Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 21:15:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1267490 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ma hajde
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
sta ma hajde... Smile

sto me pitas kada znas da ti se nece svidjeti odgovor... Smile

ako tebi nije logicno da ce srpska uz srbiju ...koja ce biti u eu...razviti i privredu i  sve ostalo..
to nije moj problem... Smile
a i ovako srpska daje vise novca bosni nego sto dobija....i sto ima koristi....od bosne...

« Poslednja izmena: 02. Apr 2014, 03:12:59 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 28.0
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ajde ti dokazi da ne daje novca vise nego sto dobija....  Smile

zbog cega bi novac od pdv obveznika republike  isao u zajednicku pricu ...pa se muljao i sastavljao sa novcem
od federacije i onda dijelio.... to je cista maloumnost....

nema potrebe za tim..

i da federacija nema koristi od toga...
ne bi im stalo toliko...do tog novca.... Smile

i imas pun kurac takvih besmislica na kojim novac iz srpske ide u zajednicku pricu pa srspka dobija manji dio...
svog novca... Smile

do skoro su i penzije(od nasih penzica) koje su  zaradjene u federaciji... bili isplacivane u srpskoj..
a to nigdje u svetu jos nije poznato ...da se desilo...
da se penzija ne ispalcuje tamo gdje je zaradjena... Smile

tako je srpska ostecena za novca ..toliki...da cifru ne znam ni da napisem... Smile
i taj novac federacija mora da vrati srpskoj.-.. Smile

a te tvoje vizionarske tekstove...poput svi su vidjeli bosnu u eu do 2014 nemam namjeru ni da citam...

taj ko je bosnu  vidio u eu... ovakvu kakva je sada... Smile  taj je na zescim drogama... Smile
ili je pak toliko neupucen u stanje u bosni... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2014, 03:33:18 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ma daj ispade da je RS obala mora kojim mjesto vode tece zlato ili pak nafta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa nije tako.. Smile
ali moze da bude..
samo da nema pijavicu  za vratom u vidu federacije i vampira dodika... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Momak i FBIH puni budzet u zajednicku kasu pa se onda raspodjeljuje jednako kao RS
PO cemu FBIH koci RS
Ili vam je mozda neugodno zbog necega
Zbog cega vi znate
Pocistiti pola miliona ljudi na pola Bosne unsititi mnogobrojne svetkovine i ti to gledas kao podrucje ekonomskog buma
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
nisam ja momak... ja sam bobak  Smile

i nemam pojma sta pricas i o kakvoj neprijatnosti..picas... Smile Smile
i o kakvom ciscenju pricas... Smile

i o kakvih pola miliona ljudi pricas...i  odakle su ti ljudi  Smile

a sto se tice federacije...ona moze da se jebe sa svojim novcem...tako mi je svejedno...
ne zanima me uopste novac od federacija...

ali necu da ja placam porez da bi neki slunto  tamo dobijao platu....
ako ga vec placam hocu da neki slunto  u banjauci dobija platu od tog novca..
i kraj price... Smile

necemno tudje ....svoje nedamo.. Smile Smile Smile  Smile Smile

« Poslednja izmena: 02. Apr 2014, 04:51:46 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Sofran evo ti klasican primer ovo sto ti je Bobak rekao,ljudi koji su penziju zaradili u federaciji u nekoj firmi,a iz Republike Srpske su,primaju penziju iz budzeta RS,a ne federacije...i zato treba pitati tebe sta cete im vi?Koja je korist prosecnog gradjanina RS od federacije?Znaci pusti to,istorija,Bosna,bla,bla,nego pragmaticno kakva je ekonomska korist RS od saveza s federacijom?Ja je ne vidim.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 28.0
SVe je to u redu za penzije i ja bi prvi volio hajde da se tim ljudima da penzija koju su zasluzili
Ne znam da li je to ispravljeno
ALi ovdje govorimo o Federaciji sa duplo vise maltene stanovnika, sa priblizno istom teritorijom i razrusenom infrastrukturom , prognanicima koji su isto tako imali razrusene kuce naselja i gtradove po RS i vi sada odjednom u toj i takvoj drzavi govorite o privrednoj mocnijoj RS
Imale su opstine koje su sada u RS veoma mocne privredne kapacitetre Doboj (zeljeznica), pa gore Posavina Semberija POdrinje sa hidroenergijom sve su to resusi kao fabrike na otvorenom
ALi na tim fabrikama izvinite ne špise srpske fabrike i srpski proizvodni pogoni
To su neiskorisceni pivredni resursi za kojih drzava nije osigurala elementarne uslove za njihovu eksploataciju na razumnom nivou-a drzava tu ima obrazac od BIH institucija pa na koncu do RS . Pretpostavljam da bi svaka razmjena radnih snaga ili privrednih tokova iz recimo FBIH u RS i obrnuto za vas predstavljalo ponistenje te RS
Mislim mjesate privredne potencijale i perspektive i te potencijale ostavljate netaknutim jer bi to prestavljalo ponistenje sovinizma u ovoj mučltietnickoj zemlji
Uostalom meni ta privredna dominacija RS meni licno ne bi nikad imala neku vaznost i ne bih je smatrao bitnim faktorom iz nekih mojih uvjerenja i mog pogleda na ovu zemlju
Pretpostavljate standard i ekonomski i svaki drugi napredak tog etiteta u zemlji koja ukupno gledano ima tri puta vise stanovnika ukupno nego taj entitet
I to je vrlo jednostavno RS nema drzavni karakter to nije rjesenje i mi Bosnjaci to ne zelimo prihvatti nego je teritorijalna jedinica
I to je isto kao kad pojedinac se osami u drustvu a ima veci standard od zemlje i kaze eh kada bi otisao u NJemacku mogao bi da zivim u skladu sa svojim primanjima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 21:15:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.