2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vruce kosarkasko leto ~ Domaci i strani transferi  (Pročitano 32270 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson K800i
ĐUROVIĆ ANALIZIRA PRVE PETORKE VEČITIH

ZVEZDA      3
PARTIZAN 2

1. Vontigo KAMINGS     
Vrbica STEFANOV

POTPUNO različiti igrači. Kamingsa veoma cenim, može mnogo više od onog što je pokazao. Zbog velikog iskustva Stefanova, blagu prednost dajem Zvezdi.

2. Uroš TRIPKOVIĆ     
Bili TOMAS

TRIPKOVIĆ mora da eksplodira, došao je u godine u kojima su igrači na njegovom mestu, kao što je Kićanović, odigrali svoje najbolje utakmice. Tomasa ne poznajem, ali bar zbog problema adaptacije, prednost dajem Partizanu.

3. Luka BOGDANOVIĆ     
Milan GUROVIĆ

OBJEKTIVNO, ovde Zvezda ima prednost, zbog Gurovićevog rejtinga i autoriteta.

4. Predrag DROBNJAK     
Pero ANTIĆ

ANTIĆ je igrač koji može da odigra sjajno, ali ima oscilacija. Sličan tip je i Drobnjak kojem, kao i u slučaju Gurovića, dajem prednost zbog većeg autoriteta.

5. Kosta PEROVIĆ     
Petar POPOVIĆ

PEROVIĆ je viši, Popović snažniji. Prvi ima prednost u odbrani, drugi u napadu. Blagu prednost dajem Zvezdi.

Vecernje Novosti
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Real i Olimpijakos žele Aškrabića

Reprezentativac SCG Ognjen Aškrabić mogao bi u narednih nekoliko dana na napusti redove Dinama iz Sankt Peterburga i preseli se u Španiju ili Grčku, prenosi "Sport".

Za usluge odličnog krilnog centra interesovanje su pokazali Real i Olimpijakos, a ruski mediji prenose da su u igri i neki NBA klubovi.

Čelnici Dinama pokazali su volju da puste Aškrabića uz propisno obeštećenje, dok su ponude zainteresovanih stranih ostale u tajnosti.

Destinacija gde će Aškrabić nastaviti karijeru trebalo bi da bude poznata u narednih nekoliko dana, budući da uskoro treba da počne nova sezona.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson 
Jebote Zvezda proda ceo tim...i opet su dobri.....kako????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Ako nas zvezda pobedi makar jednom ove sezone to ce za njih biti veeeeliki uspeh
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Milan Dozet prešao iz Vojvodine u Kijev

Nekadašnji košarkaš kraljevačke Sloge, Partizana i Crvene zvezde Milan Dozet prešao je iz Vojvodine u ukrajinski klub Kijev, objavljeno je na Beobasketu.

Dozet igra na svim spoljnim pozicijama (plejmejker, bek-šuter krilo).

Prošle sezone u regionalnoj Jadranskoj ligi prosečno je postizao 12,9 poena po meču, dok je u Superligi bio još uspešniji - u 10 utakmica prosek mu je bio 16,8 po meču.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Stefanov: "Kraj karijere..."

politika

Košarkaš Crvene zvezde Vrbica Stefanov, koji je u ponedeljak otputovao u Skoplje zbog privatnih razloga, izjavio je beogradskim sportskim dnevnicima da je njegova profesionalna karijera najverovatnije završena, ali i da je za njegov odlazak najmanje kriv njegov, kako sada stvari stoje poslednji klub – Crvena zvezda!

"U Zvezdi sam imao sjajan tretman i moj odlazak nema veze sa beogradskim klubom. Učinio bih isto da sam u nekom drugom klubu. Imao sam sjajan tretman na Malom Kalemegdanu, ali zbog privatnih problema koji su mi odvlačili pažnju ne mogu da se koncentrišem na košarku. Objasnio sam predsedniku kluba Mirku Petroviću i treneru Draganu Šakoti o čemu se radi i mislim da su me razumeli. Nisam čovek koji želi da gazi reč i najverovatnije, da ne kažem sigurno, ovo je kraj moje karijere", izjavio je Stefanov.

Kako saznaje "Sport", Stefanov je pre nekoliko godina kupio plac u Skoplju u koji je uložio veći deo novca zaradjenog od košarke. Tada su mu iz makedonskog državnog vrha obećali pomoć, ali od toga nije bilo ništa.

"Posao koji sam započeo pre nekoliko godina i u koji sam uložio gotovo sve što sam imao i zaradio u poslednjih 7 godina, možda će da propadne.Postoji i mogućnost da bankrotiram. Igrao sam i za reprezentaciju tokom leta, očekujući da će mi država pomoći oko mojih poteškoća. Imam i velikih problema u porodici, sve mi se nagomilalo,morao sam da dodjem u Skoplje, jer to niko ne može da reši osim mene.Trenutno nisam u stanju da odgovorim igračkom pozivu i stvarno nema potrebe da se ovaj moj potez povezuje sa Zvezdom", poručio je makedonski reprezentativac.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Kirk Peni u Žalgirisu

Ekipa Žalgirisa potpisala je dvomesečni ugovor ( sa opcijom produženja na godinu dana) sa Novozelandjaninom Kirkom Penijem, dosadašnjim igračem Makabija iz Tel Aviva.

25-godišnji bek koji se odlikuje sjajnim šutem sa distance zameniće Brazilca Marsela Maćada koji će zbog povrede pauzirati mesec i po dana.

Kirk Peni je za izraelskog velikana igrao samo u Evroligi, a za svoju zemlju ubacivao je 14 poena na Mundobasketu u Japanu.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Kešelj potpisao za Đironu

Jedan od najperspektivnijih srpskih košarkaša Marko Kešelj potpisao je ugovor sa španskom Djironom!

18-godišnje krilni igrač koji je tokom leta otišao na probu u Barselonu, završio je na kraju kod Svetislava Pešića. Obeštećenje koje je katalonski klub dužan da plati Megaishrani iznosi 250 hiljada evra, a prvu sezonu Kešelj će provesti upravo uMega Ishrani. Pre toga, Kešelj je potpisao ugovor za OKK Beograd.

Ipak, postoji mogućnost, ukoliko se ukaže potreba da Kešelj već u polusezoni ipak predje u špansku ACB ligu.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson K800i
04/10/2006 | Izvor: B92
Kamings napustio Partizan!

Aktuelni šampion ekipa Partizana raskinula je u sredu ugovor sa američkim plejmejkerom Vontigom Kamingsom!

U zvaničnom saopštenju na sajtu "crno-belih" navodi se samo da " je ugovor između KK Partizan i Vontiga Kamingsa raskinut zbog njegovog ne prihvatanja uloge koja mu je određena u timu".

28-godišnji Kamings je od 1999. do 2003.godine igrao za Golden Stejt Voriorse i Filadelfija Sikserse, a 2004. godine seli se u Evropu i prelazi u Virtus iz Bolonje. Za Hemofarm je u Goodyear ligi prosečno ubacivao 10,5 poena za 24 minuta na parketu, a u ULEB kupu u drugom krugu je za minut više postizao 11,5 poena po meču.

Klub iz Vršca je napustio pred početak plej ofa šampionata SCG odlukom tadašnjeg trenera Hemofarma Željka Lukajića.

Po dolasku u Partizan preuzeo je mesto prvog plejmejkera i sa crno-belima je osvojio titulu prvaka.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
tesko nama bez kamingsa Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.