Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 20:48:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1272462 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Tadić je, kao predsednik, po tadašnjem ustavu, morao da potpiše svaki zakon da bi stupio na snagu.
On je, više puta to odbijao da učini, to jest vraćao je zakon vladi na doradu.
Zato je taj period poznat kao kohabitacija.
Po tvojoj logici ni Sloba nije nizašta kriv, jer nikada nije imao punu vlast, stalno je bio u nekim koalicijama, te sa novom demokratijom Dušana Mihajlovića, te sa crnogorskim dps-om, sa radikalima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Од екстремисте до демократског суперстара

Почео је као новинар босанског лидера Радована Караџића, Александар Вучић сада хоће изборима да издејствује пробој реформама како би своју земљу, реформисао из темеља. Вучић је доживео невероватну промену у својој богатој политичкој каријери, пише немачка агенција ДПА.

Александар Вучић је доживео невероватну промену у својој богатој политичкој каријери. Овај четрдесеттрогодишњак је почео као новинар босанског лидера Радована Караџића, оптуженог од стране Међународног суда у Хагу, пише ДПА.

Након тога је био генерални секретар  екстремних радикала ( СРС ) чији је шеф, Војислав Шешељ, такође данас у Хашком трибуналу.

Коначно,  именован је за министра информисања од стране аутократе Слободана Милошевића, који је од последица срчаног удара преминуо у УН  трибуналу. У последње три године, све је другачије код овог човека од два метра.

Овај правник се одвојио од екстремиста и данас наступа као председник своје нове напредне странке (СНС) и као заговорник европских вредности, захваљујући коме је постигнут договор  који су сви сматрали немогућим - договор који је окончао конфликте око Косова.

Његов заштитни знак је борба против опште заступљене корупције у овој средњобалканској земљи. Чак и најбогатији Србин, сумњиви олигарх Мирослав Мишковић, био је пола године у притвору, а  сада је његов случај пред српским судом.

Чак и до сада је Вучић, који је редовно, по сопственим речима,  преоптерећен послом,  као потпредседник Владе и координатор безбедносних служби, сматран за најмоћнијег човека у Србији.

Сада хоће изборима да издејствује  пробој реформама како би своју земљу, којој је више пута претио стечај, реформисао  из темеља, пише између осталог ДПА.

izvor: rts
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Sad ce da nam zaprzi corbu, kad smo budale.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
 Smile i slobinu su sliku ljubili i glasali za njega pa dodjose neki drugi , gori od njega al demokratski orjentisani  Smile pa su bili dobri , dok ne dodjose neki treci , pa sablja i kurci palci, onda dodjose nacionalisti i sada nas mole da udjemo u eu, sve nas po mudima ceskaju, i pitaju imamo li neki zahtev da nam ispune kako bismo hteli u eu , i onda neki tamo rece evo vam siptara odozdo necemo mi sa njima u eu, idemo bez... i onda neki tamo objave kako je tamo neki uspeo da spreci konflikt, a i miskovic je bio u zatvoru po godine pa je srpsko pravosudje uzelo stvar u svoje ruke  Smile

jurimo napred punom parom!!!???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Kaki Sloba i postSloba, kad su sve jedni te isti na vlasti zadnjih 25 godina. Penziju ce svi docekati kao ministri, eventualno pslanici sa pristinskim i megatrend diplomama mastera?
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung neki
ево најискреније
нисам хтео да те вређам тиме што сам написао отпораш,али твојом реакцијом видим да те твоја историја баш боли,јбг ако ти је за утеху сви греше  Smile
а ко је на два цента од јаја до шупка,твој коментар све говори  Smile
Citat
Sve je na prodaju, samo je pitanje hoce li neko da ponudi dovoljno veliku cenu za nudjenu robu
Nisi me uvredio, samo mi smeta preveliki manjak realnosti kod ljudi danas.
Zar je toliki problem reci da za vreme Milosevica nije bilo dobro.
Dve hiljadite si imao tri izbora, da budes za njega, protiv njega, ili da "nit' smrdis nit' mirises".
Ja ovo trece nisam nikada u zivotu umeo da budem i to sam placao tada i placam i dan danas.
Pritom to nema nikakve veze sa politickim opredeljenjem vec sa navikom da se istini uvek gleda u oci.
Meni nije problem da kazem da ni posle petog oktobra stvari nisu bile mnogo bolje nego pre.
Pritom mogu i Djindjica da okrivim za dosta toga (mada bi ga neki ovde okrivili i za sneg i za cunami i za susu), takodje i DS (bez ulazenja u to koliko su i kada bili na vlasti - da su se pitali - pitali su se, i tacka), ali ne i za ono za sta ne mogu da budu krivi, pa mi onda neko pametan (da ga ne pominjem sad) okaci epitet da sam "Djindjicevac" i "DS-ovac".

Aluzija na centimetre nije uopste isla u tom smeru (ka bulji) vec kontra - u smislu da je neko bio mlad.
A ono sto si citirao si zestoko izvukao iz konteksta - ili si zlonameran ili ne pratis "radnju fabule".
I nisi dao odgovor, kako si ti razmisljao te dvehiljadite i na cijoj si strani bio?

Ili si, k'o jasikasi i Alokinator, bio na dva centimetra od jaja, pa sad istoriju posmatras kroz svalerske i lovacke price raspalih slobinih isprdaka i propalih bivsih komunjara, lopova i neradnika.

A ti si potpuno siguran da su to svalerske i lovacke price, jel? Daj argumente radnice, moralna gromado i pre svega evropski covece sirokih shvatanja.. pojasni nama neukima.

I, mali, do koliko si centimetara do sad stigao?
Pazi na krivinu ulevo pri vrhu.   Smile
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
TOLE: Vučić isti ja iz mlađih dana!
- Ambiciozan je, znalac. Pokazuje hrabrost u beskompromisnost - hvalio je predsednik FSS prvog potpredsednika Vlade

Foto: Marko Todorović, Tanjug/Rade Prelić

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić otkrio je da je policija završila istragu u vezi sa malverzacijama u “dva-tri najveća kluba u Srbiji” i najavio da neće biti zaštićenih koji su se bavili malverzacijama. Tu najavu je pozdravio predsednik Fudbalskog  saveza Srbije, Tomislav Karadžić.

- Čuo sam šta je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao i on ima moju potpunu podršku. Svako ko je radio nešto protiv zakona trebalo bi da odgovara za to. To je međutim stvar klubova, ne Saveza – rekao je Karadžić “Informeru”, i potom istakao da u vicepremijeru vidi sebe iz mlađih dana.

- Aleksandar Vučić me podseća na mene iz mlađih dana. Ambiciozan je, znalac. Pokazuje hrabrost u beskompromisnost. Što može da obavi danas, ne ostavlja sutra i ja ga tako doživaljavam - izjavio je Karadžić.

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
довољно дуго сам на фориуму па се из мојих постова досад видело мишљење о милошевићу и другима,никад нисам рекао да је под слобом било лепо,осим 98-99 до бомбардовања (бар мени),и да слоба је био будала,али лакше ми је прихватити да ми није добар и леп живот јер сам под санцијама него јер су нам отворена врата европе и пуне нас ловом са свих страна а опет исто  Smile
ја нисам учествовао у де4монстрацијама петог октобра и ни најмање ми није жао због тога (као многим мојим пријатељима који су учествовали),да је било среће да је слоба отишао после вукових демонстарција,моје мишљење је да би се све одвијало у много бољем правцу,све у свему време му је било да сиђе са власти демократски,да ли је време ће показати
али никако нисам био за опцију која је долазила са ђинђићем,што је време већ увелико показало,да сада свака будућа влада може аргументовано да каже да смо изгубили и године и какву такву економску стабилност владавином "револуционара",наравно неизоставно је споменути и санкције,рат и бомбардовање
ја сам из твојих ранијх постова сазнао да си био члан отпора и ништа нисам злонамерно хтео са тим називом,али немој ми рећи да је борба отпора ишла у том правцу све је на продају и има своју цену  Smile
моја реакција је била само због тога
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Vučić za "Globus": Stvaram novu Srbiju, trebaće mi pomoć Hrvata

- Više dana sam razgovarao s različitim predstavnicima Ruske Federacije. O izborima, ali i o njihovim ulaganjima u Srbiju, o investicijama; potpuno razumem tu potrebu da neko zaštiti svoj kapital i svoju imovinu. Jednako kao što odlično razumem i potrebu Srbije da i pred Zapadom i pred Rusima, pred svima, na jasan način kaže da mi odlučujemo o našim unutrašnjim pitanjima - izjavio je vicepremijer Aleksandar Vučić u intervjuu za zagrebački "Globus".

U tekstu koji se kao glavni naslov na prvoj strani "Globusa" reklamira sa opremom: "Stvaram novu Srbiju i trebaće mi pomoć Hrvata", hrvatski novinar opisuje Vučića kao "budućeg premijera Srbije" i "najmoćnijeg čoveka u Srbiji".

Vučić je reporteru "Globusa" kazao da se oseća pomalo i srećno, i usamljeno, i zabrinuto u isto vreme.

- Mogu vam to i objasniti. Prvo, srećan sam jer radim ono što volim i činim ono što mislim da je dobro. Usamljen sam jer šta god uradio, i kako god uradio, svi ili dobar deo javnosti biće protiv tebe. A zabrinutost je, mislim, nešto što treba da postoji kod svakog normalnog i razumnog čoveka koji zna u kakvoj se situaciji nalazimo, šta je sve pred nama i koliko imamo problema, koliko prepreka. Na kraju, potpuno sam uveren da samo zabrinuti ljudi mogu doneti bilo kakav progres. A oni koji nisu zabrinuti i koji s lagodnošću i lakoćom gledaju na buduće dane, objektivno se i ne mogu suočiti s teškim izazovima koji su pred nama - rekao je Vučić.

Na opasnku novinara "Globusa" da je tri noći uzastopno vodio s Rusima teške razgovore, Vučić je odgovorio da ne zna da li su bile baš tri noći, ali da je više dana razgovarao s različitim predstavnicima Ruske Federacije i da ne bi hteo da otkrije s kojima konkretno.

- Jednostavno ne bi bilo fer, jer da su to bili javni razgovori, onda biste te dužnosnike i videli. Razgovarali smo o izborima, ali razgovaralo se i o njihovim ulaganjima u Srbiju, o investicijama; potpuno razumem tu potrebu da neko zaštiti svoj kapital i svoju imovinu. Jednako kao što odlično razumem i potrebu Srbije da i pred Zapadom i pred Rusima, pred svima, na jasan način kaže da mi odlučujemo o našim unutrašnjim pitanjima - rekao je Vučić.

Vučić nije hteo da odgovori na pitanje da li su Rusi zaista bili protiv toga da u ovom trenutku raspiše parlamentarne izbore, jer je "u situaciji do ponajpre vodi računa o interesima svoje zemlje, a ne o tiražu vaših ili bilo čijih novina".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung neki
Vučić za "Globus": Stvaram novu Srbiju, trebaće mi pomoć Hrvata

Kako je ti stvaras samo ti jos hrvati fale da ti pomognu.
Neko mi rece da moja tvrdnja da ce "ovo biti prva drzava na svetu koja je opstala zahvaljujuci unistenju sopstvenog naroda" nema smisla.

@Gale10
Razumeli smo se  Smile
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 20:48:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.