Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Država razmatra uvođenje obaveznog vojnog roka  (Pročitano 21449 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Човек се лепо попишао по нама како он има немачки менталитет и долази из свете аустријске земље Војводине коју су упропастиле крезубе хорде брђана...и још се правда нацистима како је он у ствари њихов а не погани прљави брђански Србин. Не би ме чудило да је променио и име у Фридрих или нешто слично.

Оно ко усташе у Другом светском рату кад су тврдили нисмо ми Словени ми смо Готи, ми смо ваши...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ja kao brdjanin sa time nemam problem.

u vojvodini ne bih ziveo a ako neki brdjani bas moraju da odu tamo, logicno je da ce nesto sjebati. nije to nasa sredina, jebiga
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
И да...помиње Србе који висе на државој сиси и како он ништа не тражи џабе а онда се '''хвали'' како му је рачун за вртић нула и како добија 200 евра дечијег додатка. Smile

u vojvodini ne bih ziveo a ako neki brdjani bas moraju da odu tamo, logicno je da ce nesto sjebati. nije to nasa sredina, jebiga

А шта би поручио неком Србину, православцу који је игром случаја из Војводине а оде у аустријска, католичка брда...

Ел ће нешто сјебати?

Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2018, 20:58:29 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
pa ne bih da ga branim dalje. javice se covek ako hoce.

e, krugeru, puno srece i tebi. ja se ne nadam da cu uciniti ich na tome da se ovde sredi stanje. ni u obrazovni sistem nisam upao pa da indoktirniram mladez. a ti koristi pogodnosti dok ih ima, dok ne propadne evropa.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
То је оно, ултра Војвођанин, бечка школа који се грози и јежи избјеглица смрдљивих, навија за отцепљење од Србије... А фазон ђед му дошао из личке пичке материне мало раније. Smile

Класика код свих који друге називају дођошима...

Иначе Војводина и аустријска земља не могу у исту реченицу. Ако хоће стока тај комад Србије да отцепи онда нека промене назив територије у швапски.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2018, 23:16:22 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
То је оно старо...добро се удај...што би се мучила и градила своје кад имаш код другог изграђено... Smile

Jeste to sve tacno mada je ovo mnogo kompleksnija prica u vise pravaca.

Sa jedne strane..mene zabole patka za Nemce. Daj boze da ih okupiraju sa svih strana sveta. Da im se doseljavaju od Ugande do Meksika.
Svuda gde je Nemacka drzava gurnula nos da ostvari svoj interes treba da im se dobro obije o glavu.

Ja tesko mogu da razgovaram i sa nasim i stranim ljudima u delu gde oni ne vide problem da dodje nemacki izabrani predstvanik i odlucuje na nasoj teritoriji dal ima ili nema promene granice.
Ili da se ovde setka nemcko kopile u uniformi...na teritoriji (Kosovo) gde mozda u zadnjih 100 godina nije rodjeno 10 nemaca.

Posto  Nemacka drzava bukvalno odlucuje sve o spoljnoj i unutrasnjoj politici moje zemlje, ja imam pravo da ih krivim za stanje u nasoj zemlji.
Nama je lose jer nemacka kopilad ostvaruje svoje interese na nasim ledjima.

« Poslednja izmena: 22. Sep 2018, 23:40:30 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Bice velikih promena...

I to za sva vremena...

Treba biti pametan...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

А шта би поручио неком Србину, православцу који је игром случаја из Војводине а оде у аустријска, католичка брда...

Ел ће нешто сјебати?

Smile
nemam pojma. nisam bio u austrijskim brdima. samo u srpskim
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ja sam samo naveo primer kako nemacka brine za decu daovi sto grade bolju Srbiju imaju neki primer,a ne daj pare za vrtic,evo ti kurac dodatak radis i imas 200 evra plat nemere,ista kasica duplo skuplja za bebe u Srbiji, pelene skuplje...
a puna usta nam brige o deci i da se razmnozavamo
to nije dato meni kao radnom sposobnom da ladim jaja neg je dado mom detetu i ako zaradjujemo jer te za to ne pitaju dal radis ili ne
za narednike nemacka je obezbedila placen stan sa dazbinama i 500-600 evra dzeparca i sta boli kurac crnca ili talibana da radi al to ne moze ako dolazis iz evrope osim kosova
to za Vojvodinu je vise sarkazam osim za ove ojha mnogima je stvarno svanulo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
ja sam samo naveo primer kako nemacka brine za decu daovi sto grade bolju Srbiju imaju neki primer,a ne daj pare za vrtic,evo ti kurac dodatak radis i imas 200 evra plat nemere,ista kasica duplo skuplja za bebe u Srbiji, pelene skuplje...

И упркос свим тим бесплатним вртићима, дечијим додацима од 200 евра, природни прираштај Аустије је у курцу и њих спашавају само имигранти. Значи држава плаћа двесто евра, бесплатан вртић, све могуће бенефиције просто моли имајте децу а Немица каже нека хвала нећемо децу имам пудлицу Миму. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.