Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:13:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vukovar  (Pročitano 31458 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Vas je NATO malo čačnuo pa kmečite još uvjek , šta bi da je bilo ko kod nas ......Gospić.....Dubrovnik....Šibenik....Zadar.....Slavonski Brod....Karlovac......Osijek......pa i sam Zagreb kad je Martić propuvo  Smile .....i da sad ne nabrajam . 5+ godina  Smile

ju,ju,ju.....citas li ti sta naoises...izjava ti je katastrofalna!

šta nije jasno , pa naravno nisam mislio da nas je NATO gađao , zna se ko je to bio.Ali više neće sigurno.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
svasta je u vukovaru bilo..secate se one kasrne koja je bila zatvorena sa svig strana...secate li se onih nasih ljudi tamo zatvorenih preko mesec dana bez vode i hrane???secate li se nestajanja svaku noc...kao na razgovor..pa nam se tate nisu kuci vracale...sta je sa tim braco hrvati???to ste odjednom zabravili...i jos mi sada neko ima pravo spominjati bombardovanje u ovoj zemlji u kojoj sam se naselila jer dalje nemamo kud!!!!a da ne pricamo sta se i dan dans desava po vukovaru!!!da vam kazem kako moju sestru u skoli zovu cetnikusa!!!!i da se direktor te srednje skole smejao u lice mom stricu!!!!pa i dan danas se vode informativni razgovori u miliciji!!!kao gde si bio,sta si radio...pa zvanja na kuce i pretnje..menjas broj telefona ali oni saznaju....ako ste vi hrvati tamo jadni sta smo onda mi srbi????neka mi to neko odgovori!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Vi se samo nemojte ponašat kao da je rat bio prije 50 godina i kad vas neko nešto pita nemejte se pravit da ste pali sas Marsa nego pomozite komšijama da nađu svoje "nestale" jer se sve zna a niko kao ništa ne zna ili se ne sjeća.
Hrvatska je vaša domovina isto koliko i moja , ali samo to neki još ne kapiraju.

slika žrtava ubijenih na Ovčari

I kao nadopuna temi :

ČAK 121 GRAD I OPĆINA U 12 ŽUPANIJA
UGROŽENI SU EKSPLOZIVNIM SREDSTVIMA

Hrvatskoj treba još 30 godina da se očisti od mina

ŽRTVE Od 1991. godine u Hrvatskoj je od mina i drugih eksplozivnih naprava na minski sumnjivim područjima stradalo 1779 osoba, a 430 osoba je poginulo. Iako je od rata prošlo deset godina, lani je bilo 13 žrtava, a četiri osobe su izgubile život

I najveći pesimisti teško bi povjerovali: Hrvatska deset godina poslije Domovinskog rata tek je na trećini puta do cilja da postane zemlja bez mina. Bezbroj puta do sada izrečene ambicije gotovo svih dosadašnjih premijera kako će Hrvatska do 2010. biti očišćena od minsko–eksplozivnih sredstava danas se neumoljivo sučeljavaju s činjenicama. A one su više nego porazne.
Za 300 km2 treba tri milijarde kuna

— Ako se nastavi ovogodišnjim tempom čišćenja minskih polja i pretraživanje minsko sumnjivog prostora, a ove godine će biti sanirano tek 28 četvornih kilometara, jasno je da do spomenutog cilja možemo doći tek za 30 godina. I to unatoč činjenici da se Hrvatska potpisivanjem Ottawske konvencije obvezala ispuniti ambiciozan plan "Hrvatska bez mina do 2010. godine". Ako bude novca, do te godine godina možemo očekivati tek rješavanje minski sumnjivog prostora koji izravno ugrožava život i rad, kretanje i gospodarski razvoj. Riječ je o 300 km2 koje treba razminirati, a to će stajati nešto više od tri milijarde kuna — kaže Josip Čerina, predstojnik Podružnice Hrvatskog centra za razminiranje Zadar.
On ističe da je 2004. godine rađena detaljnija slika minski sumnjivog prostora u Hrvatskoj i tada je crvenom bojom označeno tisuću i 174 četvorna kilometra.
— Analize su pokazale da je minama "zagađen" čak 121 grad i općina u 12 županija. Minsko sumnjivi prostor u Dalmaciji je bio na 185 četvornih kilometara. Inače, do danas je na području Dalmacije razminirano više od 56 četvornih kilometara — kaže Čerina.

Nenadoknadive žrtve

Uz to što mine ograničavaju gospodarsku aktivnost gradova i općina, osobito obradu zapuštene zemlje, nenadoknadive su žrtve koje i dalje stradaju od minsko eksplozivnih sredstava.
— Od 1991. godine u Hrvatskoj je od mina i neeksplodiranih ubojnih sredstava na minski sumnjivim područjima stradalo 1779 osoba, a čak 430 osoba je poginulo.

Iako je od rata prošlo punih deset godina, lani je bilo 13 žrtava, a četiri osobe su izgubile život — naglašava Čerina.

Mine u Dalmaciji ubile 152 osobe

Od početka rata u Dalmaciji je od mina stradalo 517 osoba, s tim da je 152 poginulo, a 299 preživjelo s teškim tjelesnim ozljedama. Kolo vodi Zadarska županija sa 98 poginulih, u Šibensko-kninskoj život je izgubilo 28 osoba, u Splitsko-dalmatinskoj devet, a u Dubrovačko-neretvanskoj sedam osoba.

Iduće godine pirotehničari češljaju Lastovo

U Zadarskoj županiji mine još prijete na 80 četvornih kilometara, u Šibensko-kninskoj 67, Splitsko-dalmatinskoj 27 i Dubrovačko-neretvanskoj na 10,5 četvornih kilometara. Najbliže cilju da se riješe mina su Dubrovčani. Pirotehničari su ove godine pročešljali dva četvorna kilometra na prostoru Grada Dubrovnika, te otoke Lopud i Šipan. Iduće godine namjeravaju očistiti Lastovo, sve županijske ceste i širi prostor čuvenog Debelog brijega.
Splićani su ove godine najviše pažnje poklonili minama na Visu, te obalnom pojasu Peručkog jezera. Iduće godine vjeruju da će Vis postati potpuno siguran, kao i područje grada Sinja. Zadrani su u listopadu na javno nadmetanje ponudili deset projekata čišćenja ugroženog prostora kojima bi trebali riješiti okoliš turističkog naselja Zaton i Crvenu luku kod Biograda. Ovaj prostor zagađen je tzv. zvončićima.
Šibenčani mogu očekivati da će pirotehničari iduće godine napokon završiti sanaciju područja NP-a "Krka", zatim sportsko-rekreacijske zone u Vodicama, okoliš Gradskog groblja Kvanj koji je zagađen zvončićima, kao i kuće i okućnice u Čupićima, te Kalun na području Drniša.

inače te mine su postavljali "čuvari Jugoslavije" _ za neobaveštene da znaju.

slika prikazuje "čuvara Jugoslavije"

« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 15:04:59 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pravi cuvar,nema sta! I onda jos ovdje pricaju kako su Cetnici nesto dobro i ljepo!A ti Sandra,pa valjda si imalo pametna da shvatis situaciju, Hrvati u Srbiji nikome nisu nista ucinili pa imaju los polozaj,a ti meni pricas da tvoju sestru nazivaju cetnikusa,pa dami je znati gdje je se tvoj tatica borio u vrijeme rata i koga je podrzavao...

I cuj sjecate li se onih nasih ljudi,kojih vasih koji su to tvoji ljudi,ovi sa bradama i subarama,ako su to tvoji onda sto se ti bunis ako tvoju sestru netko nazove cetnikusa,kada u sustini sigurno ste i podrzavali te paravojne formacije...dok je vecina Hrvata bjezalo iz tadasnje RSK vi ste igrali kolo i kupili videorekordere i televizore iz Hrvatskih kuca.

Vukovar je totalno unisten do temelja i tko ce to Hrvatskoj da plati,tko ce nama da one mine sve izvadi sto su Srbi postavili i evo kako Nikola sam pise a to se i zna da ljudi jos dan danas od istih mina ginu,i onda vi nesto zelite da pricate,stvarno 16 godina izloacije od Svijeta nije vam dosta...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mi se nikomo nezalimo bombardovali su nas 78 dana gadjali su autobuse u pokretu vozove u centru nisa su bacali kasetne bombe odjednom poginulo 13 ljudi i jedna trudnica pijaca u varvarinu poginulo more ljudi zastavu su unistili pa smo sve popravili nezalimo se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Hahahahahahaha tko se nezali,pa covjece oni su sa vama najposteniji rat vodili koji sam ja ikada dozivio,pa bio sam veoma cesto u Beogradu i kada vidim kako su vam precizno gadjali zgrade i to ili vojne ili one koje sire propagandu pa sta ti meni imas pricati koliko je mora ljudi poginulo...i sta ste vi to popravili u centru grada ona zgrada jos dan danas je ista i nema tu cega sto ste popravili...nemoj ovdje neke fantazije da pricas! Pogledaj Hrvatsku kakva je poslje rata bila i kakva je sada,to ti se batko zove popravili.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Popravili jesmo još samo da naplatimo i mirna Bosna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Tako je samo jos da nam Srbija posalje parica jedno 50 miliardi bi nam bilo dosta i mirna Bosna kako Nikola vec kaze,jer kada zamislite da 5 godina nama nije bilo turizma to je znaci oko 30 miliardi samo od toga recimo,i onda jos srusene kuce,pa sto smo izbjeglice vratili,pa mine sto cistimo pa jos kuce obnovljavamo..eto 50 miliardi je sasvim ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo se ti smej poginulo je 4000 ljudi civila a sto nisi dosao u nis sto nisi dosao u fabriku automobila kao hirosima je bila a sad se spremaju da izvoze punto zastavu u hrvatsku sto nisi bio varvarinu da vidis raskomadana tela dece pored reke samo se ti smej to pokazuje kakvi ste vi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jak vam turizam bio sam sam u herceg novom pa sam svratio u dubrovnik prazne plaze podigli ste cene idite u crnu goru da vidite sta je turizam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:13:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.