Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Država razmatra uvođenje obaveznog vojnog roka  (Pročitano 21412 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Granica SSSR-a je bila na Dunavu da ne zaboravimo i sad da bi usao u rusiju treba da predjes samo jednu granicu
Nije ni SSSR imao granicu na Dunavu. To su bile clanice Varsavskog Ugovora, ali ne clanice SSSR-a. Vecito smo mi Rusiji bili malo predaleko. Onako taman da nam pomognu tu i tamo, ali nikad da ginu za nas i upadaju sa vojskom, kao sto su uradili u Juznoj Osetiji na primer.

Smiley

Pa to sam ti i rekao. Taj komentar je tvrdio da smo MI imali granicu sa SSSR-om na Dunavu, za razliku od sad kad moramo jednu granicu da predjemo. SSSR sa NAMA nije nikad imao granicu na Dunavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Нигде није рекао да смо МИ имали границу са СССР-ом него да је СССР имао границу на Дунаву, нас није ни спомињао. И није рекао за разлику од сад него и сад да би ушао у Русију треба да пређеш једну границу.

Научи да читаш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Нигде није рекао да смо МИ имали границу са СССР-ом него да је СССР имао границу на Дунаву, нас није ни спомињао. И није рекао за разлику од сад него и сад да би ушао у Русију треба да пређеш једну границу.

Научи да читаш.
Rasprava je bila o tome da li je Rusija ikad imala granicu sa Srbijom, a on je tad potegnuo argument da je SSSR imao, i to na Dunavu. A nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Није било никакве расправе да ли је Србија икада имала границу са Русијом.

Ти си потезао аргумент географске близине са Немачком:

Rusija nije Evropa, vec evroazijska imperija. A koliko nam je bliska, to je diskutabilno. Nemacka nam je bliza geografski, i ekonomski je motor Evrope. Rusija je oduvek bila tamo negde iza nekoliko brda. Moras da prodjes nekoliko granica da dod nje stignes. A to sto su Sloveni ne znaci da su nam preterano bliski. Imamo dosta slicnosti. i osecamo tu emotivnu vezu. Ali poznjem puno Rusa, i ne osecam da su mi preterano bliski. Isto kao sto mi ni Poljaci ni Cesi nisu nesto preterano bliski. Znas ko mi je blizak? Moj Srbin. Svi ostali su strani. Ali ovde u Evropi moramo medjusobno da se podrzavamo ako mislimo da odolimo nameri globalista da nas sve izmesaju sa milionima Arapa, crnaca, i drugih. Nemacka je pod najvecim udarom. I to ih njihove vlasti unistavaju. Ja hocu da zivim u Evropi sa Evropljanima, a ne da od Nemacke, pa onda vremenom i od nas, prave neke muslimansko-crnacko-belacke monstruoznosti.

Човек ти само одговорио да је СССР имао границу на Дунаву а и да дан данас да би ушао у Русију можеш прећи једну границу(за разлику од Немачке).

Знам да сте ви нацисти навикли лагати али јебига...све пише црно на бело. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Није било никакве расправе да ли је Србија икада имала границу са Русијом.

Ти си потезао аргумент географске близине са Немачком:

Rusija nije Evropa, vec evroazijska imperija. A koliko nam je bliska, to je diskutabilno. Nemacka nam je bliza geografski, i ekonomski je motor Evrope. Rusija je oduvek bila tamo negde iza nekoliko brda. Moras da prodjes nekoliko granica da dod nje stignes. A to sto su Sloveni ne znaci da su nam preterano bliski. Imamo dosta slicnosti. i osecamo tu emotivnu vezu. Ali poznjem puno Rusa, i ne osecam da su mi preterano bliski. Isto kao sto mi ni Poljaci ni Cesi nisu nesto preterano bliski. Znas ko mi je blizak? Moj Srbin. Svi ostali su strani. Ali ovde u Evropi moramo medjusobno da se podrzavamo ako mislimo da odolimo nameri globalista da nas sve izmesaju sa milionima Arapa, crnaca, i drugih. Nemacka je pod najvecim udarom. I to ih njihove vlasti unistavaju. Ja hocu da zivim u Evropi sa Evropljanima, a ne da od Nemacke, pa onda vremenom i od nas, prave neke muslimansko-crnacko-belacke monstruoznosti.

Човек ти само одговорио да је СССР имао границу на Дунаву а и да дан данас да би ушао у Русију можеш прећи једну границу(за разлику од Немачке).

Знам да сте ви нацисти навикли лагати али јебига...све пише црно на бело. Smile
E pa nije tako. Nego sam ja tvrdio da sa Rusijom nikad nismo imali granicu, na sta je ovaj rekao da je Rusija imala granicu na Dunavu, sa jasnom namerom da me tako demantuje. Kakve inace veze ima sto je Rusija imala preko Moldavije tamo pristup Dunavu s Druge strane Rumunije? Ja sam razumeo njegov argument da je SSSR sa nama imao granicu na Dunavu, i da je na taj nacin hteo da me demantuje. A ako nije, onda je on rekao nesto TOTALNO irelevantno, jer je te Moldavija daleko od nas. A ja nisam merio razdaljinu Nemacke i Rusije, to ti opet nisi razumeo moj komentar. Ali to je zato sto imas neki oblik autizma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Први твој коментар о границама и удаљености пре овог његовог са СССР-ом и Дунавом је овај који сам ја цитирао.

Ако ти није проблем ајде цитирај тај твој коментар где ти наводно тврдиш да никад нисмо имали границу са Русијом на који је он наводно одговорио?

Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2018, 23:40:09 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Први твој коментар пре овог његовог са СССР-ом и Дунавом је овај који сам ја цитирао.

Ако ти није проблем ајде цитирај тај твој коментар где ти наводно тврдиш да никад нисмо имали границу са Русијом на који је он наводно одговорио?

Smile
hoces i muzicku zelju? kakve veze ima to sto je rusija imala granicu na dunavu tamo u moldaviji? hocu da znam sta ti hoces da dokazes. da je imala i da nije imala, rusija nikad sa nama nije imala granicu, i to je moja poenta. i sta sad hoces? ako hoces da diskutujemo posledice toga sto rusija nema granicu sa nama, izvoli. ali ja da se raspravljam o tome kakve veze ima ili nema to sto je rusija imala pristup dunavu u moldaviji stvarno nemam nameru, jer potpuno je irelevantno. jedino sto je relevantno je da gde god da je imala granicu, nije imala zajednicku granicu sa nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Музичку остави себи а било би лепо о томе што тврдиш лепо цитираш, као ја...а да...сереш и измишљаш и такав твој коментар не постоји...у реду онда. Smile

Ако је ирелеванто ко нам је географски ближи што си онда наводио како нам је Немачка географски ближа а Русија тамо иза брда неколико граница...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Музичку остави себи а било би лепо о томе што тврдиш лепо цитираш, као ја...а да...сереш и измишљаш и такав твој коментар не постоји...у реду онда. Smile

Ако је ирелеванто ко нам је географски ближи што си онда наводио како нам је Немачка географски ближа а Русија тамо иза брда неколико граница...

Smile

LOL, nisam to ni tvrdio. A posto nisi upoznat u tu diskusiju, nisi u poziciji da od mene zahtevas da te podsecam na njen tok. Nemam nameru da ti prepricavam i objasnjavam. Ako hoces TI nesto da diskutujes, izvoli. Imas li neki argument? Zanima li te moj stav o necemu? Ili samo trolujes kao autista?
« Poslednja izmena: 27. Sep 2018, 23:53:40 od andypip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Већ две странице ми објашњава и препричава сад тражим да цитира пост...нисам ти дужан објашњавати и препричавати...

Јебига...пише црно на бело...те нацистичке лажи не пале. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.33 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.