Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:36:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Borba protiv korupcije  (Pročitano 282151 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Nokia 
mislio sam da ce sns doneti boljitak i da ne mogu biti gori od ds-a ali sam nazalost pogresio iako nisam glasao ni za koga na prethodnim izborima a necu vala ni na ovim.

sad ce opet prljavi,pocepani,smrdljivi,krezubi narod koji nema dinara u dzepu, kome je pink norma kulture da glasa za sns i iluzionisti ce komotno prebaciti preko 40% glasova.

Oni su i osvojili toliko procenata zbog ovakvog razmisljanja, jer oni na svim izborima od 2000. osvajaju isti broj glasova, a procenat im je obrnuto srazmeran izlasku na izbore...

Drugim recima, oni imaju disciplinovane glasace koji ce izaci i glasati za njih, makar celu zemlju pretvorili u zgariste, sto manje ostalih izadje, to njima veci procenat...

... i da, po mom misljenju ko nece da izadje na izbore, nema pravo da kuka  Smile
Ti si totalni fasista, uskracujes ljudima prava da se bore za bolje. LJudi nece da izadju na izbore jer nemaju koga da izaberu od ponudjenih, jer se nezna ko je veci lopov i prevarant. Odakle tebi ideja da manjina odlucuje nad vecinom, jer po tebi sto manje ljudi izadje na izbore, vlast je cvrsca.  Nemoze 5% glasaca da namece vlast ostalim 95% glasaca. Bolje da si rekao da treba menjati izborni zakon. Jer po postojecem zakonu dovoljno je da samopredlozeni kandidati ili predsednici stranaka izadju i izaberu vlast. Zato je sada i pre izbora na sceni podela vlasti medju lopovima i mafijasima, jer su sigurni da ce biti u vlasti samo da se medjusobno dogovore koliko ce ko da mazne. Sta tu mi glasaci da se mesamo, da im damo legimitet, jel te? E nece moci.

Glasaj za one koji nisu do sada okaljali svoj politicki obraz a pri tom se otvoreno bore protiv politicke bagre. Ja sam kao takve video jedino Dveri kao opciju koja se moze smatrati potpuno drugacijom strujom u odnosu na sve ostale. Njihov ulazak u parlament ce promeniti potpuno politicku klimu ovog podneblja jer su jedina prava opozicija
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mislio sam da ce sns doneti boljitak i da ne mogu biti gori od ds-a ali sam nazalost pogresio iako nisam glasao ni za koga na prethodnim izborima a necu vala ni na ovim.

sad ce opet prljavi,pocepani,smrdljivi,krezubi narod koji nema dinara u dzepu, kome je pink norma kulture da glasa za sns i iluzionisti ce komotno prebaciti preko 40% glasova.

Oni su i osvojili toliko procenata zbog ovakvog razmisljanja, jer oni na svim izborima od 2000. osvajaju isti broj glasova, a procenat im je obrnuto srazmeran izlasku na izbore...

Drugim recima, oni imaju disciplinovane glasace koji ce izaci i glasati za njih, makar celu zemlju pretvorili u zgariste, sto manje ostalih izadje, to njima veci procenat...

... i da, po mom misljenju ko nece da izadje na izbore, nema pravo da kuka  Smile
Ti si totalni fasista, uskracujes ljudima prava da se bore za bolje. LJudi nece da izadju na izbore jer nemaju koga da izaberu od ponudjenih, jer se nezna ko je veci lopov i prevarant. Odakle tebi ideja da manjina odlucuje nad vecinom, jer po tebi sto manje ljudi izadje na izbore, vlast je cvrsca.  Nemoze 5% glasaca da namece vlast ostalim 95% glasaca. Bolje da si rekao da treba menjati izborni zakon. Jer po postojecem zakonu dovoljno je da samopredlozeni kandidati ili predsednici stranaka izadju i izaberu vlast. Zato je sada i pre izbora na sceni podela vlasti medju lopovima i mafijasima, jer su sigurni da ce biti u vlasti samo da se medjusobno dogovore koliko ce ko da mazne. Sta tu mi glasaci da se mesamo, da im damo legimitet, jel te? E nece moci.

Teoretski sve što si napisao je tačno... u praksi to izgleda malo drugačije... evo ti primer koji najbolje ilustruje: na Vozdovcu zivi oko 180 000 ljudi od cega oko 155 000 ima pravo glasa. Na poslednje lokalne nije izaslo ni 50 000 (za stranku koja je pobedila glasalo je oko 27 000 glasaca) znaci preko 100 000 ljudi ili dve trecine stanovnistva misli isto kao ti, tj. da niko nije zasluzio glas jer su svi lopovi... i u pravu su... ali sta su dobili??? dobili su stranku na vlasti sa apsolutnom vecinom (totalno je nebitno koja je to stranka), znaci dobili su stranku sa apsolutnom vecinom za koju je glasalo priblizno 15% stanovnika opstine !?

Pa posle reci da nije vazno izaci na izbore "jer nema za koga da se glasa"  Smile

Znači Tribanti po tebi je Đilas jedino rješenje? On bi Srbiju mogao da izvuče iz problema i pokrene ekonomiju zemlje? + Živković? 

Ako mi podvuces, boldujes, bilo sta, gde sam spominjao da treba da se glasa za bilo koga, mozda i udjemo u diskusiju   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S24
Da sam to procitao ne bi te pitao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117

Teoretski sve što si napisao je tačno... u praksi to izgleda malo drugačije... evo ti primer koji najbolje ilustruje: na Vozdovcu zivi oko 180 000 ljudi od cega oko 155 000 ima pravo glasa. Na poslednje lokalne nije izaslo ni 50 000 (za stranku koja je pobedila glasalo je oko 27 000 glasaca) znaci preko 100 000 ljudi ili dve trecine stanovnistva misli isto kao ti, tj. da niko nije zasluzio glas jer su svi lopovi... i u pravu su... ali sta su dobili??? dobili su stranku na vlasti sa apsolutnom vecinom (totalno je nebitno koja je to stranka), znaci dobili su stranku sa apsolutnom vecinom za koju je glasalo priblizno 15% stanovnika opstine !?

Pa posle reci da nije vazno izaci na izbore "jer nema za koga da se glasa"  Smile

Znači Tribanti po tebi je Đilas jedino rješenje? On bi Srbiju mogao da izvuče iz problema i pokrene ekonomiju zemlje? + Živković? 

Ako mi podvuces, boldujes, bilo sta, gde sam spominjao da treba da se glasa za bilo koga, mozda i udjemo u diskusiju   Smile

Vis sve bi to bilo lepo osim da malo ne preuvelicavas stvari kao po obicaju...
Na Vozdovcu je bila izlaznost 36-37%, i ako uporedis sa izlaznoscu iz 2009 godine vidices da je manja za nekih 3% sto je zanemarljivo.
Tupis bzvz pricu kako je izlaznost mala jer su nezadovoljne demokrate tako resile...gori si od Pesicke.
Ne izlaze ljudi razlicitih profila na glasanje jer im je dosta i DS-a, i Tadicija, Vucica, Djilasa... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ove brojke koje sam izneo za izbore na Vozdovcu su apsolutno tacne i mogu se proveriti na više mesta na internetu, naravno mislim na zvanične stranice...

Apsolutno je tačno da je pobednik izbora dobio oko 15% glasova od ukupnog broja glasača, da je osvojio 53% od broja izašlih i da ima 36 od ukupno 56 poslanika...

...e sad, da li je onih 100 000 ili dve trećine stanovnika Voždovca koji nisu nikom dali glas jer su svi lopovi, zadovoljno ?
« Poslednja izmena: 25. Feb 2014, 11:43:46 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Ali opet ko Pesicka lupas glavom bez obzira...47% glasova se znaci ne vazi... Smile Smile
Oni koji su glasali za DS, SPS itd.
Izlaznost je bila 36%, 2009 - 41% (zamisli i tada radikali dobili)...i tada se ova prica nije pricala, nego je sve bilo ok.

Ostatak je imao svoje razloge zasto nije glasao...da su imali ocigledno coveka za koga smatraju da je pravi verovatno bi glasali...imao si pravo da promenis, nisi...ko te jebe bolje ne zasluzujes.
Ali je tupa ta prica Demokrate nisu glasale kada je izlaznost manje visa ista unazad 10 godina  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ko lupa pokazace nam zvanicni podaci RZ za statistiku:

izlaznost: 2004 = 40%
             2008 = 61%
             2012 = 57%

daleko od "manje više istog"... čak i ova, naizgled mala razlika između 57 i 61 u broju glasača iznosi 300 000 što uopšte nije zanemarljivo.

I nisam rekao da se 47% glasača ne važi, takav je zakon da može da izađe jedan jedini glasač i izbori važe... jednostavno sam hteo da ukažem na veliki uticaj (ne)izlanosti na konačan rezultat, da se time "neću ni za koga, svi su lopovi" ne dobija ništa, samo može da bude još gore...
« Poslednja izmena: 25. Feb 2014, 12:41:21 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Да скратимо причу, треба да гласамо за Ђиласа како Вучко не би добио 50% гласова, ел је то твоја поента?
« Poslednja izmena: 25. Feb 2014, 12:53:13 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ja znam da ste dobili uputstva da lobirate da izlaznost bude što manja, ali to ne znači da treba da inputirate nekom nešto što nigde nije rekao... ako tvrdite suprotno, pokažite to, nemojte ko kurir  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Citat
izlaznost: 2004 = 40%
             2008 = 61%
             2012 = 57%

I sada je Srbija taoc zbog 300000 ljudi...jbt koje teorije zavera.

Citat
I nisam rekao da se 47% glasača ne važi, takav je zakon da može da izađe jedan jedini glasač i izbori važe... jednostavno sam hteo da ukažem na veliki uticaj (ne)izlanosti na konačan rezultat, da se time "neću ni za koga, svi su lopovi" ne dobija ništa, samo može da bude još gore...

Tako je svuda i ne vidim sta je tu problem...kome se glasa glasace, ko ne zeli nece.
Nije fer isto ni da imamo najjacu parlamentarnu stranku i da nikada ne napravi izvrsnu vlast kao sto je bio slucaj ranijih godina kada je DS + sateliti vrsio vlast.
Mnoge stvari nisu logicne, ali ovde se logika ne broji...ja kada sam dao glas DS-u isao sam logikom da ce napokon odjebati SPS sa politicke scene kad ono ne lezi vraze jebala me logika  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:36:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.192 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.