Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1262062 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ma ne presli su zbog snenokla. Ako iole mozes da zadrzis svoj integritet, naravno da ces uzeti bolju lovu na novom mestu. Ne znam uopste o cemu pricamo ovde, jel treba tu Radu i slicne da zamenimo za Barbare sa Studia B? Samo opozicionu, bez putera na glavi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 511
Pa eto, ta Barbara komotno sutra može da pređe na NovuS i kaže, "Studio B nije bilo mesto za moje standarde, ovde se osećam mnogo bolje, bla bla demokratija, sloboda rada i uredništva", i sad svi treba da se pravimo da novinari stvarno imaju neki integritet i da ne rade za pare ko svi drugi... ništa se oni ne razlikuju, ni Rada ni Barbara ni Ivanović ni Goca Uzelac, sutra da dođe Đilas na vlast i postane gori diktator od Vučića, sedeli bi tu gde su i smeškali se sve dok kaplje para, a onda ako dođe bolja ponuda s opozicione televizije postali bi najbučniji zagovornici rušenja nenarodne vlasti... ništa drukčiji oni nisu od ovih preletača tipa Vesića i Martinovića što im svaka vlast dobra, a dojučerašnja čiji su i sami bili deo najgora kuga i zlo... što reče Dačić, "zar smo zato rušili Miloševića".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pa ne moze. Nije isto. Rada i Barbara u istoj recenici i Uzelac ne mogu. Zasto? Zato. Zena uredjivala 15 godina gradski servis, pomogla stotinama ljudi i odgovarala na njihove molbe, cesto agresivno prema aktuelnoj vlasti. Ona ima kredibilitet, i moze da menja televizije kako god hoce.

Siva zona je Studio B, gde se komunalni i servisni problemi gradjana resavaju direktno u programu. Ali moras da istrpis odredjenu dozu propagande. Neko ima zeludac za to, ocigledno....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 511
Pa dobro, jel onda isto Sanja Lubardić i Rada Đurić?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Nije. Sanja Lubardic je nazalost neko ko ucestvuje u propagandi. Aktivno.
Ne umanjujem njen doprinos resavanju problema gradjana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Citat
Šešelj je osudjeni ratni zločinac,pa ni njega ne zovu tako.

Само да демантујем, јер је Шешељ званично ослобођен свих оптужби за ратне злочине по свим тачкама оптужнице за ратне злочине, дакле, није осуђени ратни злочинац, кривично дело за које је осуђен у другостепеном, апелационом поступку је подстицање на прогон и депортацију, које није ратни злочин, јер је извршено, према пресуди, на простору на којем није било ратних дејстава, у Хртковцима, док је за тачке оптужнице које су се односиле на ратне злочине, веровао или не, ослобођен  Smile  Smile  Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
Ma,znam,malo sam generalizovao,nisam pravnik.
Apelujem na cenjeno članstvo - nemojte sadašnja nedela trenutnog AGITPROP-a amnestirati i relativizovati,jer je to neko isto radio pre njih...ne prihvatajte slobodno-radikalske aršine odricanja odgovornosti.
"Ubili ste čoveka?"
"Oni pre su ih ubili više."
U poslednje vreme,stoka je počela da preuzima narativ vodje,pa to sada izgleda ovako:
"Ubili ste čoveka?"
"Jesam i šta onda...kad je Djilas ubijao i pljačkao ubijene,tada vam nije smetalo."
Otprilike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat
Postavila je pitanje. Ajde da ne idemo dalje. Bila deo medijske kuce u kom smislu? Vrsila propagandu? Agitovala za bilo koga? Je l treba da je tetoviramo "radila na RTS-u"?

Žena koja je bila 30 godina deo te iste medijske kuće, do pre dva meseca, je postavila čoveku pitanje, u fazonu jel moguće da si ti tamo? Ne znam kako ne razumeš licemerstvo u tom pitanju

Citat
Svi su placeni i pare dolaze iz raznih izvora kod svih. Svi rade za pare, svi zivimo od para. N1 jasno ima opozicioni karakter, na N1 nekad mozes da cujes i kritiku opozicije. I na NovaS. Na pinki, hepiju, studiju b, ne mozes da cujes kritiku vlasti. Hvalospevi overlordu i red fingirane propagande. Meni dovoljno.

Ko god se izvukao iz sistema zavredjuje postovanje. Kakav god bio.

Ja opet ponavljam prostu stvar, nemam nikakav problem da bilo ko, pa ni ona ni on, pravi bilo kakve poslovne aranžmane, samo imam problem sa laži koju im je neko učipovao da dolaskom na N1 ti postaješ nekakav moralni svetionik i sudija koji ima pravo da procenjuje da li je neko ispravan ili se prodao Vučiću, prosto ne pripada ti to pravo, ćuti i radi svoj posao na CNN filijali, sve ok, ko voli gledaće, ko ne voli neće i to je to.

A ovo zadnje mi ne liči na tebe opisuješ kao da je pobegla iz Švajcarske da radi za lekare bez granica u Zimbabve, jebote žena otišla na N1 da gruva verovatno još veću lovu, nema tu ništa herojski...samo sad ne kontaktiraš babe kojima je investitor potkopao temelj pa klizi kuća, nego moraš da nabodeš Panovića da se prodao Vučiću...hladno al standard
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Jbga dabara mozda jednog dana priznas sebi da DOS nije ovde doneo demokratiju. Demokratiju ne mozes da stitis institucionalno, nego procedurama sapinjes politicare, sto raji ostavlja prostor da se bori i cuva demokratiju. Zato ti velim da je Sloba kao lik koji je vise drzao do forme i procedure nego npr ZDJ u stvari ostavljao vise prostora za demokratiju. Ne kazem da je bila demokratska idila, ali je prostor postojao.To sto se to desavalo u uslovima sankcija i ratova je za ovu pricu irelevantno, jer je rec o spoljnoj politici, ignorisanju opasnosti sa zapada, megalomanskim planovima itd. Ok bilo ti ko klincu tesko, kao i tvojoj porodici, sve to razumem, al to sa demokratijom nema bukvalno nikakve veze. Neki su ljudi svakako imali probleme, al imaju ih u AMerici, npr kad ih pandur osajdari onim drvenim pendrekom ... od toga puca kost ko dobar dan. Jbga ... demokratija je vecita borba izmedju zelje raje da kontrolise politiku, i drzave kojom upravlja ta politika. Sukobi su tu neizbezni, a DOS je usro tu sa tim budalastinama tipa "nenasilno resavanje konflikata" i tome slicno. Nema rode od tog posla nista. Cak i u jednoj Francuskoj, koja je takoreci izmislila taj zapadni sistem nema leba bez krljanja izmedju naroda i policije. A ovi nasi smislili da to kao drzava stiti i nema problem, samo izadjes svake 4 godine i glasas.  Zato vise puta i napisah da je Vucic dokazao svu besmislenost 5oktobarskih promena, sem tog konteksta koji sa demokratijom i nema veze, tj ratovi i sankcije. Eto nemas ratove i sankcije, al imas Vucica. Dal smo vise dobili ili izgubili svako ima svoje vidjenje, Pana eto misli da je ovako kako je danas ipak bolje, i ja isto mislim sa tom razlikom sto mislim da ce ovo "danas bolje" jednog dana kostati ko svetog Petra kajgana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ne kontam ja tako kao nabod, kao ti, mozda kontam kao neko pitanje koje ce i ona i on da razumski elaboriraju u smislu da je ona provela zivot na toj televiziji a on tek ulazi u tu pricu. Ja to tako gledam.

Druga stvar, zena nije politicki novinar. Ende. Nikad bila.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2020, 21:39:49 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.