Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:44:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1261127 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Onda nemoj da se zalis...

Znaci ako ti ocekujes da ces za nesto u zivotu dobiti podrsku od nekoga...

Ti si u velikoj zabludi
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Opet ja u ploču, ti u klin... Ti odvedeš raspravu u nekom novom smeru, ja se nadovežem na to, onda ti opet promeniš na nešto treće...

Ajde da se podsetimo kako je išla diskusija :

1
i drago mi je da je sad premijer,ali ne ocekujem previse zato sto znam da on nema sa kime da radi,ne
2
Ima sa kime da radi, u svakom preduzeću, instituciji, stranci, mestu... postoje sposobni i pošteni ljudi koji mogu i žele da urade nešto dobro i korisno.  Smile  Ali se takvi najčešće ili sklanjaju od politike jer znaju kakva govna žive u njoj ili prosto budu gurnuti u stranu. Jer ta govna uglavnom ne vole ljude koje ne mogu da zagade, da isprljaju, i da ih onda posle drže u šaci.
3
Pa sta cekaju ti pametni i sposobni...da dodje neko da uradi to umesto njih...
Po tome sto ti pricas tako ispada...
4
Šta rade?  Smile Pa vidi se da nisi upućen više u situaciju, kako ti Cg i kaže.

Znam lično jednog koji je najebo jer je radio svoj posao...
5
Ti si u velikoj zabludi

Dakle... ti sam prvo kažeš da jadni Vučko nema s kime da radi, ja ti pokažem da ima, i ti me onda obaveštavaš o tome kako ne treba da računaju na nečiju podršku... Hvala ti na obaveštenju i na potvrđivanju onoga što sam ja rekao još godinama ranije. Ali jel možemo sada da se vratimo na Vučića? Dakle, ustanovili smo da, ako on iskreno želi da poboljša Srbiju, ima itekako dovoljno ljudi koji u tome mogu da mu pomognu. Ali, kao što vidimo, to se ne dešava. Sve ostaje isto kao i u zadnjih 25 godina. Zašto? Pa jedino logično objašnjenje je - zato što je Vučić isti kao i svi ostali.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 02:13:57 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja ne mogu da verujem da neko stvarno misli da bilo ko od ovih hostaplera na vlasti iole zele bolju Srbiju. Zasto bi to radili? Ovako im EU/USA daju lovu, dobijaju lovu od rasturanja i rasparcavanja onoga sto je preostalo i pri tome se prave da rade nesto dobro za zemlju, a najbolji nacin je gradnja infrastrukture.  Pa jebem mu mater zar nije bolje imati radnike, fabrike i preduzeca koja ce podizati GDP i doprinositi budzetu i razvoju zemlje, mesto jebenih puteva koji su uradjeni na ofrlje? Radije bih za preduzeca i kaldrmu ili blatnjave puteve, nego za svu infrastrukturu, jer sta ce da se vozi na tom putu, prasina i otpaci?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung SGH-E590
Pa da znas nesto znao bi da nema preduzeca bez infrastrukture. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Tako je Roki, pametnice naša. Zato tvoj idol užurbano gradi infrastrukturu. Samo jebi ga, Grci ukinuli pomoć, pa naši neće stići da odrade onih 8 km proširenja autoputa ove godine... Al dobro... biće jednog dana. Samo polako.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 02:34:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ако нема предузећа без инфраструктуре онда смо га најебали...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Ja ne mogu da verujem da neko stvarno misli da bilo ko od ovih hostaplera na vlasti iole zele bolju Srbiju. Zasto bi to radili? Ovako im EU/USA daju lovu, dobijaju lovu od rasturanja i rasparcavanja onoga sto je preostalo i pri tome se prave da rade nesto dobro za zemlju, a najbolji nacin je gradnja infrastrukture.  Pa jebem mu mater zar nije bolje imati radnike, fabrike i preduzeca koja ce podizati GDP i doprinositi budzetu i razvoju zemlje, mesto jebenih puteva koji su uradjeni na ofrlje? Radije bih za preduzeca i kaldrmu ili blatnjave puteve, nego za svu infrastrukturu, jer sta ce da se vozi na tom putu, prasina i otpaci?

To ti je sindorom coveka iz malog mesta...znaci on uvek hoce da uradi nesto da ga ljudi prepoznaju...

Primer...dobije novac od neke njive koju je prodao...sta on radi...betonira dvoriste da ne gazi blato...

To je taj nivo razmisljanja...

Opet ja u ploču, ti u klin... Ti odvedeš raspravu u nekom novom smeru, ja se nadovežem na to, onda ti opet promeniš na nešto treće...

Ajde da se podsetimo kako je išla diskusija :

1
i drago mi je da je sad premijer,ali ne ocekujem previse zato sto znam da on nema sa kime da radi,ne
2
Ima sa kime da radi, u svakom preduzeću, instituciji, stranci, mestu... postoje sposobni i pošteni ljudi koji mogu i žele da urade nešto dobro i korisno.  Smile  Ali se takvi najčešće ili sklanjaju od politike jer znaju kakva govna žive u njoj ili prosto budu gurnuti u stranu. Jer ta govna uglavnom ne vole ljude koje ne mogu da zagade, da isprljaju, i da ih onda posle drže u šaci.
3
Pa sta cekaju ti pametni i sposobni...da dodje neko da uradi to umesto njih...
Po tome sto ti pricas tako ispada...
4
Šta rade?  Smile Pa vidi se da nisi upućen više u situaciju, kako ti Cg i kaže.

Znam lično jednog koji je najebo jer je radio svoj posao...
5
Ti si u velikoj zabludi

Dakle... ti sam prvo kažeš da jadni Vučko nema s kime da radi, ja ti pokažem da ima, i ti me onda obaveštavaš o tome kako ne treba da računaju na nečiju podršku... Hvala ti na obaveštenju i na potvrđivanju onoga što sam ja rekao još godinama ranije. Ali jel možemo sada da se vratimo na Vučića? Dakle, ustanovili smo da, ako on iskreno želi da poboljša Srbiju, ima itekako dovoljno ljudi koji u tome mogu da mu pomognu. Ali, kao što vidimo, to se ne dešava. Sve ostaje isto kao i u zadnjih 25 godina. Zašto? Pa jedino logično objašnjenje je - zato što je Vučić isti kao i svi ostali.

Pa tog tvog lika nije smenio Vucic...nego taj neki koji je dosa i tako dalje...

Znaci osnovni problem je sto se za sve ove godine stvorio jedan sloj ljudi koji zivi od drzave...

Taj sloj ne zeli da se odrekne nekih svojih privilegija...i onda se trudi da obesmisli svaku vlast..

Tu je birokratija,svi koji zive od drzave,razni oligarsi koji opet zive od drzave,i neka politicka klasa koja opet zivi od drzave..

Medjutim taj sloj drzi i neke manje ljude koji zavise od njih...

A u isto vreme su i glasacko telo....

Tesko je zadovoljiti ih sve...u tome je najveci problem...

Ljudi ocekuju da im bude bolje ali da nista ne promene...to nije realno...

Pri tom,taj sloj je posle demokrata poprilicno narastao...tako da je to sad daleko teze nego da je to uradjeno posle slobe...jel imas generacije koje su odrasle u takvom sistemu...

Nije Vucic idealan...niko to ne kaze...

Nego daj ti neku alternativu...znaci nekog realnog ko moze da osvoji vlast i da nesto napravi za zemlju...

Nema tako nekoga...na zalost...ali nema...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa da znas nesto znao bi da nema preduzeca bez infrastrukture. Smile
Pa da, Srbi su pucali od infrastrukture nekada ranije... pa da naravno, infrastruktura ce biti sagradjena od kojih para tacno kada izvuces sve iz budzeta, a nema novih poslova koji daju porez  Smile  Interesantan koncept.  To je kao ona gradnja u staro doba, teramo 6 balvana i kao gradimo, a jedno sto rotiramo su balvani.

Znaci prodajemo sva preduzeca i sve fabrike zarad infrastrukture, da bi mogli da pravimo preduzeca i fabrike???  Mozda nisam studirao ekonomiju, ali ovo je neka debilna ideja.  Da su u americi tako cekali da se gradi infrastruktura do sada ne bi nista bila izgradjeno, nego su prvo sagradjeni bili losi putevi, sagradjena preduzeca pa posle su napravljeni bolji putevi.  Samo u Srbiji se radi obratno, zato se nista ni ne radi.

@inicio
TI si u Rusiji, jel tako? Sta oni radi tamo i na koji nacin, jer verovatno ne na ovako debilan.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
Pa tog tvog lika nije smenio Vucic...nego taj neki koji je dosa i tako dalje...

Smenjuju i Vučićevi. A ako ne smenjuju, onda dovode svoje, koji svojim neradom ili muljažama ponište svaki napredak koji ovi normalni naprave.

Citat
Ljudi ocekuju da im bude bolje ali da nista ne promene...to nije realno...

Vučić je par puta pričao upravo o tome, i rekao da namerava da promeni to, odnosno da promeni i način razmišljanja kod ljudi. Ja to pozdravljam i dajem mu punu podršku u tome. Ima samo još jedan korak ka tome, a to je da on održi to svoje obećanje. E ja nešto ne vidim da se on mnogo trudi da ga održi. Ali zato kad god se neko usudi da prokomentariše njegove greške, uvek je spreman za munejvitu i oštru reakciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ma jedino sto Vucic moze da promeni je ciji kurac pusi, toliko o tome.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:44:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.