Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vuk Rosandic ipak NE tuce jadne i nezasticene devojcice  (Pročitano 5198 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Meni apsolutno ništa ne znači što su u pitanju ženske osobe. Kao što rekoše ljudi onomad kad su maloletni izrodi boli ljude po centru BGa - ako su dovoljno zreli da bodu, dovoljno su zreli i da robijaju... isto i ja kažem ovde. Ako su male toliko zrele i opake ribe da su u stanju da maltretiraju drugu decu i da napadaju odraslog muškarca, dovoljno su ''opake'' i zrele i da snose odgovornost za svoja dela.

I ovo foliranje, ove kao modrice, opravdanja, izgovori i vađenje preko majke... su samo još jedan pokazatelj o kakvim se sjebanim i pokvarenim mozgovima radi. Ajde što se one kurče kako su opake a ovamo nemaju hrabrosti da preuzmu odgovornost za svoje posledice, nego što im ni majka nije ništa bolja.  A toga je nažalost kolko oćeš sada, samo odeš u srednju školu i pogledaš neku decu i šta na njihovo ponašanje imaju da kažu njihovi roditelji.

A sve je to posledica srozavanja prosvete i pravosuđa u okviru raznih ''reformi'' proteklih vlasti, koje su tako dobro izvedene da danas u Srbiji svako đubre i štetočina ima veća prava i moć od normalnog i produktivnog člana društva.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 01:24:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Ovo ko iz kastinga za neki loš tinejdžerski film-majka klasični džanki i lokalna rava,ova levo lepa i glupa,ova desno zla i vodja bande Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
jbg ti..da se tu radi...o nekim klipanderima od 17-18 godina...pa da nahuskas neke druge maloljetne delikvente na njega ..pa ok..ali to su djevojcice...

I njegova ćerka je devojčica ! Zašto nju ne braniš, a ona je, u stvari, najveća žrtva svega ovoga ?

po nije niko  predlozio da roditelji od ovih djevojcica koje je ovaj manijak rosandic pretukao...
plate nekome da pretuce rosandicevu kcerku...
tako da nije bilo nikakve potrebe da branim nju..

moj  problem uopste nije ...sto neki ljudi nikad nisu bili djeca....
da je moj otac prebio svakog klinca koji je  meni u tom uzrastu razbio nos
ili da je svaki otac.. mojih vrsnjaka ..kojim sam   ja razbio noseve... prebio mene ..
narobijali bi se i moj otac i njihoivi ocevi  Smile

postoje zakoni..postoje ljudi koji zastupaju te zakone....i na kraju krajeva postoje i nadlezne osobe za maloljetne delikvente..

sta je vama... jeste li vi normalni... Smile 
gdje ti kao odrastao covjek mozes da dignes ruku na dijete...i na svoje... a kamoli  na tudje dijete...  Smile

sonjo jedan isfolirani... djevojcice tuce...nek dodje mene da istuce
jebem li ga pederasta  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
HTC One
Citat
gdje ti kao odrastao covjek mozes da dignes ruku na dijete...i na svoje... a kamoli  na tudje dijete...

Da je istina sta pise i da su mi se izivljavali nad detetom pretukao bi ih kao macke bez trunke brige sto su deca... i njih, i majku i oca ako se pojave.

Ta prica - to su deca zaboravi. To su nevaspitani pacovi a nije kriv niko do njihovi roditelji. Oni tek zasluzuju pucanje kicme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Neko ko zaista zna molim da mi odgovori - jel pod ovim slucajevima "maloletnik", mislim ovima sto "im ne mogu nista jer su maloletnici" se racuna sve ispod 18 god.? Zar ne postoji ona klasifikacija "stariji maloletnik" pa pod tim ipak moze za nesto da se kazni ili je to samo za medije izraz? Ozbiljno pitam - kako je to tacno zakonom regulisano, a kako je stanje sto se prakse tice? Daklen mislim da li uopste mogu biti kaznjavani i ako ta, za sta i u kojim slucajevima? I jos jedno pitanje, da li je i kako regulisano kaznjavanje roditelja te "problematicne dece"? Hvala  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 13:16:39 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
ne mogu im nista,

mislim mogu da ih prijave ako su joj ukrali mobilni da se mala pozalila nekom starijem mogao je da uhvati jednu i da pozove policiju, policija bi zapisala i imale bi dosije  Smile

« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 13:49:19 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Neko ko zaista zna molim da mi odgovori - jel pod ovim slucajevima "maloletnik", mislim ovima sto "im ne mogu nista jer su maloletnici" se racuna sve ispod 18 god.? Zar ne postoji ona klasifikacija "stariji maloletnik" pa pod tim ipak moze za nesto da se kazni ili je to samo za medije izraz? Ozbiljno pitam - kako je to tacno zakonom regulisano, a kako je stanje sto se prakse tice? Daklen mislim da li uopste mogu biti kaznjavani i ako ta, za sta i u kojim slucajevima? I jos jedno pitanje, da li je i kako regulisano kaznjavanje roditelja te "problematicne dece"? Hvala  Smile

Po krivičnom zakonu, maloletnik je državljanin-ka Srbije sa još nenavršenih 18 godina. Dok se "samo razgovaramo" na tu temu, čim ne ostvaruju pravo na LK, pasoš i radnu knjižicu to znači da punomoć nad njihovom dobrobiti ostvaruje roditelj, staratelj odnosno država Srbija.

O težini krivičnog dela odlučuje sud, tj. da li se maloletnik kvalifikuje kao delikvent za izdržavanje kazne. Opet, dok nije reč o konkretnom slučaju - ukoliko je maloletnik deo nekakve kriminalne organizacije ili sud okarakteriše njegove/njene postupke kao da priliče onima kao kod zrele osobe, može da mu/joj se sudi kao odraslom licu, a kazna izrekne kao maloletniku (u odgovarajućoj ustanovi).

Postoje teža krivična dela (možeš da kažeš i najteža) za koja se ne sudi maloletnom licu, već roditelju odnosno staratelju počinitelja-ke. To je, onako usput da prokomentarišem, teško zanemarivanje kod podizanja maloletnika i opšti nemar prema društvu. Država mora da se pobrine (vaspitno) za najteže slučajeve dok odgovornim smatra odrasla lica zadužena za njihovu dobrobit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
2. Krivične sankcije
1. Vrste krivičnih sankcija
Član 9

Maloletnicima za učinjena krivična dela mogu se izreći vaspitne mere, kazna maloletničkog zatvora i mere bezbednosti predviđene članom 79. Krivičnog zakonika, osim zabrane vršenja poziva, delatnosti ili dužnosti.

Mlađim maloletnicima mogu se izreći samo vaspitne mere.

Starijim maloletnicima mogu se izreći vaspitne mere, a izuzetno može se izreći kazna maloletničkog zatvora.

Pod uslovima predviđenim ovim zakonom maloletnicima se mogu izreći mere bezbednosti.

Vaspitne mere su:

1) mere upozorenja i usmeravanja: sudski ukor i posebne obaveze;

2) mere pojačanog nadzora: pojačan nadzor od strane roditelja, usvojioca ili staraoca, pojačan nadzor u drugoj porodici, pojačan nadzor od strane organa starateljstva, pojačan nadzor uz dnevni boravak u odgovarajućoj ustanovi za vaspitavanje i obrazovanje maloletnika;

3) zavodske mere: upućivanje u vaspitnu ustanovu, upućivanje u vaspitno-popravni dom, upućivanje u posebnu ustanovu za lečenje i osposobljavanje.

http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_maloletnim_uciniocima_krivicnih_dela_i_krivicnopravnoj_zastiti_maloletnih_lica.html

Ima tu još, ja sam preneo ovaj najrelevantniji deo.

Dakle, iako je pravosuđe desetkovano ''reformama'' sve i dalje postoji definisano u tim zakonima. Problem je što se teorija i praksa u zadnje vreme drastično razlikuju, te kao što znamo, tek svakom 100-tom maloletniku budu izrečene vaspitne mere ili odlazak u popravni dom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Ok. Thnks  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
gdje ti kao odrastao covjek mozes da dignes ruku na dijete...i na svoje... a kamoli  na tudje dijete...

Da je istina sta pise i da su mi se izivljavali nad detetom pretukao bi ih kao macke bez trunke brige sto su deca... i njih, i majku i oca ako se pojave.

Ta prica - to su deca zaboravi. To su nevaspitani pacovi a nije kriv niko do njihovi roditelji. Oni tek zasluzuju pucanje kicme.

ne mozes to zaboraviti..ta granica se ne prelazi....

jbg...kapiram ja to sve..i znam ja to sve kako to ide i sta ne ide...
ali ipak se radi o djeci..i to jos o djevojcicama...

a i u tom slucaju kad bi postupio onako kako si ti rekao
 i ti bi sam sebe stavio jos metar nize od tih malih delikventica... Smile.

pociniti  djelo ..nasilnickog ponasanja..ili fizickog  napada na maloljetno lice..
to ne mozes opravdati s tim sto je to neko maloljetno lice pocinilo nekakav prekrsaj...

kako je on njih opisao..kao bile su znatno vece i starije djevojcice od njegove kcerkice...  Smile
nepisano opravdanje da se ponasa nasilno prema maloljetnim curicama...

on se popisao  na zakon... i uzeo je pravdu u svoje ruke...
i to je jasno kao dan....

odrastao covjek..otac i muz..a pravi takva sranja po ulici...sram ga i stid bio... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.