Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučićev savetnik: Država nema para za investicije u Telekom  (Pročitano 1169 puta)
23. Avg 2013, 09:11:42
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Vučićev savetnik: Država nema para za investicije u Telekom

Vlada Telekom ne može da ostavi da se bori sa konkurencijom, koja više ulaže, kaže Siniša Mali

BEOGRAD - Prodaja Telekoma, novi zakoni o radu, kao i o planiranju i izgradnji - mere su koje treba da donese rekonstruisana vlada, kaže savetnik vicepremijera Siniša Mali.

Savetnik za privredu i finansije prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, ističe da Vlada Telekom ne može da ostavi da se bori sa konkurencijom, koja više ulaže, kao i da sa sadašnjom strukturom vlasništva, okružen jakom konkurencijom, Telekom na dugi rok ne može da opstane. Država nema para za investicije i da tako parira Telenoru i VIP-u.

"Moramo hitno da promenimo zakone o radu i o planiranju i izgradnji, koji su ključna prepreka za dolazak novih investitora", kaže Mali, i ističe da je problem zapošljavanja najveći jer srpska industrija trenutno proizvodi samo polovinu onoga što je proizvodila pre dve i po decenije.

Upitan da li je on novi ministar privrede, Mali je odgovorio: „Rado bih u nekom trenutku prihvatio funkciju ministra, ali smatram da je trenutno moja pomoć potrebna prvom potpredsedniku Vlade oko formiranja globalne ekonomske politike. Smatram da ću na funkciji koju trenutno obavljam biti od veće koristi i Aleksandru Vučiću i državi.“

On smatra da sa dva glavna problema - napredak na putu ka EU i problem Kosova - Srbija sada može da se koncentriše na rešavanje ekonomskih problema, da bude privlačnija destinacija za strane investicije.

- Potrebna nam je institucija preko koje ćemo obezbediti tekuću likvidnost i refinansiranje postojećih obaveza, koje su najveći problem većine srpskih kompanija. To je jedina šansa da srpska preduzeća stanu na noge - kaže Mali.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
kakva glupost. na sve strane 'moramo razvijati IT..' a prodajemo lelekom.

kad posle trojka oformi kartel (ja bih to uradio) pa kad gedza moravac bude placao najskuplje impulse onda ce biti: 'pa kako sad tooooooo?' pa tako sto si retardiran i onomad si pustio da se proda lelekom, EPS, vodovod, sve zivo strancima. a ti onda placaj 'trzisnu cenu' impusla koja je najskuplja na svetu; ko ti hebe mater...

p.s. naravno, problem je sto cu i ja morati da placam te 'trzisne cene' zajedno sa retardiranim sugradjanima ... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Hocemo li onda da idemo na taj/te protest/e?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S2
kakva glupost. na sve strane 'moramo razvijati IT..' a prodajemo lelekom.

kad posle trojka oformi kartel (ja bih to uradio) pa kad gedza moravac bude placao najskuplje impulse onda ce biti: 'pa kako sad tooooooo?' pa tako sto si retardiran i onomad si pustio da se proda lelekom, EPS, vodovod, sve zivo strancima. a ti onda placaj 'trzisnu cenu' impusla koja je najskuplja na svetu; ko ti hebe mater...

p.s. naravno, problem je sto cu i ja morati da placam te 'trzisne cene' zajedno sa retardiranim sugradjanima ... Smile

To se resava tako sto ne prodas "last mile" infrastrukturu,  a licence dajes svakom ko to hoce/moze.

Pogledaj sta od telekom. kompanija za 10-20e dobijas u bugraskoj i rumuniji.  Smile, mnogo vise nego sto
to nudi telekom srbija (jedva su dali vise od "suludo brzih" 1 mb/s)
« Poslednja izmena: 23. Avg 2013, 10:33:50 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Niko te ne bije po usima da koristis usluge "suludo brzog" interneta by Telekom...tu je SBB sa mega brzinama, Targo...
Uvek postoji alternativa...Telekom sluzi da se partijski sledbenici bogate, tatini i mamini sinovi zaposljavaju. Kao i EPS, Vodovod, JKP...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
pa zato treba otpustiti blejace a ne prodavati nacionalno dobro...

kad jednom prodas onda nema vise 'puj pike vise ne vazi..'

@krouli
sta cemo postici kad izadjemo na ulice; oboriti vladu? pa privatnik ce da spusti cenu struje za 10% sa 100eur na 90 po staMbenoj jedinici ali ce i dalje da nas shuri... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Nemojte tako o našem dragom Traljakomu, mogu da vas čuju pojedini članovi pa da vas razapnu na krst.  Smile  Smile

Smile A,realno,suludo bi bilo očekivati od ovog naroda ovde da razmišlja o daljoj budućnosti i strategiji više od jedanput u dve decenije.  Smile  Smile

U tome je čar življenja u Srbiji. Nikad ništa nije definitivno i izvesno.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2013, 12:38:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
@Hunab

Pa kako da se resi problem?

Bolje i da se obori vlada pa nova pa opet vlada dole ako treba nego svaka vlada gura 4 godine pomnozeno XY puta - koliko je to vremena trpljenja losih resenja?

Stvarno me zanima tvoje vidjenje posto vidim da tebe neke stvari muce, smetaju (kao sto neke smetaju meni)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Niko te ne bije po usima da koristis usluge "suludo brzog" interneta by Telekom...tu je SBB sa mega brzinama, Targo...
Uvek postoji alternativa...Telekom sluzi da se partijski sledbenici bogate, tatini i mamini sinovi zaposljavaju. Kao i EPS, Vodovod, JKP...
U nekim gradovima imaju te druge ponude u nekim i ne bas. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
U tome je čar življenja u Srbiji. Nikad ništa nije definitivno i izvesno.  Smile

Postace izvesno kad sve prodamo strancima.

Onda cemo sve teme na forumu tipa
http://forum.burek.com/drustvena-hronika-obrazovanje-zaposlenje-finansije-b33/
moci da spojimo u
Analni sex (neka neko ostavi pravi link; ne bih sad da otvaram stranu dok sam na poslu...  Smile  )

@krouli
treba oboriti vladu i traziti izbore tek onda kad se oformi opozicija koja zaista moze izneti reforme a koju ce mrzeti ceo javni sektor i strani zavojevaci. cini mi se da jedino edukacija po principu 'ja ispricam 10 ljudi a oni jos 10...' i kroz internet (forumi i drustvene mreze). mora da se oformi i neki fond u koji ce svi imati uvid a koji ce se koristiti sa placanje medijskog prostora u kom ce se iznositi plan i program. uplacivace ko koliko moze.
mislim da nam vreme brzo istice i da ovi novi evropejci do juce ratni huskaci na putu da prodaju sve (da i EPS)
u narednih 7 godina jer imaju nenormalnu podrsku raznog polusveta. grupacije moci su povukle sjajan potez time sto su ih doveli na vlast. prodace Kosovo i javna dobra uz gromoglasan aplauz stanovnista. Neverovatno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.