Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 05:53:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1267855 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
пуна подршка вучићу...чисто као контра отпаду и олошу Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Nikada nisam cula da covek sam sebi kontrira...  Smile

Pa, dobro... svakog dana nesto novo za saznati...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
срце мало Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
ех ти проеуропљани,незна се ко је већи 
сад ови што су хтели неће јер ови што нису хтели оће  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Nemački ekspert u kabinetu Vučića

Beograd -- Nemačka ekspertkinja za borbu protiv korupcije i pranje novca uskoro bi trebalo da postane član kabineta Aleksandra Vučića, piše sutrašnji "Danas".

Nemačka ekspertkinja ovih dana će doći u Beograd na razgovor i, kako je predviđeno ugovorom, u Vučićevom kabinetu radiće u naredne dve godine, rekao je Vučićev savetnik Dragan Đoković u utorak govoreći na predstavljanju projekta za borbu protiv pranja novca i finansiranje terorizma, koji u Srbiji pomažže EU, prenosi list.

Đoković, koji je savetnik vicepremijera za borbu protiv korupcije, očekuje da nemačka ekspertkinja, imajući u vidu njenu biografiju, da veliki doprinos antikorupcijskim naporima.

Aleksandar Vujičić, direktor Uprave za sprečavanje pranja novca, saopštio je da su na ovom planu do sada donete 23 presude, od kojih je 14 pravosnažno.

"Takođe, imamo više od 300 krivičnih postupaka zbog pranja novca. To je skok, jer smo pre pet godina imali samo jednu presudu. Napomenuo bih da ima postupaka koje je inicirala Uprava. Mi smo, naime, tokom prošle godine Republičkom javnom tužilaštvu uputili 112, a ove 100 izveštaja o sumnjama na pranje novca", rekao je Vujičić.

Srbija je u Evropi prepoznata kao država koja ima jedan od najuspešnijih sistema za sprečavanje pranja novca - navodi Aleksandar Vujičić dodajući i da je Srbija prva od dve zemlje u svetu koja je uradila nacionalnu procenu rizika od pranja novca.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Vučić: Kredit od tri milijarde dolara od Emirata

Tanjug | 12. septembar 2013. 22:54 > 23:45 |
Dolarska pozajmica šeika Muhameda Bin Zajeda po najpovoljnijim uslovima koje je naša zemlja ikada dobila, izjavio je potpredsednik Vlade

Aleksandar Vučić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je u četvrtak uveče da je nedavno u Škotskoj zamolio šeika Muhameda Bin Zajeda da Ujedinjeni Arapski Emirati Srbiji daju dve ili tri milijarde dolara po najnižoj kamatnoj stopi, na 20 ili 30 godina.

"To bi bio gotovo poklon za ovu zemlju. Mi bismo delom tog novca vratili najteže kredite koji nas opterećuju. Istovremeno bismo rasteretili nivo javnog duga, što mislim da bi MMF podržao, a ostatak novca bismo na različite načine ubrizgali u privredu. Posle toga će biti jasno da je Srbija opstala i krenula napred", rekao je Vučić za RTS.

"To bi nam omogućilo pravljenje aranžmana sa MMF-om, popravljanje slike srpske ekonomije u svetu, da do kraja godine postanemo član i Svetske trgovinske organizacije, i mislim da bismo već na proleće imali povoljniji ekonomski ambijent", istakao je Vučić.

DUGOVI

Govoreci o nasleđenim problemima, Vučić je rekao da je 2008. i 2009. godine zemlja zaduživana i da je rastao fiskalni deficit, a tad je poceo i pad BDP-a, dok ćemo ove godine imati rast privrede. "Javni dug je došao na 65 odsto BDP-a. Ljudi moraju da znaju o čemu se radi. Mi sledece godine moramo na otplatu kamata da potrošimo milijardu evra. A gde mi to zaradujemo milijardu evra?", upitao je Vučić i dodao da za penzije i socijalne transfere treba planirati još više od šest milijardi evra.Prvi potpredsednik je rekao da je uveren da će naš veliki prijatelj to učiniti za našu zemlju, i da on ovde želi profit, napominjući da će šeik graditi hotel na Kopaoniku.
"Ja znam koliko su oni posvećeni prijatelji i da to ima veze da njihovim ličnim odnosom, što je mnogo drugačije nego kod nas ili na zapadu. A naše je da ne bacimo to u bunar", porucio je Vučić.

Govoreći o stanju u domaćoj ekonomiji, Vučić je upozorio da nas sledeće godine čeka otplata oko milijardu evra dospelih kamata na inostrane kredite, i još milijardu evra se mora pripremiti za subvencije, a uz sve to u budžetu se mora, kao i ove godine, planirati oko šest milijardi evra za penzije i socijalna davanja.

"Zato moramo da idemo u reforme", naglasio je Vučić i dodao da će ova vlada pokušati da zaposli ljude, pre svega pozitivnim promenama na svim poljima, od promena zakona o planiranju i izgradnji, zakona o radu do promene poreskih stopa i stvaranja boljeg poslovnog okruženja, ali ne na štetu socijalno najugroženijih, za koje će biti donete posebne mere.

Kada je reč o eventualnoj prodaji "Telekoma Srbija", o čemu domaći mediji uveliko spekulišu, Vučić je rekao "da znamo kako ćemo upotrebiti novac od Telekoma, mi bismo ga prodali", ali nije precizirao da li vlada ima u planu takvu opciju.

Vučić je skrenuo pažnju i da "siva" ekonomija učestvuje u domaćoj privredi sa oko 35 odsto u prihodima, dok je u razvijenim zemljama taj udeo do 15 odsto i upozorio da se taj udeo mora smanjiti.

"Ljudi u Srbiji moraju da razumeju da ćemo ući u težak period iz koga ćemo izaći mnogo jači", poručio je Vučić i naglasio da ova vlada mora u Srbiji da napravi zdravu i jaku privredu i zdrav i jak i održiv penzioni sistem.

"Nesumnjivo ćemo morati da napravimo bolji bizins ambijent za ulaganje, a to znači da se ne čeka dugo na dozvolu, to znači novi zakon o radu i razgovaracu sa sindikatima u ponedeljak", najavio je Vučić i objasnio da vlada to mora da učini, ne zato što nas neko tera, već zato što je to uslov opstanka Srbije.

Vučić je rekao i da je potrebno uspostaviti zdrav sistem koji ce moci da zaraduje, "sistem iz koga cemo iz 'Jata' (Er Srbija) da izvlačimo za poreze, i u kome ce 'Jat' da zarađuje, a ne da im uplaćujemo novac.

ZNOJ, SUZE I PROBLEMI

Prvi potpredsednik je naveo i da država nema iz čega, nego iz poreza i fiskalnih nameta da obezbedi prihode za budžet i da će pojačati fiskalnu kontrolu i suzbiti "sivu" ekonomiju. "Ali besmisleno je da bilo ko kaže da će se penzinerima sa 12.000 i 15.000 hiljada smanjivati penzije", porucio je Vucic. Vučić je naglasio da će biti "mnogo znoja, suza i problema", i da ljudi moraju da razumeju da je pred Srbijom težak period, "ali da ćemo posle toga moći da budemo lideri u regionu".

STROS KAN VEĆ DAJE SAVETE

Prvi potpredsefnik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će bivši generalni direktor Međunarodnog monetarnog fonda Dominik Stros Kan biti savetnik vlade i najavio da bivši austrijski kancelar Alfred Guzenbauer dolazi 20. septembra u Beograd i biće takođe savetnik vlade.

Prema njegovim recima, Stros Kan će savetovati ministra finansija, prvog potpredsednka Vlade i premijera i pomagati Srbiji kako da reprogramira dugove.

"Vec smo razgovarali, on nije bio srecan kada je video šta ga čeka, ali je već ponudio nekoliko rešenja", rekao je Vučić RTS-u.

Komentarišuci to što je Stros Kan bio u žiži i domaće i svetske javnosti zbog svog privatnog života, Vučić je rekao da to nije ono po čemu treba suditi o nečijoj stručnosti.

"Primer, veliki Pikaso veoma je loše tretirao žene i decu, a neki drugi ljudi poput Hitlera voleli su žene. Ako ćete po tome da sudite, onda možete loše da sudite o Stros Kanu", rekao je Vučić.

ODLUKA O PARADI U SKLADU SA INTERESIMA GRAĐANA

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će odluka o održavanju Parade ponosa biti doneta u skladu sa interesima građana i nakon što stignu bezbednosne procene.

"Nisam se time bavio, dobićemo izveštaje - to će doći na sto Ivice Dačića i moj i bavićemo se time", rekao je Vučić za RTS.

On je naglasio da treba poštovati različitosti, ali da ne misli da treba da bude ugrožen ni Beograd ni bezbednost drugih.

"Ukoliko budemo mogli da bez težih posledica obezbedimo javni red, sprovešćemo...Ako me pitate da li je dobro da odu slike kao iz 2010. godine - nije. Pitam vas - ako mi kažemo možemo da kontrolišemo sve i izvedemo 5.000 do 6.000 ljudi i neko strada, hoćete li da kažete da smo Dacić i ja kriv za to - hoćete", rekao je Vučić.

On je naglasio da nema ništa protiv gej populacije i dodao da od njega nikada niko nije mogao čuti nijednu reč protiv tih ljudi.

"Moramo poštovati različitosti, a da li ću da se pridružim - neću", rekao je Vučić.

U 17 PREDMETA ŠTETA ZA DRŽAVU 85 MILIJARDI DINARA

Kada je reč o šteti od korupcije iz prethodnog perioda, Vučić je naveo da je u 17 predmeta država oštecena za više od 85 milijardi dinara.

Ti predmeti su: "Sloga" Kać, Nibens Grupa, Razvojna banka, Galenika, Agrobanka, Fudbalski klub "Radnički", Gradska uprava Kragujevac, Fakultet "Filum", F.K. "Crvena zvezda", F.K. "Partizan, MBA Miljkovic, dve banke, Ekonomski institut iz Beograda, Kupovina ICD, Internacional Kopaonik i A.D. "Zlatiborturist". Do sada je podignuto 180 optužnica, a jedna je već završena pravosnažnom presudom, napomenuo je vicepremijer.

Vučić je najavio da će do kraja godine završiti sva 24 predmeta, odnosno da ce tužioci podići optužnice ili odbiti da se podignu optužnice i izrazio očekivanje da sredinom sledeće godine većina predmeta bude pred sudom.

CILJ ULAZAK U EU DO 2020. GODINE

Cilj Srbije je ulazak u EU 2020. godine, poručio je večeras prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

"Mi sebi moramo da kazemo da li 2020. ili 2027. godina - govorim o realnim datumima - mislim da naš cilj mora da bude 2020. godina za ulazak u EU. Možda možemo da probamo pre toga, ali to bi trebalo da bude poslednje vreme za ulazak i mislim da to možemo da postignemo", rekao je Vučić.

On je naveo da je po prirodi pesimista, ali da mu je drago što je šefica pregovaračkog tima Tanja Miščević optimista.

Vučić je uveren da će Mišćevićeva "dobro i uspešno da gura", a da će joj ostali pomagati u važnim i ne uvek lakim odlukama.

"To su naše obaveze i mi to moramo da završavamo i da se bavimo unutrašnjim reformama koje će nas približavati Uniji", naglasio je Vučić.

LOKALNI IZBORI NA KOSMETU

Govoreći o lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji, koji su zakazani za 3. novembar Vučić je rekao da je važno da oni koji poštuju državu Srbiju znaju da je Srbija donela jedinu moguću odluku.

"Što mi budemo jači i što lista koju podržava Vlada i država Srbija dobije više glasaova, to će naša pozicija i na Kosovu i Metohiji i u svetu biti jača", naglasio je Vučić.

Vicepremijer je rekao i da zna probleme ljudi na Kosovu, njihove muke i dileme, ali je istakao da u bezbednosnom smislu nije bilo velikih problema.

PRIVATIZACIJA "ZVEZDE" I "PARTIZANA"

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da se zalaže za privatizaciju sportskih klubova "Zvezde" i "Partizana".

"Ako me pitate da li sam za nešto da bude zdravo ili bolesno i da umire polagano - ja sam za to da bude zdravo. Ja sam za to da se izvrši privatizacija iako znam da je većina navijača i Zvezde i Partizana protiv toga", rekao je Vučić za RTS.

On je ukazao da se i "Zvezda" i "Partizan" urušavaju, da država troši milionE evra na klubove i upitao zašto to da se nastavi ako može da se zaradi na njima.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung 111111
Od kako nam je DJindjic uveo demokratiju mi tonemo kao drzava.Konstanto zaduzivanje ali JEBENO KONSTANTNO.

Ako nemamo para treba da crknemo gladni  Smile

Naravno ovo je mentalan narod koji se zaduzuje da bi letovao i za kojekakve gluposti pa mi je onda sve jasno kako evropski idoti Srbije ne shvataju pojam DUG.
Ocigledno misle da je taj dug Srbije da vrati onaj koji ga potpise.

Evo..ovo je neki citat iz nekih novina pre 3 godine...

UKUPAN spoljni dug Srbije na kraju septembra ove godine iznosio je 23,1 milijardu evra i u bruto domaćem proizvodu je imao udeo od 77,1 odsto, što je neznatno ispod granice visoke zaduženosti.

I ajde sad ja kao pojedinac..stavim prst na celo i kazem sebi..Dobro,bar je nesto uradjeno.Ali je ne vidim sta je uradjeno  Smile Od tadiceve diktature do sad u mojoj blizoj okolini apsolutno nista  Smile
U malo daljoj..Ponesto..Ali nista preterano.U celoj zemlji..Opet ne vidim sta je uradjeno a da je bilo potrebno toliko zajmova.Mada sam ruku na srce amater za ekonomiju totalni.

Saznanjem logicnim da su te pare koje su pozajmljene imaju dva puta ili smera ..

1.Da su pokradene (dobar deo verovatno i jeste)
2.Da su ulozene na pogresan nacin (i ovo je verovatno)

Dakle..Oba puta vode ka tome da niko nije odgovarao zato sto je potrosio pare na nasu stetu.

Onda kazem sebi.Dobro,ali taj dug verovatno vuce i SFRJ..Koliki je dug bio kad su skinuli Milosevica ?! Verovatno da je i on krao,pozajmljivao se pisao po nama..

Onda procitam ovo..

Vlada Mirka Cvetkovića ušla je u istoriju kao ona koja je najviše zadužila građane Srbije. Ako se saberu svi dugovi, za tačno tri i po godine pozajmili smo 5,7 milijardi evra, što je više nego u vreme svih premijera u poslednjih 20 godina zajedno.

pa onda ovo

- Kredite od zapadnih zemalja, zbog sankcija, bilo je nemoguće dobiti. Šainović je uspeo da se zaduži u Libiji za oko 32 miliona dolara.
 Od Kuvajta smo dobili 277 miliona i od Kine 160 miliona dolara. I to je otprilike sve - kaže Kovačević za „Blic“. Praktično, država se u inostranstvu za devet godina, zaključno sa 2000, zadužila oko 460 miliona dolara.

Znaci citiram iz novina..ZA VREME ZLOG DIKTATORA I MUCITELJA SRBA SLOBODANA MILOSECA ..

Za vreme Miloševića zemlja se zadužila svega 400 miliona evra.

A dug koji je preuzeo diktator potice iz

Dug koji je preuzela prva Miloševićeva vlada potiče iz perioda socijalističke Jugoslavije i nastao je od 1979. do 1990. godine.

Ja se sad pitam kao pojedinac  Smile kao nestranacka licnost par stvari  Smile

Prva

Koga obesiti javno za ovo zaduzivanje  Smile Ja bih doduse pobio pola stranke iz DS-a za ove kradje,malverzacije i nestrucno upravljanje.Ali ocigledno da i SnS nastavlja istu politiku "Evropa nema alternativu"

Druga

Sto bi pojedinci Srbije trebali da ispastaju i na bilo koji nacin vracaju dugove zbog onih koji su "Evropa nema alternativu".

Treca

Zasto se niko ne goni za ovo vrsljanje sa kreditima i zaduzivanjima ?!

Baj d vej..citati su iz blica,telegrafa,novosti i mozda b92

« Poslednja izmena: 13. Sep 2013, 18:06:07 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Samo napred Vucko...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 05:53:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.