Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:24:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1262867 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Prizivas odgovor, al se necu upecati, tj ocu ... ovako mi reci. Ok smece vs smece, al ti prakticno tvrdis da SNS smece smrdi manje od ovog opozicionog, mislim ok je ako je to tvoj stav, al to se tako i napise jbga, a ne sve se nesto postate da napisete da je Vucic ipak bolji od opozicije. Prvo drugarice i drugovi, braco and sestre, svi vi zivite u nekoj veri da ce se jednom nekad pojaviti neka drustvena snaga koja ce da ima volju, znanje i sposobna da stvori operativnu infrastrukturu da nesto napravi u ovoj zemlju, u medjuveremenu cemo pisati doskocice na racun Vucicevih gluposti. Tako nekako bi ja preveo tvoj stav sa srpskog na srpski. Ako se za 8 godina to nije pojavilo ni u tragovima, sa kojim to argumentima tvrdite da ce se to dogoditi za nasijeg zivota? Mislim da znas koje su moje zamerke na racun opozicije, od sistemskih do debilnog insistiranja na petooktobarskom lustrativnom sentimentu, al toeto druze. Imas izbor karikatura Vucic i njegova ergela Bizona, Vulina, Risticevica itd i ma sta ti mislio o njima Djilasa, Borka, Jeremica, Trifuna itd ... za mene licno nema dileme, zavrteo bi taj rulet i dao im sansu.
Ja npr mislim da Radule ima generalno najbolji principijelni stav na temu preduzetnistvo, al kao i svi drugi masi poentu sa pricom "podrska privatnom sektoru", jer po meni i gro privatnika isti go qrac ...al tu su svi oni na istom fonu od vlasti pa do opozicije, sa tom razlikom da je Radule jedini objasnio zasto covek pravi kompaniju sto se kaze sa "ledine", znaci ne zbog profita, nego zbog licne ambicije i neki privatnih tripova i strasti koje bi ostvario za zivota. Multinacionalne kompanije svakako rade po principu output - input jednako sto vise, al nama trebaju bas ljudi koji ce da pokrecu nove kompanije i biznise i to je Radule bukvalno objasnio jedini u srpskoj politici. I meni je to dosta da bi ga kapirao kao kvalitetnoh ucesnika neke koalicije koju bih glasao. Sto brale da nije bolji Djuka Bizon koji je Bosku spocitao "samoupravljanje" kad je covek rekao da korisnici nac. frekvencija imaju ugovornih obaveza prema drzavi i njenim zakonima? Ono kao neka Djuke, koji ce nam Radule, oce covek da odsvira gitaru i tako to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
Ok smece vs smece, al ti prakticno tvrdis da SNS smece smrdi manje od ovog opozicionog, mislim ok je ako je to tvoj stav, al to se tako i napise jbga

Kako to on tvrdi i gde?

Ume serhio sam da se brani, imace i on verovatno sta da napise u vezi ovoga, ali kako, gde to izvlacite, evo ja sam pao s marsa?

U cemu je problem reci da je opozicija gomila nesnadjenih politickih ega koji ne bi umeli ni svoju mesnu zajednicu da dovedu u red? Cast izuzecima koji su na lokalu nesto i radili. Ovo ostalo je teorija vlasti, kako bih ja da imam ikakav politicki uticaj kreirao idealno drustvo, mozda, kad bih imao bilo kakve ingerencije.

Zasto je kritika opozicije podrzavanje vlasti? Eto da sumiram misao i ne kenjam previse? Pogotovu ovde, gde nas ima deset i gde je uticaj na javno mnjenje minoran.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2020, 01:15:03 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat
Ok smece vs smece, al ti prakticno tvrdis da SNS smece smrdi manje od ovog opozicionog, mislim ok je ako je to tvoj stav, al to se tako i napise jbga, a ne sve se nesto postate da napisete da je Vucic ipak bolji od opozicije.

Ne tvrdim i nije moj stav zato sam ti se obratio. Ja sam ovu vlast stavio ad akta, da se tako izrazim i sad ocenjujem potencijalne pretendente na presto, smatram da sam imao dovoljno vremena da procenim i ocenim sve procese koje vodi ova vlast i smatram da imam dovoljno razloga da je stavim ad akta i zaključim slučaj. Prokomentarisaću ja povremeno tu i tamo, ali moj zaključak se generalno neće promeniti nabolje ili nagore bilo kojim pojedinačnim potezom vlasti. Završena priča u principu.

Citat
Prvo drugarice i drugovi, braco and sestre, svi vi zivite u nekoj veri da ce se jednom nekad pojaviti neka drustvena snaga koja ce da ima volju, znanje i sposobna da stvori operativnu infrastrukturu da nesto napravi u ovoj zemlju, u medjuveremenu cemo pisati doskocice na racun Vucicevih gluposti. Tako nekako bi ja preveo tvoj stav sa srpskog na srpski. Ako se za 8 godina to nije pojavilo ni u tragovima, sa kojim to argumentima tvrdite da ce se to dogoditi za nasijeg zivota? Mislim da znas koje su moje zamerke na racun opozicije, od sistemskih do debilnog insistiranja na petooktobarskom lustrativnom sentimentu, al toeto druze. Imas izbor karikatura Vucic i njegova ergela Bizona, Vulina, Risticevica itd i ma sta ti mislio o njima Djilasa, Borka, Jeremica, Trifuna itd ... za mene licno nema dileme, zavrteo bi taj rulet i dao im sansu.

E sad me živo interesuje, pošto vidim da vrcaš od oduševljenja ovim napisanim redovima o opoziciji, kako se to moj stav razlikuje nešto bitno od ovog tvog, dakle potpuno nesposobna grupa ljudi koja prvo nema kapacitet da ozbiljno zapreti Vučiću jer je to prvi ozbljan posao koji treba da urade pre preuzimanja državnih poslova, rekao sam pre neki dan baš u razgovoru čini mi se s tobom da bi bukvalno izašao na izbore i glasao za dobro organizovanu stranku sa kojom se politički ni u čemu ne slažem jer bi mi i to bio neki pozitivan signal da neko ume da organizuje jebenu stranku u Srbiji a da ih je više od 5 ljudi u stranci. Dotle je došlo. A ne može bez stranačke infrastrukture, ne može, moraš da imaš vojsku da bi se borio protiv ove falange, ne znam kako to nije jasno, sad pričam konkretno o izborima o prvoj prepreci koju opozicija mora da savlada.

Citat
Ja npr mislim da Radule ima generalno najbolji principijelni stav na temu preduzetnistvo, al kao i svi drugi masi poentu sa pricom "podrska privatnom sektoru", jer po meni i gro privatnika isti go qrac ...al tu su svi oni na istom fonu od vlasti pa do opozicije, sa tom razlikom da je Radule jedini objasnio zasto covek pravi kompaniju sto se kaze sa "ledine", znaci ne zbog profita, nego zbog licne ambicije i neki privatnih tripova i strasti koje bi ostvario za zivota. Multinacionalne kompanije svakako rade po principu output - input jednako sto vise, al nama trebaju bas ljudi koji ce da pokrecu nove kompanije i biznise i to je Radule bukvalno objasnio jedini u srpskoj politici. I meni je to dosta da bi ga kapirao kao kvalitetnoh ucesnika neke koalicije koju bih glasao

Meni nije, čovek je dokazao potpunu nesposobnost da startnu dobru poziciju i ideje iskoristi za širenje i jačanje stranke i to ga eleiminiše nažalost iz ozbiljnog političkog života, jer bi njegov karakter neminovno dovodio do sukoba u toj koaliciji jer nije timski igrač...

Citat
Sto brale da nije bolji Djuka Bizon koji je Bosku spocitao "samoupravljanje" kad je covek rekao da korisnici nac. frekvencija imaju ugovornih obaveza prema drzavi i njenim zakonima? Ono kao neka Djuke, koji ce nam Radule, oce covek da odsvira gitaru i tako to.

Dobro ovo sad zvuči kao da imamo 15 god, niti je Djuka bilo kakav faktor u ovoj vlasti, čovek je dvorska luda, niti bi Radule ikad uspeo da pridje novoj opozicionoj vlasti zbog minulog rada, niti ja imam problem sa tim već govorim o tome da ta ekipa evo skoro dve godine nakon protesta i dalje juri sopstveni rep, i dalje ništa ne rade na svom jačanju, godinu dana su potrošili na bojkot koji im je maltene razbio koaliciju, pa su sad, očigledno na nagovor zapadnih ambasada prihvatili da izadju na izbore, medjutim nespremni su, neorganizovani, disaster waiting to happen i ti sad očekuješ od mene da ćutim jer Vučić je loš? Da Vučić je loš, ali oni ovako nema šanse da ga obore u skorije vreme ukoliko ne shvate da im trebaju temeljne promene nevezano za Vučića i ja imam obavezu da ovde i svuda to kažem. Vučić je loš pa loš, ali to tebe ne čini ni za promil boljim, on ima beton od milion glasova u pola dana pola noći, oni moraju zemlju da prevrnu da okupe onaj svoj milion koji inače imaju, ali ih ne glasa zbog njihove nesposobnosti i podela. Odatle sve kreće, od tvog bazena glasova koji inače nema veze sa Vučićem, ali niko to ne kapira. Nerazumevanje politike i izbora celo vreme govorim.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ovaj sns kakav takav je premija ...u odnosu na ove druge...

a ima ljudi koji bi samo nesto da polome...cisto da eto vide sta ce da bude...

ili iz inata...

ili sta god...

takvih ljudi nije malo...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Svako ko ko podrzava ovaj sistem i rezim je neprijatelj Srba i Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Evo zamisli da se svake 4 godine razvodis sa zenom i zenis ponovo...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
....
Ja sam jos zacudjen sto neko iz nekoliko mojih prethodnih postova nije zakljucio da sam antibojkot bot xD ...
Nisam, i pokusacu da objasnim moju motivaciju. Prosto sam dosao do banalnog zakljucka da je ova qrceva opozicija jedina opozicija koju imamo. Tvoj stav da bi glasao za svakog ko je u stanju da organizuje stranacku infrastrukturu te, iskrenlo i bez uvrede, kvalifikuje za Vucicevog glasaca, iako sam siguran da to nisi, jer upravo Vucic jedini ima tu stranacku infrastrukturu. A ima je je jedini, zato sto je stavio sapu bukvalno na sve postojece resurse drzave, pa cak i privatnog sektora. Suma sumarun, iskreno sumnjam da je danas u Srbiji uopste moguce stvoriti stranacku infrastrukturu. Ako baja drzi na uzici drzavne institucije, ako su privatnici koji su navikli da decenijama rade krseci regularno masu propisa i cesto direktno zavise od vlasti takodje pod kontrolom SNS, na kojom magijom mislis da je izvodljivo da bilo ko organizuje stranacku infrastrukturu. Svidjalo se to nama ili ne, al obicni ljudi, koji se ne bave politikom, moraju od necega ziveti. Dal zive od plate iz javnog sektora, ili iz privatnog, nebitno, opozicioni stranacki angazman ih moze kostati radnog mesta, ili u najmanju ruku promene radnog mesta sa boljeg na gore, sto ubr desilo jednoj Lazarevcanki. Aj malo i da ne budemo toliko surovi prema opoziciji, i priznamo da je to sto ti ocekujes vrlo zajebata rabota. Oni imaju drugih fejlova, a neke si bas ti pominjao u smislu lose osmiljenih performansa, odnosno dolazaka do tih nekih malih pobeda koje bi malo ulile hrabrost i samopouzdanje kod naroda. Fali im i realno osmisljena program sistemskih promena. U sustini Vucic je uspeo da stanje u srpskoj politici dovede do nivoa da nam je potrebna neka revolucionarna organizacija koja se ne libi ni razmene vatre sa organima reda, a priznaces da to nije scenario koji je bilo kome potreban. Zato je po meni potrebno da malo snizimo kriterijume i za pocetak dobijemo vise demokratije i pluralizma, a to se nece desiti ako budemo cekali bolju opoziciju, jer se takva za Vucicevog vakta nece deseiti. Nem pojma, al pretpostavljam da si primetio metodologiju u Vucicevom radu, a to je "magicna cifra 10", znaci svako ko je oko 10 posto podrske postaje neprijatelj nad neprijateljima i tuce se bukvalno svim oruzjima. Moja je pretpostavka da je taj procenat podrske po tim nekim izraelskim strucnjacima koji ga sovjetuju upravo cifra sa kojom se moze stvarati infrastruktura sposobna za preuzimanje vlasti. Stanje u sustini takvo, da mi gradjani moramo stvarati opoziciju, al bukvalno. Dok se mi ne ukljucimo, makar i jebenim izlaskom i glasanjem za neku opozicionu listu, mrka kapa prijatelju da ces docekati partiju sa ozbiljnom infrastrukturom.
Meni licno kod opozicije najvise smrdi taj petooktobarskolustrativni sentiment. Pa jbte ukinuli su sluzene vojnog roka, sa idejom da ako nemamo vojsku "ne mozemo izazivati ratove u regionu". 40-50 hiljada mladica pod oruzjem koji ne zavise od vlasti, nego su tu da odrade tih 12 meseci obuke i sluzbe, pa sad zamuisli da im roditelje, rodjake, komsije i prijatelje pendrekuje i zasipa gumenjacima policija .... to u osnovi menja smanjuje mogucnost ili povecava rizik po bilo koju vlast koja se odluci na radikalnu represiju. U principu kad bi Vuciceva vladavina pogadjala samo petooktobarce, tacno bih se zavalio u fotelju sa serpm kokica u rukama i uzivao. Al ne pogadja. Vucic je rizicna pojava, al bukvalno i mislim da pod hitno treba da bude smenjen. Sta ce biti posle nem pojma, al sumnjam da iko od sadasnje opozicije moze da ostvari toliki nivo samovlasca kao Vucic. Bez pomoci gradjana, oni realno nisu u stanju da naprave bilo sta, tako da ta opcija, sedim kucim i podjebavam Vucica i SNS preko neta ne vodi nigde. Zato predlazem da nesto probamo, za pocetak aj kao da glasamo za te opozicione liste.
I da ... ovo da ne zaboravim. Da je Sasa Jankovic taj neki opozicioni kamen okupljanja, imao bih isti stav kao i ti. Al Jankovica nema, Trifunovic je daleko manje u fazonu posipanja pepelom po glavi srpskog naroda, a nije ni glavni igrac u opoziciji. Izbora imamo od levice preko centra do desnice, pa jbmu majku ... zasto je tesko da za pocetak zapocenmo nesto glasanjem na izborima. Na opoziciju izvrsiti pritisak da se grupisu na najracionalniji nacin pa da vidimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ко је највише пронационалистички оријентисан?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pa Bosko kaze da je on Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
А шта, не разумем? Је ли срамота сада на буреку рећи да је "опозиција" идиотска? Значи ако то напишеш онда ћете фрањо назвати сендвичарем ( Smile), сребрни ће ти написати одговор километарски одговор, дабиша ће бити у неком доследном фазону "ја волим демократију, али ок је и диктатура, а може и фашизам да прође". Напише неко нешто против опозиције и одмах ко муве на говна долећу, а такође немају жељу да им се у држави питају Ђилас, Сергеј, Бошко и тамо нека Мариника. АХ ДА, ТО ЈЕ БОЉЕ ОД ВУЧИЋА, ВУЛИНА, ДАЧИЋА И СЛИНЕ! Море марш у курац... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:24:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.335 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.