Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Država razmatra uvođenje obaveznog vojnog roka  (Pročitano 21484 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nemacka je napala Poljsku.
The end
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Nemacka je napala Poljsku.
The end
Nemacka je napala Poljsku nakon sto je Poljska odbijala svaki razgovor (na nagovor Britanije) i nakon sto su Nemci tamo maltretirani od strane drzave. A kao sto sam rekao, te zemlje koje su napale Nemacku su same izvrsile mnogo vise napada na druge drzave, dok njih Nemacka nije nicim ugrozavala.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2018, 16:33:40 od andypip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Kakav bre razgovor?
Kao sa cehoslovackom sto su "razgovarali"?

Ne znam kome uspevas da prodas te price, Al meni nema sanse. Nisam pao sa kruske.

Nije mi ni do toga da ispravljam sve sto kazes. Bili bi mi postovi duze od tvojih dvaput.
Ovako se samo Krstim I pitam dal je moguce da si Srbin. Zar je pretekao neki ljoticevac
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Kakav bre razgovor?
Kao sa cehoslovackom sto su "razgovarali"?

Ne znam kome uspevas da prodas te price, Al meni nema sanse. Nisam pao sa kruske.

Nije mi ni do toga da ispravljam sve sto kazes. Bili bi mi postovi duze od tvojih dvaput.
Ovako se samo Krstim I pitam dal je moguce da si Srbin. Zar je pretekao neki ljoticevac
Kakav bih bio Srbin da velicam zemlje koje su nas izdale, kao sto je Britanija? Ko nas je bombardovao za Uskrs '44? Ko je potpomogao puc '41 pa nas ostavio na milost i nemilost Nemackoj? Ko nas je prodao komunistima a da rec nije rekao vladi u izbeglistvu? Nama je Nemacka nudila mir, i da nije bilo Britanije mi bismo ga i odrzali. Ne bi bilo NDH, ne bi bilo pokolja Srba na Kosovu, ne bi bilo streljanja u Kragujevcu, ne bi Beograd bio bombardovan.

Sto se tice Ceske, ona je takodje stvorena na stetu Nemacke. Zasto je Nemacka bbila duzna da postuje Cesku i Poljsku koje su stvorene namerno na stetu nemackog naroda? I zasto je to neoprostiv greh sto je Nemacka odbila da prizna legitimitet tih granica? Nista to nije drugacije nego kad mi ne priznajemo BiH i hocemo da se ujedinimo sa RS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Svako moze da ne priznaje granice i da ih menja tako sto zapocne rat. Kao npr Nemacka 1939 te
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Е нашао си коме да се позиваш на Републику Српску... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Svako moze da ne priznaje granice i da ih menja tako sto zapocne rat. Kao npr Nemacka 1939 te
Ali nemacka je imala argumente da menja granice, a Britanija i Francuska su napale Nemacku bez ikakvog razloga, vec samo uz komican izgovor da im je navodno stalo da se brane te granice Poljske koje su one same odredile kako bi kaznile Nemacku, i za koje su znale da nisu legitimne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ma daj! Legitimne I nelegitimne granice.. Gde ti zivis? Granica je granica. Brani je ili ne brani vojska. U ovom slucaju, hitleru je receno da tri vojske brane poljsku granicu. On se odlucio da je ipak napadne.

A onda I granice belgije holandije Danske norveske jugoslavije grcke sssr a...
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Ma daj! Legitimne I nelegitimne granice.. Gde ti zivis? Granica je granica. Brani je ili ne brani vojska. U ovom slucaju, hitleru je receno da tri vojske brane poljsku granicu. On se odlucio da je ipak napadne.

A onda I granice belgije holandije Danske norveske jugoslavije grcke sssr a...
Ali kojim pravom su Britanija i Francuska branile Nemackoj da povrati zemlju koja joj je oteta na silu, kao kazna? Nije Nemacka kriva, vec ove siledzije koje su joj otele zemlju. A kad su Britanija i Francuska izazvale opsti rat u Evropi, onda niko nije mogao biti neutralan. Britanija bi okupirala ceo Balkan da je mogla. Imali su nesto vojske u Grckoj, i to se raspalo brzo. Norvesku je Britanije uzela pod svoje, jer je bila od strateskog znacaja. Nemacka je preotela. Nije Nemacka nikad sanjala da ce neku Norvesku da napada, ali kad je poceo rat, nije imala izbora nego da se bori za kontrolu nad strateski vaznim teritorijama. I ti 'saveznici' su upadali u svaku zemlju koja im je bila od znacaja, i nisu nikog pitali za dozvolu. To je logika rata.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2018, 18:11:54 od andypip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.