Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojna parada povodom 70 godina od oslobodjenja Beograda  (Pročitano 46502 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.104

Na pravoj strani su uvek oni koji dobiju rat. Onim drugima ostaje da pate, kukaju i budu frustrirani, ili da shvate da su pobeđeni i nastave dalje. Četnici su toliko bili frustrirani, da su im i unuci i praunuci frustrirani. Ja ne znam ko je ubijao po Srbiji,  a i ne razumem pitanje. Koliko ja znam malo je to evoluiralo jer se više ne govori o Četnicima, već o Ravnogorcima. Ona prva fantazija nije prošla pa kreće sledeća. Sinoć na onoj priredbi povodom oslobođenja Beograda saznao sam da je Dragiša Cvetković izdajnik, a koliko znam rehabilitovan je i dodeljena mu je ulica u Nišu. Opet evolucija?

joooj pa tebi se po pisanju vidi da si frustriran i da patiš. možda kao i onaj narodni heroj koji je stajao između dvojice četničkih vojvoda.
ja ne govorim o četnicima i partizanima. govorim o Srbima i onima koji to nisu.
 i ovde na forumu se ponekad pojave npr "ateisti" koji imaju patološku mržnju prema spc, za razliku od običnih ateista. isto važi i za anacionalne, jugoslovene, evropljane.
Gospođice, gospođo , ništa te ne razumem. Pokušaj da ti misli budu jasne, kad nešto pišeš. Pročitaj svoje komentare pa ćeš videti da je sve nejasno. Nećemo više. Ćao. Smile

narodni heroje lepo si to rekao nako baš spontano.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Me nema tu krive i prave strane, ne treba na to tako gledati. Obelezili smo oslobodjenje Beograda od okupatora. I tako treba obelezavati i kosovski boj, srpske ustanke, PSR, pa i DSR, i akcentovati oslobodjenje od okupatora. Osnova svakog drustva su 2 stvari, na prvom mestu istorija i tradicija, a na drugom slobodarska i humana osecanja drustva. Meni se ne svidja da se komunistima zamera sto su digli ustanak, a npr niko ne zamera Kralju Petru i Pasicu sto su odbili ultimatum Austrougarske, iako smo u PSR ubedljivo najvise stradali. I ne treba zamerati, nego deca da uce da se sloboda cesto skupo placala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung Galaxy S2
Me nema tu krive i prave strane, ne treba na to tako gledati. Obelezili smo oslobodjenje Beograda od okupatora. I tako treba obelezavati i kosovski boj, srpske ustanke, PSR, pa i DSR, i akcentovati oslobodjenje od okupatora. Osnova svakog drustva su 2 stvari, na prvom mestu istorija i tradicija, a na drugom slobodarska i humana osecanja drustva. Meni se ne svidja da se komunistima zamera sto su digli ustanak, a npr niko ne zamera Kralju Petru i Pasicu sto su odbili ultimatum Austrougarske, iako smo u PSR ubedljivo najvise stradali. I ne treba zamerati, nego deca da uce da se sloboda cesto skupo placala.

Jos malo pa ces zvuciti kao predsednik Toma kada je pustao vodu pricao na pocetku parade.

sloboda, okupator, ustanci, bitke truc truc... sam da se ostane na vlasti.

================================================================

Dolce vita: Putin i Berluskoni, erotski šampioni
Žurka u Milanu

Jutro posle burne noći: Berluskoni i Putin, u intimnoj samoći

Da je život ponekad kurvin sin, opet nas je podsetio Vladimir Putin. Samo četiri dana pre oslobođenja Beograda, najmiliji tajkun proruskih Srba strogo nas je gledao sa svečane tribine i malih ekrana, iako smo se pred njim prostrli kao krpa od kaftana. A onda, odmah potom u Milanu, videli smo i njegovu snishodljivu stranu, kad bi za pare prodao i rođenu nanu

Loše odigrana predstava Vladimira Putina na proputovanju njegove pozorišne trupe kroz Beograd, u kojoj je omaleni vojskovođa glumio razočaranog kupca lojalnosti koji tupo zuri u jednu šaru na persijskom tepihu, dobila je još više na dramaturškoj težini samo dan posle parade koja je nas je udaljila od nade da se u Srbiji neki novi politički odnosi grade.

Smetlište istorije je na dnu hodnika: Angela Merkel pokazuje Putinovo odredište

Nakon posete sivomaslinastom vilajetu, Vladimir Vladimirovič Putin je produžio ka velikom svetu, do italijanskog grada Milana, kojeg se rado seća, naravno ne zbog pobeda političkog umeća, već zbog nekih Berluskonijevih, a skoro maloletnih putana.

Terevenka kasni zbog Porošenka: Putin šalje sms krijući od Merkelove
Photo: Tanjug/AP/Luca Bruno
Tamo je Putin, doduše, pre druženja sa plastičnim Don Žuanom koji, kao kakav Duče iz zatvora kod kuće vlada Milanom, imao neprijatan susret sa Angelom Merkel, nemačkom kancelarkom koja zna i ume sa takvom moralnom, a ruskom vertikalom. A kasnilo se sa terevenkom jer je morao da se sretne i sa Petrom Porošenkom.

Izgubljen u prevodu s nemačkog: Putin u potrazi za sinonimom

Večera u Putinovu čast počela je iza ponoći u Berluskonijevom stanu u Milanu, a umesto Ruby koje se svi sećaju kako je izvodila tverke, prisutne su bile tri premijerove ćerke, za slučaj da iskrsne neka prilika fina, bila su tu i dva njegova sina do ušiju zaljubljena u Putina.
Boreći se pravdu u nekom boljem svetu, Putin je više puta prisustvovao žurkama na Berluskonijevom imanju na Sardiniji u vodenom krevetu, a gostoprimstvo je uzvratio organizujući zajednički odmor u svojoj letnjoj rezidenciji na obali Crnog mora, koja ima 20 soba gde se na crnoj svili valja putena “roba”. Prošle godine Putin je posetio Berluskonija u njegovoj rezidenciji u Rimu, pokraj Vatikana koji ne odobrava druženje političara i kurtizana.

Žurka u hladnom stanu: Putin i Berluskoni u jaknama, a ispod jakni ništa

Izvor: E-Novine
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 16:03:02 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Kako se selektivno prenose clanci e novina Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Alcatel 
Eh E'novine, teško naći nešto normalno u njima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Znaci Putler je samo svratio na tu paradu, pre odlaska na glavni event vecheri, Berluskonijevu zurku.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Odgledala paradu, izaslo na YT pa sam preskocila odredjene delove, ali videh kako Gljivica lupka Putina po ramenu. Umalo ne padoh sa stolice mame mi Smile Smile
Kao "De si jebo te Lesi" i te fore, "mi smo na keve ti brate sestro" Smile

Inace, nasa vojka nije impresivna, ali je lepo doterana. Videh zene, pozdravljam. Videh Strizi - ajd ok je. I ove nase na kraju u plavim uniformama (kako se zove taj "ples" nesto na E?) - e oni su impresivni.

Malo mi je glupo sto je taj svet pokisao, jel moguce da nisu mogli da postave nesto, da Putinka ne kisne....I tako. Moji su pa su najbolji.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Koji ste vi likovi... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro

Sta svaljas bre te gluposti... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Alcatel 
Ti normalno razmišljaš, ali na onoj priredbi povodom dana oslobođenja spomenuti su ravnogorci bez ikakve potrebe, a ceo performans je pun ideoloških Četničkih govana, tipa saveznici se nisu iskrcali na Jadranu, te bombardovali su nas 1944, te Rusi su doneli petokraku, te komunisti ne bi vladali da nije bilo Rusa..... U celi sat vremena o oslobođenju Beograda je bilo 5 minuta, nije spomenuto ni jedno ime ni jedna jedinica, kao da su marsovci oslobodili BG. Za mene je učešće i hrabrost srpske vojske u prvom svetskom ratu svetinja, ali to nije bila tema. Zašto je to uopšte spominjano? To je samo konstantno minimiziranje partizanskog pokreta, kad već ne mogu da dokažu neko značajnije učešće Četnika u borbi protiv Nemaca i ostalih.....
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 20:20:38 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.