Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:25:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1269200 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Menjanje ideja, politike, ideologije u nas Srba je omiljeno  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
@Torivoje

URS-ovac, nije te bilo neko vreme. Opet si dosao da pljujes i da siris Dinkicevu politiku...

Nadam se da se ne baviš prirodnim naukama u životu - omašuješ monumentalno.Šta da ti radim što te gricka istina koju je Antonić napisao.Stisni zube i živi sa tim.

URS-ovac, uhvatila te neka nervoza otkad su vas izbacili iz vlade? Nema stalnog priliva novca za nepotrebna putovanja i plici je nesto dzep... A i radna mesta se klimaju. Zato ovako lupas gluposti i pominjes neke prirodne nauke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Motorola 
Danas ćemo se malo baviti poezijom i pismima upućenim Unerednjacima...

В(П)ластелин или Напред у назад

izvornik : Srpski kulturni klub , autor : Vladan Zečević ( http://www.srpskikulturniklub.com/napred-unazad )

"Порука мора јасна да буде

и говор тела да прати глас.

Како другачије лагати људе,

како им продати наду и спас.

Прсте на прсте нежно наслони,

усана пупољак благо отвори,

беџ са ревера одмах уклони,

да би те чули – тихо говори.

Речи су твоје скупље од крви,

а смерност твоја путоказ деци.

Ниси без разлога ти ипак први,

теби се клањају и многи свеци.

На главу хитно оптику стави,

да много читаш свима покажи,

размишљај брзо к’о да си Ћави

када на крилу Месија тражи.

Обећај правду и радна места,

заборав народни теби је спас.

Гурај у празно к’о Иниеста

хитроме Виљи кад’ шаље пас.

А кад’ на улици с народом станеш,

на лицу помешај радост и тугу.

Тада си већи нег’ Славко Вранеш,

дражи си него ли WC у Љигу.

Уместо листера ти џинс навуци,

двапут на кошуљи подвиј рукаве

и све то белом мајцом подвуци,

да будеш кежуал као филм страве.

Акценат баци на појас рамени,

од свих си виши бар за две главе,

с црте би побег’о и Бата Камени,

нек’моли Срби из неке енклаве.

И стално хапси, народ то воли,

туђа је мука најслађа храна.

По туђем дупету шиба не боли,

два су јој краја једина мана.

И кад’ на питања одговор немаш

циничним тоном понови исто,

онда удахни, к’о да се спремаш

да све им објасниш јасно и чисто.

На тај ћеш начин купити време,

место решења питања нуди,

вешто прескачи све важне теме,

кад’немаш куда – ти бивше куди.

Напредан ти си, човек без мана,

уместо беџа говори значка,

ал’ мозак није ми попила врана,

ја добро памтим. Е, ту је тачка!"

-----------------------------------------------------

Ново писмо напредњаку

izvornik : Srpski kulturni klub , autor : Ostoja Simetić ( http://www.srpskikulturniklub.com/ostoja-novo-pismo )

"Јелко Кацин је најавио: „Треба отворити питање уставног положај ааутономије Војводине.“

Ето нових услова на европском путу Србије. Нових за народ, али не и за Вучићеву власт. Не сумњајте, читаоци драги, Алек је ово унапред знао. Он је примио детаљна наређења. Приљежно ради на њиховом испуњавању, али је незгодно да то и нама каже. Неко би се могао запитати је ли све то у интересу Србије, предати Косово, одлепити Војводину, откопчати Рашку, препустити Српску Муслиманима, весело марширати у дугиним бојама, обесправити раднике, распродати земљу… Зато нам Алекови медији информације о новим европским уценама испостављају на кашичицу.

Онда газда седне пред камеру, упре прстима једне о прсте друге руке, оцоњи уста и тегобним гласом каже да је то тешка одлука, али да морамо мислити на своју будућност и да нових услова нема. Раја уздахне дубоко, па каже, „’Ајде још ово, па да живимо боље.“

Затим, понегде, у нишама урбаног отпора, понајвише у родољубивој блогосфери, неко подсети да није крај условима, да ће их бити још, тежих, бесрамнијих, више понижавајућих… али га тишина на унапређеним медијима надгласа, па се не чује, а речи му падну у заборав.

Тада поново дође Јелко, пожели нам мирдиту и затражи још неку тапију. После њега, с различитих нивоа ЕУ администрације чујемо да нема званичних нових услова, да се о неким темама само размишљало, па се онда све на неколика дана или неколике недеље повуче с ТВ екрана, да би се у форми новог Јелковог, Ангелиног, Кетиног или већ нечијег захтева појавило у свој својој оштрини кад је Алек већ опоравио јавност од прошлог понижења причом о борби против корупције.

Е, сад ти види, читаоче, лаже ли Алек или Јелко. Сва је прилика, Словенац у овој ствари наступа искрено. Он у томе и нескривено ужива. Свети се. Понижава. Мучи. Наслађује се.

Кад је ово сасвим јасно, ти читаоче, мораш да донесеш одлуку. Реши, преломи, одлучи и како год да заломиш, биће у реду, само немој да се кријеш иза незнања и неразумевања. Ствар је чиста. Запад ће комадати сдрбију док год му се она (њена власт) подаје. Ти имаш избор. Хоћеш ли бити за Вучића, знајући да је он извођач радова на дробљењу Србије или ће бити против њега.

Ако ти и већина Срба пристајете на цепање земље, ко сам ја да вас кудим?! Молим лепо, и јача су царства пропадала. Ја само не дам ни теби, ни било коме да се прави да је патриота, а да подржава Вучића. Не допуштам никоме да се изговара несхватањем, компликованом ситуацијом, давањем времена новима и сл. Недоумица  нема. Немој да мислиш да се ја сувише љутим на тебе. Напротив, твоје је право да о свом животу одлучујеш, ништа мање него моје о мом. Имаш право и на свој став, на мишљење. Слободно је веровати да национални суверенитет и достојанство нису важнији од 50 евра. Човек има право да мисли како је у реду да педери усвајају децу. Сваком је на вољу да, рецимо, каже како на Косову никад није био и да му зато више значи мали, троугласти тост сендвич у Кнез Михаиловој од Девича или Призренске богословије. Ја ово никоме не спорим. Али не може се тако мислити, радити и гласати, а правити се да то не чиниш! Не дам да глумиш како још не знаш шта нам Алек ради. Зато ја у тебе упирем прстом. Тражим да станеш пред рају и јасно кажеш: „Ма, боли ме уво и за Косово и за Суботицу и за геј параду, ја хоћу да Србија иде ка Унији, па нек’ кошта, шта кошта!“ Истог тренутка ти и ја немамо више проблем. Оно истина, мислићу ја о теби да си шљам, ти о мени да сам будала, али нам се путеви неће пресецати.  Најважније, ти и твоји, нећете више тровати народ. Кад се покажете у правом светлу, биће свима јасно шта нудите. Распад земље. Па ко то хоће, нек изволи, а они што преостану, у фронт против квислинга, у дубок ров контра белих застава и у бункер насупрот напредњачким лицемерима и компрадорима, до истраге наше ја л’ њихове."

« Poslednja izmena: 24. Sep 2013, 01:12:20 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Citat
izvornik : Srpski kulturni klub

Jel i ovo nije finansirano od strane URS-a kao sto ni Beogradska inicijativa nije bila? Smile

Cime se sve sluzite, placenici...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2013, 18:07:03 od Shone83 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung SGH-E590
A Torivoje je Dinkicev? Pa to objasnjava neke stvari! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung 111111
Ovde sam samo ja izgleda nestranacka licnost  Smile
Samo ja kenjam ovde besplatno  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Motorola 
Ovde sam samo ja izgleda nestranacka licnost  Smile
Samo ja kenjam ovde besplatno  Smile

Ajd´, nemoj i ti ,majke ti.Vidiš ,valjda,da me provocira jer ne može da zaboravi moje letošnje smejanje slomu koji mu je stranka doživela na onim (obostrano : Unerednjaci i Dinkićevci) nameštenim kragujevačkim izborima za MZ.Banovao me je,već,zbog toga i sada samo traži novi razlog...

---------------------------------------------------------------------

Напредњачка 2.5 Србија или како је абортирана „Трећа“ Србија

izvornik : Srpski kulturni klub , autor : Aleksandar Janković ( http://www.srpskikulturniklub.com/serbia-2-5 )

" Изборну победу Томислава Николића 20. маја 2012. пропратило је својевремено потпуни шок другосрбијанских медија, који су тих дана могли главу дати за трећи Тадићев мандат на Андрићевом венцу. Ипак скоро годину и по дана после тог догађаја за очекивати је било да се ти и такви медији нађу скрајнути или пак у некој врсти сукоба са (у међувремену формираној) новом влашћу, чију осовину чине екс-радикали, предвођени првим потпредседником владе и евро-социјалисти премијера Дачића. Да ли је тако?

Одговор је познат свима. Барјактар борбе против корупције, новопечени еврофанатик и бивши шовиниста је већ одавно нова звијезда даница америчког медијског апарата новинара и квазианалитичара, који ево годинама хара Србијом.

Избори 2012. су довели до смјене деценијске владавине досовских и пост-досовских пионира и вратили црвено-црну коалицију на власт.

Проблем и јест у томе што нит је Вучић црн, нит је Дачић црвен, односно да ли су суштинске промјене у националној политици (које свакако нико од њих није отворено обећао у изборној кампањи, будући да су сви клели у Брисел а притом напредњаци туј и тамо млако спомињали ревизију Боркових споразума) у овој и оваквој владајућој коалицији биле могуће?

Очито је да нису. Један од најсвијетлијих примјера је г.Огњен Прибичевић, донедавни пјесник Тадићеве дворске свите а сад Томин veleposlanik у Лондону. А још јаснији од свих је случај бившег министра културе Браце Петковића, можда последњи искрени национални конзервативац у редовима напредњака, који је за сваку промену коју је покушао (отварање националог музеја, итд.) био медијски линчован, да би на крају дао силне пару Браниславу Лечићу за још једну фарсичну представу о Ђинђићу. И на крају одбачен од другосрбијанаца и одбачен од патриотске јавности коју је издао, склоњен је у јеку реконструкције.

Рјечју, нова власт није ни изблизу покушала да ма како створи себи одану медијску елиту неко је само наставила да користи ону стару жуту. То јој је омогућено врло једноставно зато што Вучић и Дачић без проблема наставили исту катастрофалну спољну политику жутих, и тиме пљунули у чело својим бирачима.

Јер сваки пут кад би се у Бриселу предавало комад по комад Косово, у медијима би се појављивао нови посткосовски епски поем о страшном боју и новој побједи Алекса Вучића против троглаве аждаје зване корупција.  Наравно Бриселски споразум је био само обелодањење тог пута и дефинитивни абортус сваког покушаја преокрета у владиној политици. Налазимо се у неком транзитивном стању изашли смо из Друге, а нисмо ушли у Трећу Србију, наравно у међувремену на Косову, у Војводини, у Републици Српској и у Санџаку не смје остати ни трага од српства, јер кад будемо сведени на Београдски пашалук, нико више неће бранити Србији да буде краљевина и да буде националистичка колико год хоће, ако преживи наравно. "
« Poslednja izmena: 24. Sep 2013, 01:13:28 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Meni je smesno kad pricas o tome gde ste morali da se udruzite sa 4 druge stranke koliko ste se uplasili poraza i opet ste lose prosli, ali necu da skrecem s teme Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Motorola 
I meni je što-šta smešno,pa ćeš imati prilike i nadalje da čitaš ovde probrane prenete tekstove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ne citam placenicke tekstove, ali ti slobodno postavljaj dok jos ima priliva Smile Samo pazi da ne skrenes s teme Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:25:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.