Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Država razmatra uvođenje obaveznog vojnog roka  (Pročitano 21363 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Svejedno nemamo neupitno vlasnicko pravo.
Imamo pretenziju koju neki priznaju a neki ne

S tim da federacija nije nuzno ekvivaletna braku. I unitarna drzava moze tako da se tumaci a Srbija ima period kad nije bila unitarna
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Не бих користио реч претензија, јер се то користи у случајевима неоправданог полагања права на нешта. Србија свидело се то теби или не има право својине над КиМ иначе се не би преговарало са Србијом уопште.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pogresno razumes rec pretenzija.
To sto si ti naveo je samo jedno znacenje. Mi pretendujemo na vlast and kosovom. Nemamo je..
Kosovari pretenduju na potpuno priznanje nezavisnosti. Nemaju ga.. 
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Svejedno nemamo neupitno vlasnicko pravo.
Imamo pretenziju koju neki priznaju a neki ne

S tim da federacija nije nuzno ekvivaletna braku. I unitarna drzava moze tako da se tumaci a Srbija ima period kad nije bila unitarna
dabisha: jedino pravo koje postoji je sila. uzeli su nam kosovo na silu, a ne po pravu, a mi cemo ga vratiti silom, imali pravo ili ne. ja smatram, naravno, da imamo pravo, ali pravo bez sile ne vredi nista. e sad, odnos snaga se menja u nasu korist. njih amerika nece vecno podrzavati, evropi je vec dosta ratova, a i mrze muslimane, a rusija jaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209

Rusija je u aziji i nije clanica EU.

To je posebna civilizacija, nama ni malo bliska.

80% становника живи у европском делу Русије а њихова цивилизација нам је ближа него немачка на основу исте религије и словенства. Чак и у поделама цивилизација нас сврставају заједно са Русијом а не са Немачком. Smile
Rusija nije Evropa, vec evroazijska imperija. A koliko nam je bliska, to je diskutabilno. Nemacka nam je bliza geografski, i ekonomski je motor Evrope. Rusija je oduvek bila tamo negde iza nekoliko brda. Moras da prodjes nekoliko granica da dod nje stignes. A to sto su Sloveni ne znaci da su nam preterano bliski. Imamo dosta slicnosti. i osecamo tu emotivnu vezu. Ali poznjem puno Rusa, i ne osecam da su mi preterano bliski. Isto kao sto mi ni Poljaci ni Cesi nisu nesto preterano bliski. Znas ko mi je blizak? Moj Srbin. Svi ostali su strani. Ali ovde u Evropi moramo medjusobno da se podrzavamo ako mislimo da odolimo nameri globalista da nas sve izmesaju sa milionima Arapa, crnaca, i drugih. Nemacka je pod najvecim udarom. I to ih njihove vlasti unistavaju. Ja hocu da zivim u Evropi sa Evropljanima, a ne da od Nemacke, pa onda vremenom i od nas, prave neke muslimansko-crnacko-belacke monstruoznosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Slazem se andypip Ali daleko je trenutak kad ce odnos snaga toliko da se promeni da ce neko nama da dopusti osvajacki rat. Rusija glaba Krim. A krim je daleko
« Poslednja izmena: 24. Sep 2018, 18:36:42 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Slazem se andypip Ali daleko je trenutak kad ce odnos snaga toliko da se promeni da ce neko nama da dopusti osvajacki rat. Rusija glaba Krim. A krim je daleko
Nije daleko uopste. Siptari su vec '80 krenuli u kampanju, pa su tek '99 uspeli, a ni do dan-danas nisu resili ni pitanje priznanja, ni granica. Stvari se vrlo brzo menjaju u nasu korist. Globalistima se zuri, ali sto oni vise zure, veci je i otpor. Amerika ce za deset godina biti u haosu, a Evropa takodje. To su kule od karata, koje, kad se steknu uslovi, ima da padnu vrlo brzo. Za dvadeset godina u vrh glave, ali ja racunam vec za deset.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ja se nadam za 40 da umrem na miru I da ne gledam kako ponovo dobijamo po pichci
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Ja se nadam za 40 da umrem na miru I da ne gledam kako ponovo dobijamo po pichci
pa kad hrvat koji je branio vukovar, koji je samo polovonu bio hrvatski, nije tako razmisljao, i kad su svi kao jedan cekali momenat da mogu da izvedu oluju, i kad su siptari bili spremni na sve zrtve '99, kakvi smo mi to ljudi da odustajemo od naseg kosova? necemo dobiti po picki, dobice oni, i to sa kamatama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Granica SSSR-a je bila na Dunavu da ne zaboravimo i sad da bi usao u rusiju treba da predjes samo jednu granicu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.