Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:29:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1264654 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
[img][/img]

Legenda kaže...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Legenda kaze.jpg
(69.7 KB, 480x960)
« Poslednja izmena: 09. Maj 2020, 23:13:24 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
I dok Titoistička banda u dva klana simulira "građansku" i "nacionalističku" Srbiju u svojim nameštenim sukobima tj pozorišnim predstavama, ona autentična Srbija počinje da se budi.

Lepo je sve to. Ali...ne znam koliko ovde narod kapira povezanost i lobisticki uticaj ljudi na to ko ce doci na vlast....

Ovde je sve poceo kilavi Toma 2012te. Na vezama koje su mu omogucili drugi ljudi. On sam je bio nesposoban. Ali jbg..znao je sa prikanom kako da iskoristi situaciju. Vucic je sve to preuzeo i poceo da gradi dalje. I dobro mu ide jer ima dobra ledja i zna kako treba.

Kada neko dostigne takav nivo, srusice ih. Plus, da dobije logistiku iz inostranstva. Do tada nista.

Vucic zna gde su gresili Toma i ekipa ali ih i dalje pokriva. Ako to ne prekine, puci ce, Isto kao i Tadic.

To je prosto tako. Nije velika filozofija.

IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Могла би њега опозиција да обори, када би променила стратегију, и када би се одлучила за груписање у четири сродне изборне листе, од којих би свака имала потенцијал за освајање 10%, међутим, односи унутар опозиције и садашња политичка савезништва изазивају негативну корелацију између бирача странака понаособ и ефекат одбијања, али када када би се распоредили у :

1. Такозвану Опозициону десницу- Народна странка, СПАС, Двери, ДЈБ

2. ССП као такозвани Центар и

3. Социјалдемократску левицу, коју би чиниле ДС,СДС,Нова странка и садашња странка Борка Стефановића

4. Удружени грађански фронт- ПСГ, #1 од 5 милиона и Не давимо Београд као грађанску опозицију

не видим ниједан разлог зашто не би добили и они подршку неког јаког фактора из иностранства, а на изборима би можда чак освојили и потребну већину и асистенција СПС им не би можда ни била неопходна. Али, ето, руководства странака су сујетна или им недостаје интелигенција, а можда ни не желе промену власти, већ би радије да сачекају да се претходно реше проблеми као што су решавање статуса Косова и Метохије и слично...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
@Мишје гованце
Мала тражи курца Smiley
Нисам знао да комуницираш са инсектима, ГМО вода сто посто.
Јес осунчала чмар мало? Ваља због витамина Д Smiley
Рече колега Гавран за неку излучевину недавно, Ал је укљунуо свака му част, тачно је знао да си за штрцање. Smiley

@Одбојкаш
Таквог нема, а и да дође, Запад би то средио. Нема ту избора. Србија је слаба на свим пољима, једино да ЕУ и НАТО попусте, и да се слегну коцкице а ја то не видим да ће се десити.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2020, 00:49:40 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
srdjan
vuckov placenik okruzen huliganima koji rade prljave poslove za sns
to su isti oni sto su penjali i palili baklje,a sad su sa nogom
a mi se kopcamo na ledjima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Niko ne misli serpama da smeni vlast, ali postoji nesto sto se zove slobodna volja i ispoljavanje sopstvenih osecanja/stavova.
A vi ako na sve postupke u zivotu gledate samo kroz ,,kranji rezultat'' ili vam je zivot krajnje dosadan ili pravdate sebe za necinjenje nista u ovim usranim vremenima (jako sam pametan jer sam u startu rekao da necete time postici nista).   
Za ovo ne treba biti jako pametan, jer kao što rekoh ovo je 51 neuspešni performans i vrlo lako je videti krajnji rezultat. Kao što je vrlo lako videti i ishod izbora jer nemaš potrebnu opremu za zadatak. U principu ja govorim da je penjanje uz stene opasno i nemoguće bez adekvatne opreme, a ti mi govoriš kako ja sputavam osećanja i slobodnu volju tog koji se penje bez adekvatne opreme. Svaki sledeći put je teže resetovati ljude koji se razočaraju, ali i to je teško razumeti kad si kao ovi naši izuzetno netalentovan za politiku.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ne penju se oni uz stene. Oni arlauču ispod stene. To nije opasno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Они дркају курац и пичке су.

I dok Titoistička banda u dva klana simulira "građansku" i "nacionalističku" Srbiju u svojim nameštenim sukobima tj pozorišnim predstavama, ona autentična Srbija počinje da se budi.

Свако ко се попне на споменик - казна 50 000 динара. Па ако може за време полицијског часа ако изађеш да бациш ђубре, може и овако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Srbi su generalno govoreći pičke. Što reče neko, šta li su nam ti turci radili pa smo se pobunili
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Picke uglavnom prezive. Pa je pickasti gen krenuo da se siri. A imali smo sanse da picke prezive ihahaj. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:29:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.