narod zna da se odbrani?

kada ljudi odu u vojsku treba da imaju da jedu, opremu i oruzje!

sta od toga nasa vojska moze da ponudi?

poslednji rat je pokazao od cega se najvise gine.... a kalsnjikovim protiv raketa i bombi ne mozes...

voleo bih ja da je situacija drugacija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
vojska je sasvim nesto drugo...i mup je nesto sasvim drugo
od ostatka sistema...

fotelja ministra odbrane je politicka...kao i fotelja ministra unutrasnjih i vanjskih poslova..
kao i direktorska funkcija u resoru drzavne bezbjednosti...
a sve ostale funkcije u vojsci i u mupu(eto.. cak i direktorska funkcija u mupu )  strucne su funkcije....
i posebnim izborima i metodama se dolazi na te pomenute funkcije...

politika moze da ima umjesane prste u izborima za neku funkciju u vojsci i mupu i resoroma drzavne bezbjednosti... ..ali i tada su stepen strucnosti..
...znanje i iskustvo - apsolutno presudni...

u vojsci i mupu i resorima drzavne bezbjednosti ....ne moze se napredovati bez obrazovanja..rada..truda...znanja...strucnog  usavrsavanja..
i na kraju krajva.... ne moze se  napredovati  ni bez iskustva u radu....

ministri i politicari razni dolaze i prolaze i odlaze...neki se i vracaju...pa opet odlaze...
ali  strucni kadar u vojsci..mupu i resorima d.bezbjednosti-ostaje...
ostaju svi... sve  do penzionisanja...

i tako je bilo gdje na svijetu....
« Poslednja izmena: 01. Avg 2017, 14:10:46 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Da li to znaci da ce nam napokon predsednik i ministar vojni zavrsiti vojnicku obuku?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Ел Президенте није служио војску?
« Poslednja izmena: 01. Avg 2017, 14:43:07 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ministar nece....a i nije potrebno.... to su inace  politicke funkcije ....i nije potrebno sluzenje vojnog roka...da bi neko bio ministar ili predsjednik.... Smile

a svejedno ratove 'vode' generali...
ministar i predsjednik drzave kao i predsjednik vlade...tu su samo da rade ono sto im se kaze..i da nesto odobre ili suspenduju..ili odgode .....
sem u slucaju kada se radi o iskusnom vojniku ..na funkciji predsjenika ..
e onda i predsjednik ima svoje strucno  misljenje... Smile

a inace ...evo vucic nesto prica o svom sluzenju vojnog roka u jna..u sarajevu... Smile

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić podsetio se jutros svojih vojničkih dana u jednom televizijskom gostovanju i ispričao gledaocima kako je služio vojsku u Sarajevu i otkrio zašto baš i nije bio uzoran vojnik.
Ne propustite...

Vučić je u jutarnjem programu Pinka ispričao da je tadašnju vojsku - JNA služio u Sarajevu, u uniformi, i da bi lagao narod kada bi rekao da je bio uzoran vojnik, ali da je svoj dug narodu i državi odužio.

- Kad sam bio džomba, tako se govorilo kad si već duže vojnik, preskakao sam zid... Tad mi se sviđala tamo jedna devojka i bežao sam iz vojske preko zida da se vidim s njom... pa posle zaradim ribanje toaleta po sedam dana... - ispričao je Vučić anegdotu iz vojske.

sad da li laze..ja to ne znam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Ел Президенте није служио војску?

Brate nije imao kad, morao je da radi u gvozdjari, da bude najbolji na pravnom i da se prijavljuje u dobrovoljce... plus je morao da bude ministar informisanja... kad druze? Jbg jedino da radi 20 sati dnevno...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Ako je 1970. godiste, upisao faks 1988. godine, a studirao redovno do 1994., ne znam...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
 nije rijedak  slucaj bio u tim vremenima...da su buduci  regruti pre regrutovanja upisivali fakultete...ili da su i prekidali studije ... pa su isli na sluzenje vojnog roka
te onda posle vojnog roka su nastavljali studiranje...

a sem toga ...zbog cega bi neko lagao o tako necemu... sto se moze provjeriti o cas posla...
vucxic je mozda sve drugo....sve sem glup i naivan covjek... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
A kako to.. kad je u to vreme bio u Londonu i ucio engleski, te radio u nekoj bakalnici koja je u stvari mesara...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.