Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojna parada povodom 70 godina od oslobodjenja Beograda  (Pročitano 46632 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
 Smile Ne nerviram se, samo ti kažem kako jeste. Smiley Znam ja da su za vas Balkan i Sloba sve što postoji i što će ikad postojati na ovom svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
@hkj

Znaš li šta sve može da poleti od aviona?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Nista i sve....galebovi mogu sigurno, vidjam ih svaki drugi dan.
Par orlica, i eventualno ako su cuvali akumulatore podici ce migove 29 zasigurno....
Antonov takodje...i to bi bilo to.
E da upalice i MIG 21  Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2014, 12:41:08 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
A 21-ca nijedna ne leti?

Aha dopisao si,ok... Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2014, 12:42:43 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Dobra mu kapa...vrhunska..
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Pa gle kontam da ce upaliti sve sto se da upaliti...
Koliko sam pratio, dovlacili su puno tehnike, i kada vidis da su ih ovakve isterali na ulice znaj da ce sve izbaciti.

S obizrom da su resili da preoru asfalt u Beogradu, videcemo podosta tehnike  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ako se ne varam, ispravne su : dve 29ke, možda 3 ako su sredili treću, možda 5 21-ica, jedan An-26, petnaestak Galebova i možda ukupno 5 Orlova. Mada daleko su ti Orlovi od ispravnog, ali ajde, to im je mezimče, takođe podsetnik na srećnija vremena, pa vole da ih drže u inventaru iako lete svega par puta godišnje. Mislim da leti i An-2 namenjen za padobrance. Al to ni ne čudi, s obzirom da će taj nadživeti i nas.  Smile  Smile

Ako pitaš da bi znao šta će leteti za paradu, teško je sad predviđati jer su navodno sad skupili i izdvojili neke dodatne pare da se srede letelice za paradu, pa će možda biti ispravno više nego što mislimo.

A dobro uvek se to tako radilo....nikada nisu sistematski menjali uniforme. Vec ubace nesto novo pa kombinuju...
Ali bih voleo da vidim kako pasu uprtaci na ovoj uniformi i onaj lepi racic sas satorom  Smile Smile

Ima slika po netu, mrzi me sad da tražim. Potraži neke od onih vojnih vežbi. Tamo možeš da vidiš lep tvist moderne uniforme rađene za NATO (namerno kažem ''rađene za NATO'' umesto ''digitalne'') i uprtača, čizama, opasača, šlemova i tehnike iz doba Tita.

A sve je to moglo da se reši pre 10 godina sa MD M03, koja je već bila izrađena i testirana u nekoliko serija, sa sve pratećom opremom, i pokazala se kao najkvalitetnija dosad. Sa njom bismo bili mirni bar do 2020. Al jbg, i tu im je nešto smetalo, pa su odustali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Ja se secam bila neka vojna izlozba na aerodromu u nisu...ima 15tak godina...

Pa bilo je preko 30 aviona...

Gde su ti avioni... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
S obizrom da su resili da preoru asfalt u Beogradu
Čitah negde reče čovek da BVP-ovi neće ništa uraditi asfaltu,ne znam koliko se razume...

Citat
Ako pitaš da bi znao šta će leteti za paradu
Da za paradu sam pitao,znam da ovako slabo šta leti uopšte  Smile

I još jedno pitanje,jesu ovi tenkovi i BVP uvek imali ovakvu šaru ili je ovo nešto nanovo farbano,pošto lepo izgleda?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Kazem ja sve sto funkcionise ima da prodefiluje  Smile

Citat
I još jedno pitanje,jesu ovi tenkovi i BVP uvek imali ovakvu šaru ili je ovo nešto nanovo farbano,pošto lepo izgleda?

Novo je to...mislim u novije vreme su krenuli da saraju tenkove maskirnim bojama, ranije je bilo klot zelena.

Citat
Čitah negde reče čovek da BVP-ovi neće ništa uraditi asfaltu,ne znam koliko se razume...

Ma nece, eno i na slikici se vide tragovi....a koliko sam skontao proterace m80 i m84...uz to vrlo moguce da ce proterati i PVO sisteme koji su mahom gusenicari ali dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.