Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:10:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1262448 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ja mislim da neće biti.

Nažalost
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ali,čak i u jednoj Kolumbiji,Pablo Eskobar(narodni poslanik) je procesuiran,osudjen i odstreljen kao kriminalac,bez dana žalosti.Braća Rodrigez takodje(gledao sam "Narkos-a",pa znam  Smile ).
Mi još nismo stigli dotle.
Zato se borimo.

Ali je ušao na listi Liberala, na njegovom platnom spisku je bilo pola Liberalne partije, partija postoji i danas kao parlamentarna stranka....

Uribe, predsednik zemlje u dva mandata 2000-ih bio je na platnom spsiku kartela i radio prljave poslove za njih početkom devedesetih kao senator...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
"Vucic govno, al manje smrdljivo od opozicije", posto se vidim vise bavimo opozicionim glupostima, nego metrickim tonama gluposti, lopovisanja i patetike koja dolazi od strane SNS-a i Vucica.

Ajde da pitam srebrnog pošto ga Filip peti put citira na raznim temama (a čim te Filip 5 puta citira jbg to je red alert da si nešto pogrešno napisao) da li je tebi jasno da neko ko nikad nije glasao SNS, nema nameru da glasa SNS, ne misli ništa dobro o njegovoj politici nema potrebu da svaki dan naglašava i objašnjava da je protiv stranke koju nikad nije glasao i misli da katastrofalno radi svoj posao. Ne mogu ja da očekujem od tebe nešto, niti ti možeš da me iznenadiš nečim, ako sam se ja 10 puta uverio da nisi sposoban za ništa, zar ne?

Dalje, to što ja msilim da zemljom vlada potpuno nekompetentna grupa, me neće nijednog trenutka zavarati da pokušava da ih smeni ekipa od zla oca i još gore majke koju ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju i za koju takodje mislim da je potpuno nekompetentna i nesposobna da preuzme vlast i da nema ni naznake medju njima bilo kakve promene sistema vladavine. Tri puta smo tako glasali, tri puta smo doživeli sunovrat jer je i nova ekipa bila potpuno nekompetentna i sad treba da pokušamo i četvrti put? OK

I na kraju da pitam ja tebe pošto ti pitaš šta nas košta? Koja je razlika izmedju toga da ja 21 juna budem negde sa porrodicom i odmaram, i izmedju toga da dodjem na biračko mesto i glasam recimo Jovanovića ( jer to bih jedino mogao zaokružiti, slažemo se u nekih minimalnih 10% politike), čoveka koji se bori za cenzus, koji nema širok koalicioni potencijal, prepoznatljivost, infrastrukturu, dovoljno novca aktivista i saradnika da bi uopšte ličio na ozbiljnu pretnju vlasti, čak ni u perspektivi od recimo 5 godina minimum? Dakle koja je razika izmedju te dve opcije?
« Poslednja izmena: 16. Maj 2020, 16:33:39 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Који Јовановић? Чеда? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Smile Miloš, DSS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Slusao sam ga kako kenja sat vremena na N1, sta znam Smile

Kako se zove onaj ridji, u kojoj je on stranci? Sad cu da probam da ga nadjem.....on je onako pristojan uvek Smile

« Poslednja izmena: 16. Maj 2020, 17:30:03 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Čim mu nisi ime zapamtio ništa od toga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Milan Antonijevic, nije ni u jednoj stranci Smile

Direktor fondacije za sviranje kurcu demokratije i tako toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Morao sam da guglam tipa, ovo bre onaj što je bio sa Vučićem negde u hit tvitu ili tako nekoj renomiranoj emisiji tipa Ćirilica pa ga gradjanisti napali da je poltron jer nije dovoljno pljuvao overlorda, a oni mislili da je njihov
« Poslednja izmena: 16. Maj 2020, 17:37:08 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:10:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.