Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:22:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1263046 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Na opoziciju izvrsiti pritisak da se grupisu na najracionalniji nacin pa da vidimo.

Evo, pozivaju na ponovno ujedinjenje DS... kapiram da ce Knezevic, Mali i Vesic vec naci svoj put kuci... u tom slucaju... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Desno Bosko, Jeremic, Stamatovic, umereno desno Djilas i Radule. Ima na desnici dosta izbora, levica nudi manje mogucnosti. Znaci desno hriscanski konzervativci, nacionalisti i manje radikalna desnica kao sto su Radule i Djilas. Levo je tanko u pm, Jovo Balic, Borko, Trifunovic. DS kao neki levi centar ... pa jbga nesto moz da izaberete, mada prva stvar je debilka oterati sa vlasti i iz politike.  Ono sto sam Ramosu zaboravio da odgovorim je da bi smenom Vucica otvorili i prostor za te neke partije koje cekamo vec decenijama, sto se za Vucicevog vakta dogoditi nece. Ja jesam promovisao naknadna pamet-stav o 5. oktobru, da Milosevica nije trebalo da skida DOS, posto je isto kao nakdnadna pamet pokazao veliku nekompentenciju u stvaranju drzave i drustva, ali mi sada ne rusimo Vucica, jer on svakako nece izbore izgubiti, sve i da opozicija uspe da napabirci svaki antiVucic glas u drzavi. Mi sada treba da se borimo tj da glasamo za to da opozicije bude vise u parlamentu. To je neki realan cilj u ovom trenutku. Rusenje Vucica danas nije realan cilj prosto. Jbga nije isto kad imas 20 ili 80 poslanika. 80 poslanika moze da pravi daleko ozbiljniji cirkus, blokade parlamenta i dr pm, plus sto uliva nesiguirnost u Vucicevu armiju koja nije tamo jer se divi prvorodjenovoj politickoj viziji, nego sposobnosti da se odrzava na vlasti. Onog sekunda kada skapiraju da je gubutak valsti moguc ishod, doci ce do turbulencija u samom SNS-u. To je izmedju ostalog i jedan od razloga zasto mu je bitno da opozicija bude na nivou statisticke greske.

1286zenabre, nisam napisao da je sramota i izvini jbga sto pisem duge komentare, al priznaces da ih pisem retko, tako da izdeli to na 10 i opet ce me biti manje od Inicia xD
Ja samo velim sta je praksa, imas Vucica i krljavu opoziciju. To ti je izbor, ako kazes ne valja opozicija, onda prihvatas Vucicevu vladavinu, jbga nem pojma kako krace i prostije da ti iznesem ovo sto mislim. Ja sam masa puta kritikovao tu opoziciju, i dosao do "prosvetljenja" xD, da ko sto Vucic nece biti bolji, nece ni oni tako da ili nam je Vucic, ili nam je ovakva opozicija. Nemas drugi izbor i u praksi ako odlucis da je opozicija suvise losa da bi joj dao glas, de facto prihvatas Vucicevu vlast, cak i ako smatras da je i on debil.
Ja sam sa svim tim likovima vodio masa puta polemiku i u glavnom se u malo stvari slazemo, al jbga, ja nisam u fazonu da nesto ne glasam jer za to glasaju dabisha ili franja. Takav stav je prosto izmisljen da te neko izmanipulise. Postujem svaciji stav i nikada nikog nisam nazvao ni sendvicarem niti krezubim radikalom. Od kad pisem na forumu se trudim da ne vredjam i etiketiram neistomisljenike.  Mogu ja jos xD, al vidim da si alergican da duge postove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Citat
umereno desno Djilas i Radule.

Radulovic je off the chart
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Ima ona igrica uncharted teritory, mada sam primetio da imas pik na Radula. Mada se slazem da tehnokrata kakav je bio kad je pokretao tu politicku pricu, i racunao na glasove ljudi slicnih preferencija, sad odjednom ko da je resio da privuce radikalsko biracko telo, slozio bi se da tu nema logike. Al opet ga upadljivo targetujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Nije on nikada bio tehnokrata. On je iskoristio apsolutno svaku rupu u nasem zakonu kao prinudni upravnik, a posle je zloupotrebljavao izborne zakone da za sebe i druge sebi bliske pribavi finansijsku korist... ima spor sa RIK...
Mislim da je sada samo dobio novog sponzora, posto nacin postupanja, tj. to sirenje shizofrenije jako izgleda kao ono bombardovanje americkih izbora fake news...
Rekla sam negde.. isao je na to za njega glasaju oni koji misle da su iznad proseka, a u sustini su najobicniji fah idioti, pri cemu je cilj bio samo uvaliti se na drzavne jasle... Rezultati DJB na dva uzastopna izbora na opstini Savski venac, gde je imao najvecu podrsku, najbolje govore o tome... Doduse, na tim prvim izborima je DJB na nivou grada osvojio 0,5% vise od Igora Brakusa, koji je isao kao predstvnik grupe gradjana Smile

BTW. Kapiram da je sondiranje javnosti bilo prilicno nepovoljno, pa cak ni ovaj navuceni cenzus nece pomoci: https://twitter.com/BoraKonj/status/1261740986285338624?s=20
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
ДЈБ је постала странка теорија завера...можда су увек и били али нисам приметио... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Raduletova desna ruka je astrolog. Tako da, odavno je i on u tim vodama.  Smile

Doduse potpredsednica mu je Hanica Adrovic. Eto, tu ima plus od mene.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Mogu ti reci da je ona jedna od retkih osoba kojima kamera dobro cini  Smile
Videla sam ih sve na gomili uzivo...  Smile

Srbija u minut i po:
https://twitter.com/DaZivimSan/status/1262084653219033090?s=20
« Poslednja izmena: 17. Maj 2020, 20:21:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
А шта, не разумем? Је ли срамота сада на буреку рећи да је "опозиција" идиотска? Значи ако то напишеш онда ћете фрањо назвати сендвичарем ( Smile), сребрни ће ти написати одговор километарски одговор, дабиша ће бити у неком доследном фазону "ја волим демократију, али ок је и диктатура, а може и фашизам да прође". Напише неко нешто против опозиције и одмах ко муве на говна долећу, а такође немају жељу да им се у држави питају Ђилас, Сергеј, Бошко и тамо нека Мариника. АХ ДА, ТО ЈЕ БОЉЕ ОД ВУЧИЋА, ВУЛИНА, ДАЧИЋА И СЛИНЕ! Море марш у курац... Smile
Vucko nije idiotski?

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nikad nisam podržavao fašizam. Ali ako mora put do demokratije da vodi preko diktature, beka bude.

Ne čini ni se da ova trenutna diktatura vodi u demokratiju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:22:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.