Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 02:47:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Olja Bećković prelazi na Pink  (Pročitano 51991 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Dobro je uvek bilo dobro,samo ljudi to nisu razumeli
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
U Srbiji je to sve preokrenuto...iz prostog razloga sto su losi postali dobri i obratno...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Cini se tebi to... Smile

Jel da je to tako,mi sad ne bi vodili ovu raspravu  Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 01:35:34 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Daleko si pa nisu upoznat toliko sa situacijom kako je na terenu....ljudi su otisli blaze receno u kurac.
Ove internet rasprave uzimam zdravo za gotovo taman toliko da me zaboli leva mozdana vijuga za I dont give a fuck
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 01:38:07 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
ali ne ocekujem previse zato sto znam da on nema sa kime da radi

Ima sa kime da radi, u svakom preduzeću, instituciji, stranci, mestu... postoje sposobni i pošteni ljudi koji mogu i žele da urade nešto dobro i korisno.  Smile  Ali se takvi najčešće ili sklanjaju od politike jer znaju kakva govna žive u njoj ili prosto budu gurnuti u stranu. Jer ta govna uglavnom ne vole ljude koje ne mogu da zagade, da isprljaju, i da ih onda posle drže u šaci.

Pa nije to samo tu slucaj, celokupno drustvo je takvo...ono sto je do juce bilo lose sada je dobro.
Ono sto je bilo dobro sada je lose. I ljudi se pogube u sistemu vrednovanja.
Dok je velikoj vecini postalo totalno svejedno sta se desava oko njih jer su postale totalne flegme.

To nije nikakav izgovor. To je kao da sutra pedofilija postane normalna i kada pitaš one koji su se nekad tome protivili, oni ti kažu ''a jebi ga, sad je drugačije, svi su promenili stav''. Znam ja da je drugačije i da su svi promenili stav, ali mi objasni što si ti hteo da kolješ pedofile pre par godina, a sad ih slaviš i poštuješ? Šta, zato što svi tako rade, zato što svi imaju pamćenje zlatne ribice? Pa ako svi počnu da jedu izmet, oćeš i ti da počneš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Daleko si pa nisu upoznat toliko sa situacijom kako je na terenu....ljudi su otisli blaze receno u kurac.
Ove internet rasprave uzimam zdravo za gotovo taman toliko da me zaboli leva mozdana vijuga za I dont give a fuck

Ljudi uvek znaju sta je dobro a sta lose

Nista na svetu to ne moze da promeni...

Ali moze da bude da su prisiljeni da rade nesto sto inace ne bi....

To svakako..

To ti je primenjeno pravoslavlje... Smile

ali ne ocekujem previse zato sto znam da on nema sa kime da radi

Ima sa kime da radi, u svakom preduzeću, instituciji, stranci, mestu... postoje sposobni i pošteni ljudi koji mogu i žele da urade nešto dobro i korisno.  Smile  Ali se takvi najčešće ili sklanjaju od politike jer znaju kakva govna žive u njoj ili prosto budu gurnuti u stranu. Jer ta govna uglavnom ne vole ljude koje ne mogu da zagade, da isprljaju, i da ih onda posle drže u šaci.

Pa nije to samo tu slucaj, celokupno drustvo je takvo...ono sto je do juce bilo lose sada je dobro.
Ono sto je bilo dobro sada je lose. I ljudi se pogube u sistemu vrednovanja.
Dok je velikoj vecini postalo totalno svejedno sta se desava oko njih jer su postale totalne flegme.

To nije nikakav izgovor. To je kao da sutra pedofilija postane normalna i kada pitaš one koji su se nekad tome protivili, oni ti kažu ''a jebi ga, sad je drugačije, svi su promenili stav''. Znam ja da je drugačije i da su svi promenili stav, ali mi objasni što si ti hteo da kolješ pedofile pre par godina, a sad ih slaviš i poštuješ? Šta, zato što svi tako rade, zato što svi imaju pamćenje zlatne ribice? Pa ako svi počnu da jedu izmet, oćeš i ti da počneš?

Pa sta cekaju ti pametni i sposobni...da dodje neko da uradi to umesto njih...

Po tome sto ti pricas tako ispada...
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 01:40:29 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Citat

Kriticna masa...nekada su slepo verovali da je zemlja ravna.
Jednostavno kada imas hipnotisanu kriticnu masu mozes prosipati sta ti volja.
Znaci svakog dana mozes videti dresuru gradjana na delu...znaci baci ti patku o poskupljenjima, smanjenju plata, muda sarma a u sutini nemaju nikakvih planova za iste.
Pa onda senzacionalno najave nema nista od toga a ono svi u suzama svrsavaju na tu vest...jeeee imacemo i dalje 45 iljada platu....jeeeeee....boli nas patka.
I onda te izbombarduju sa jos tonu gluposti i neke vazne stvari prodju kroz iglene usi jer su ljudi hipnotisani glupostima.

Citat
Ljudi uvek znaju sta je dobro a sta lose

Aham kada ljudi razmisljaju svojom glavom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Znaju oni svakako....nego nekad misle da ne moze drugacije...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Napisao sam ti ja tamo
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 02:47:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.