Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:36:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1272437 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Sa zadovoljstvom. Sta s' nervozan?
DS te naljutio?  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung 111111
Cisto da ti ponovim posto sam menjao post a ostao je na prehodnoj strani.

Baj d vej vrlo je interesantno to sto vec danima pokusavas da me isprovociras a da supervizori ne reaguju.
Cim napisem post tu se stvoris ti da mi kazes kako sam glup.
Ja umem da tolerisem kad mi neko kaze da sam glup i udari kontra-argumentom.TO je prirodno.Ja kazem 2 i 2 su pet.Dodje neko kaze glup si to je 4.

Ali da ti ispod svakog mog posta izigravas mozak..A to nije slucaj da radis samo kod mene nego jos kod par likova koji ti nisu pogodni jer ne mirisu Djindjica..Moderatori i supervizori to gledaju kako gledaju necu u to da ulazim.Ali dobijem li ban kad te jednom oteram u kurac vise se necu vracati na forum.
Ne pretim svojim odlaskom .. isuvise je pateticno ali necu da dozvolim da me neko isprovocira da prodje nekaznjeno u bilo kom smislu.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Asha 302
Eh bre jasikasi, pa kako smes da se kacis sa ''djakom generacije'',  ne moze to tako...   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Ja samo govorim svoje misljenje,a to sto tebe ono provocira je vec tvoj problem.  Smile
A argumentovana rasprava na politickom forumu bureka je bajka.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung 111111
Covekov svaki drugi post ne samo meni..Citira nekog pa mu napise "Ti si lud" nekom drugom pise da je glup,nekom se cudi kako je glup,nekom stavi neki gif.
Bukvalno ide i provocira ljude.

Mi se ovde uvek castimo raznoraznim nadimcima..Ali to je kroz postove u kojima dajemo jedan drugom argumente.
I to mi nekako i logicno.
Ovaj ide i ko god napise nesto sto mu se ne svidja..On mu zalepi neki komentar da je glup ili lud i ode.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Jbg za coveka koji podržava ubicu ja nemam drugih reci osim da je lud.
A sta vredi da ja sa tobom argumentovano pricam,da trosim svoje živce,kad NIKO nije ovde promenio stav niti je priznao gresku,kao i u svakoj internet raspravi.

Recimo kažes DS je bio 15 godina na vlasti. Ja kažem nije,toliko i toliko je bio,i navedem ti cinjenice ko je bio u kojoj vladi u kojim godinama. I ti ces opet tvrditi isto. I cemu onda poenta rasprave?

A tvoji neki stavovi su toliko diskutabilni,da nisu vredni nekog mog ubedjivanja kako to nije tako.

Preporucio bih i tebi,stedi svoje živce. Promeniti ionako nista neces.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2014, 01:40:59 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16

Recimo kažes DS je bio 15 godina na vlasti. Ja kažem nije,toliko i toliko je bio,i navedem ti cinjenice ko je bio u kojoj vladi u kojim godinama. I ti ces opet tvrditi isto. I cemu onda poenta rasprave?

Haha ovo je tačno... nekome (ne sećam se više kome) ko je pre dva-tri meseca tvrdio da je DS na vlasti već 13 godina postavim link gde ima ko je, kad, sa kim i koliko bio na vlasti, a od njega dobijem odgovor "jak ti izvor"  Smile

Nije vredelo ni to što sam mu objašnjavao da je SNS na vlasti već punu godinu pa tako nikako ne može biti 13, već eventualno 12, ali nije vredelo...

... u pravu si, ovde svaka rasprava gubi smisao, jer Đinđić je kriv za sve  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Pa nije ni SNS na vlast ako cemo logikom kojom se vodite...vec je deo vlasti  Smile
Isto kao sto DS ne priznaje da je bio vlast za vreme Kostunice vec samo deo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pa jedino 4 godine kada je na vlasti bio dss-g17-velja-spo, a sps davao podršku.
Ali i tada su demokrade držale beograd, vojvodinu, a tadić bio predsednik.
Prema tome, može se reći da su bili na vlasti 12 godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Pa da,i u Bajčetini su bili na vlasti,pa se može isto reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:36:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.