Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojna parada povodom 70 godina od oslobodjenja Beograda  (Pročitano 46640 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
bla bla bla bla

Jasno je uocljivo da i tebe *ebe Putinova potencija.

Ne znam sta da ti kazem sem da je stvarno uspeh u 62.goj i dalje stoji na zavidnom nivou.

Sto je najinteresantnije, um mu je u savrsenom skladu sa libidom.

I onda takvi poput tebe, Maradica i ekipe, najvise zanimaju njihove erotske mogusnosti.

A onda kao imas nesto da dodas ako ga neko zensko ceni. Tjah....  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0

I ove nase na kraju u plavim uniformama (kako se zove taj "ples" nesto na E?) - e oni su impresivni.

Egzercir
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
LG G3
Odgledala paradu, izaslo na YT pa sam preskocila odredjene delove, ali videh kako Gljivica lupka Putina po ramenu. Umalo ne padoh sa stolice mame mi Smile Smile
Kao "De si jebo te Lesi" i te fore, "mi smo na keve ti brate sestro" Smile

Inace, nasa vojka nije impresivna, ali je lepo doterana. Videh zene, pozdravljam. Videh Strizi - ajd ok je. I ove nase na kraju u plavim uniformama (kako se zove taj "ples" nesto na E?) - e oni su impresivni.

Malo mi je glupo sto je taj svet pokisao, jel moguce da nisu mogli da postave nesto, da Putinka ne kisne....I tako. Moji su pa su najbolji.

Neko ne znam dal je iz vojske ili neke druge institucije reče da nije pokrieno jer se ne bi video prelet avijacije,koliko je tačno, ne znam.

Isto ima i mit da je Vučić hteo da Dačić pokisne dobije upalu pluća i umre,pa je nagovorio slinu i keramičara da i oni kisnu i da zajebu Dačića,ali nisu ni slutili da i oni isto kisnu.A Vučić pšosle feketića može i u govnima da pliva.

Vžno da Tomina bičarka nije kisnula  Smile

I egzercir nije nikakv ples već strojeva radnja  Smile vojska ne pleše  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2014, 11:17:47 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung Galaxy S2
Me nema tu krive i prave strane, ne treba na to tako gledati. Obelezili smo oslobodjenje Beograda od okupatora. I tako treba obelezavati i kosovski boj, srpske ustanke, PSR, pa i DSR, i akcentovati oslobodjenje od okupatora. Osnova svakog drustva su 2 stvari, na prvom mestu istorija i tradicija, a na drugom slobodarska i humana osecanja drustva. Meni se ne svidja da se komunistima zamera sto su digli ustanak, a npr niko ne zamera Kralju Petru i Pasicu sto su odbili ultimatum Austrougarske, iako smo u PSR ubedljivo najvise stradali. I ne treba zamerati, nego deca da uce da se sloboda cesto skupo placala.
Ti normalno razmišljaš, ali na onoj priredbi povodom dana oslobođenja spomenuti su ravnogorci bez ikakve potrebe, a ceo performans je pun ideoloških Četničkih govana, tipa saveznici se nisu iskrcali na Jadranu, te bombardovali su nas 1944, te Rusi su doneli petokraku, te komunisti ne bi vladali da nije bilo Rusa..... U celi sat vremena o oslobođenju Beograda je bilo 5 minuta, nije spomenuto ni jedno ime ni jedna jedinica, kao da su marsovci oslobodili BG. Za mene je učešće i hrabrost srpske vojske u prvom svetskom ratu svetinja, ali to nije bila tema. Zašto je to uopšte spominjano? To je samo konstantno minimiziranje partizanskog pokreta, kad već ne mogu da dokažu neko značajnije učešće Četnika u borbi protiv Nemaca i ostalih.....

Ne znas NovoIstoriju.

Prvo, svima je poznato  da su se cetnici borili protiv nemaca u drugom svetskom ratu, kao i to da su sa crvenom armijom oslobodili beograd.

Drugo, svima je poznato da su partizani i JBT bili izdajnici, tj da su saradjivali sa nemcima i bili na strani istih.

Trece, kralj nikada nije pobegao u London, on je uvek bio tu uz svoj narod.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Немој Станиславе покушавати са хумором. Једноставно ти не иде као и уосталом било шта друго Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Me nema tu krive i prave strane, ne treba na to tako gledati. Obelezili smo oslobodjenje Beograda od okupatora. I tako treba obelezavati i kosovski boj, srpske ustanke, PSR, pa i DSR, i akcentovati oslobodjenje od okupatora. Osnova svakog drustva su 2 stvari, na prvom mestu istorija i tradicija, a na drugom slobodarska i humana osecanja drustva. Meni se ne svidja da se komunistima zamera sto su digli ustanak, a npr niko ne zamera Kralju Petru i Pasicu sto su odbili ultimatum Austrougarske, iako smo u PSR ubedljivo najvise stradali. I ne treba zamerati, nego deca da uce da se sloboda cesto skupo placala.
Ti normalno razmišljaš, ali na onoj priredbi povodom dana oslobođenja spomenuti su ravnogorci bez ikakve potrebe, a ceo performans je pun ideoloških Četničkih govana, tipa saveznici se nisu iskrcali na Jadranu, te bombardovali su nas 1944, te Rusi su doneli petokraku, te komunisti ne bi vladali da nije bilo Rusa..... U celi sat vremena o oslobođenju Beograda je bilo 5 minuta, nije spomenuto ni jedno ime ni jedna jedinica, kao da su marsovci oslobodili BG. Za mene je učešće i hrabrost srpske vojske u prvom svetskom ratu svetinja, ali to nije bila tema. Zašto je to uopšte spominjano? To je samo konstantno minimiziranje partizanskog pokreta, kad već ne mogu da dokažu neko značajnije učešće Četnika u borbi protiv Nemaca i ostalih.....

Ne znas NovoIstoriju.

Prvo, svima je poznato  da su se cetnici borili protiv nemaca u drugom svetskom ratu, kao i to da su sa crvenom armijom oslobodili beograd.

Drugo, svima je poznato da su partizani i JBT bili izdajnici, tj da su saradjivali sa nemcima i bili na strani istih.

Trece, kralj nikada nije pobegao u London, on je uvek bio tu uz svoj narod.

Smile Smile Smile Smile Smile

Da su se beogradjani pitali srbija bi jos bila pod nemcima...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Краљ? Да ли то беше онај са којим је Тито правио споразуме 1944, док му је то требало да учврсти своју власт, па пошто ју је учврстио прогласио је тог истог краља и избегличку владу за "издајнике" и судио им у одсуству (што није учинио ни за самог Павелића)?  Smile Док му нису помогли да учврсти власт није му сметало што су отишли из земље.  Smile

Или што је са тим истим "србоћетником фашистом" Дражом, кога је убио, сарађивао 1941, док је партизански покрет био нико и ништа, тиме захваљујући том Дражи легитимизујући свој тада минорни партијски покрет као покрет отпора. Пре тога нико није ни знао ко је Тито. Узггред, у Дражином "србоћетничком" покрету је био Живко Топаловић, један од оригиналних оснивача КПЈ, док је Тито био потпуни анонимус.

Или што се шлепао успесима Црвене Армије, иако је допринос Титових партизана ослобођењу Београда, па и Србије скоро раван нули, без обзира на бајке које су се причале после рата. Да кад је ратовала независно од Црвене Армије, НОВЈ се показала неспособном. Загреб, који је дупло мањи од Београда је ослобођен после пада Берлина и смрти Хитлера.

Или што је Тито после хапсио и терорисао симпатизере СССР-а, Стаљина и Црвене Армије, који су му ослободили земљу и које је пре тога величао? А сада симпатизери Тита малтене представљају као делове Црвене Армије, док су симпатизере СССР-а слали на Голи Оток.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Ne lupaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 

I ove nase na kraju u plavim uniformama (kako se zove taj "ples" nesto na E?) - e oni su impresivni.

Egzercir

To, to Smile

Odgledala paradu, izaslo na YT pa sam preskocila odredjene delove, ali videh kako Gljivica lupka Putina po ramenu. Umalo ne padoh sa stolice mame mi Smile Smile
Kao "De si jebo te Lesi" i te fore, "mi smo na keve ti brate sestro" Smile

Inace, nasa vojka nije impresivna, ali je lepo doterana. Videh zene, pozdravljam. Videh Strizi - ajd ok je. I ove nase na kraju u plavim uniformama (kako se zove taj "ples" nesto na E?) - e oni su impresivni.

Malo mi je glupo sto je taj svet pokisao, jel moguce da nisu mogli da postave nesto, da Putinka ne kisne....I tako. Moji su pa su najbolji.

Neko ne znam dal je iz vojske ili neke druge institucije reče da nije pokrieno jer se ne bi video prelet avijacije,koliko je tačno, ne znam.

Isto ima i mit da je Vučić hteo da Dačić pokisne dobije upalu pluća i umre,pa je nagovorio slinu i keramičara da i oni kisnu i da zajebu Dačića,ali nisu ni slutili da i oni isto kisnu.A Vučić pšosle feketića može i u govnima da pliva.

Vžno da Tomina bičarka nije kisnula  Smile

I egzercir nije nikakv ples već strojeva radnja  Smile vojska ne pleše  Smile

E ja se izvinjavam, nije ples vec strojeva radnja. U svakom slucaju impresivno.

Sto se nadstresnice tice -jel nije moglo nesto providno jbt?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro

Ne lupaj.

Koje ocese be....istinu pricam... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.