2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vruce kosarkasko leto ~ Domaci i strani transferi  (Pročitano 30218 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
mozda pare nisu bile presudne u ovom transferu Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Pa to je i meni palo na pamet. On je prosle sezone bio izuzetno placen igrac, a nije mnogo igrao, pa mozda sada hoce da se vrati u pravu formu!
Usput, jel' ima istine da je Telenor novi sponzor?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Siemens 
Ne verujem da ce partizan da osvoji titulu ove godine iako su doveli i drobnjaka i tepica.Drobnjak je igrac za jedno poluvreme on nije kao milojevic koji moze tim da vuce kroz ceo mec.Ako zvezda zadrzi gurketa moze da se nada tituli, ako proradi najvece pojacanje zvezde*mirko kovac *zvezda moze daleko da dogura.

Ipak je billi tomas veci igrac od drobnjaka
IP sačuvana
social share
conetheone
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stefanov: "Želeo sam u Zvezdu"

Makedonski košarkaš Vrbica Stefanov (33) izjavio je da je veoma srećan što će naredne sezone igrati u beogradskoj Crvenoj zvezdi jer je oduševljen atmosferom na mečevima crveno-belih.

Stefanov je nedavno sklopio jednogodišnji ugovor sa "crveno-belima", a danas je doputovao iz Skoplja u Beograd.

"Veoma sam srećan što ću u narednoj sezoni nositi dres Crvene zvezde. Prvi kontakti i ideja da dodjem u ovaj klub nastala je početkom avgusta kada sam u Beogradu gostovao sa makedonskom reprezentacijom", rekao je Stefanov.

Novi košarkaš Crvene zvezde dodao je da je u avgustu razgovarao sa trenerom Draganom Šakotom i da je postojala obostrana želja za saradnjom.

"Stalno pratim Jadransku ligu i srpsko prvenstvo. Prošle godine sam posebno pratio Crvenu zvezdu i izuzetno mi se svideo sistem rada. Posebna priča je sjajna atmosfera na utakmicama. Za mene je fantastičan osećaj kada igram pred punim tribinama", rekao Stefanov.

Stefanov je došao iz turskog Ulkera gde je prošle godine osvojio titulu prvaka države i kup. Pre toga četiri godine nosio je dres Montepaski Sijene.
Izvor: www.b92.net/sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Drobnjak: "Pravo rešenje za mene"

Odmah po potpisivanju ugovora sa crno-belima Predrag Drobnjak počeo je sa treninzima u hali „Pionir“.

Odmora nema mnogo jer su obaveze Partizana velike. Izmenjeni tim ponovo želi titulu u nacionalnom šampionatu, ali i ozbiljniju ulogu u Evroligi.

O tome kako se ponovo našao u Beogradu posle osmogodišnjeg odsustva, Drobnjak je izjavio:

“Sa ljudima iz Humske sam se čuo prošlog četvrtka kada sam u Atini bio na svadbi Peđe Stojakovića. Do tada sam imao mnogo primamljivije i bogatije ponude nekih evropskih klubova, ali sam dogovor sa Partizanom napravio za vrlo kratko vreme. Već u ponedeljak sam potpisao ugovor. Imao sam jako lošu sezonu u Taukeramici iz jednostavnog razloga što nisam dobijao adekvatnu šansu. Verujem da je ovo pravo rešenje i za mene i za Partizan“

Iako je tokom 8 sezona igranja u EFES-u, NBA ligi i TAU imao mnogo teških utakmica, Drobnjak kaže da ima dosta motiva:

“Motiv su mi igre u Evroligi, Jadranskoj ligi, kasnije i u domaćem plej-ofu. Partizanova grupa u evropskoj eliti je atraktivna. Imamo najbolju košarkašku publiku i jedva čekam da počne sezona. Partizanu je bio potreban igrač na poziciji krilnog centra i drago mi je što sam ja postao konačno rešenje“ rekao je 31-godišnji Drobnjak.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Fahardo potpisao za TAU

Krilni centar Diego Fahardo posle višenedeljne probe potpisao je jednogodišnji ugovor sa Taukeramikom.

30-godišnji igrač, visok 208 cm, doveden je kao podrška Luisu Skoli, a zapaženu rolu imao je u milanskom "Armani džinsu".

Međutim, ceo transfer može da se nađe i pred arbitražom jer italijanska „Legea Scafati“ tvrdi da takođe ima potpisan ugovor sa ovim igračem.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Halperin ponovo u Makabiju

Talentovani bek Jotam Halperin vratio se u utorak u svoj matični klub, Makabi iz Tel Aviva, jednog od Partizanovih budućih rivala u B grupi Evrolige.

On je sa višestrukim prvakom Izraela kao tinejdžer osvojio dve titule prvaka Evrope zaredom (2004. i 2005), kao i četiri "duple krune" u domaćoj konkurenciji.

Halperin, 22-godišnjak visok 196 centimetara, prethodnu sezonu je proveo u ljubljanskoj Olimpiji, gde se sa učinkom od 13,8 poena, 3,1 skoka i 3,5 asistencija na 14 utakmica Evrolige preporučio svojim nekadašnjim poslodavcima, kao i skautima iz NBA lige.

Sijetl Supersoniksi su ga na draftu 2006. izabrali sa 53. pozicije, ali iako je nastupao za njih u Letnjoj ligi, još uvek nije postao prvi Izraelac sa NBA ugovorom.

Halperin je sa Olimpijom osvojio prvenstvo i Kup Slovenije.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Divac zvanično u Realu, ali...

Predsednik madridskog Reala Ramon Kalderon predstaviće u petak u 12 i 30 časova Vladu Divca kao šefa internacionalne sekcije košarkaškog kluba iz Madrida.

Divac, koji je i dalje zaposlen u Lejkersima, biće predstavljen na stadionu Santiago Bernabeu.

Međutim, španski mediji ovo predstavljanje legendarnog košarkaša smatraju još jednim izbornim trikom Ramona Kalderona jer će Vlade biti „samo“ šef jednog dela košarkaške sekcije, dok prvi ljudi „kraljevskog kluba“ ostaju Antoni Martin i Alberto Ereros.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Lampe novo pojačanje Dinama

Debitant u ULEB Kupu Dinamo iz Sankt Petersburga potpisao je jednogodišnji ugovor sa Poljakom Mačejom Lampeom (21, 211). Centar je prethodne tri godine igrao za NBA ligaše Finiks Sans, Nju Orlins Hornets i Hjuston Rokets, a pre toga je bio najmlađi prvotimac madridskog Reala u istoriji kluba.

Lampe je izuzetno snažan centar, vrlo preciznog šuta, a sjajno je igrao na ovogodišnjoj letnjoj ligi u Las Vegasu gde je u proseku beležio 10.2 poena i 4.8 skokova.

„Veoma sam srećan dolaskom u Sankt Petersburg. Imao sam opciju da odem u Čikago Bulse, ali sam želeo da igram, a ne da celu karijeru provedem na klupi. Dinamo je bio moja najbolja opcija“, kaže Lampe.

On će se svojim novim saigračima priključiti naredne nedelje, kada se ekipa vrati sa priprema u Grčkoj.

Dinamo Sankt Petersburg je protivnik Crvene zvezde u ULEB Kupu, a pored Lampea u svojim redovima ima nekadašnjeg kapitena crveno-belih Gorana Jeretina, reprezentativca SCG Ognjena Aškrabića, nekadašnjeg NBA centra Aleksandra Radojevića, Edija Gila, plejmejkera Indijane Pejsers, Kelija Mekartija, svojevremeno osvajača ULEB kupa sa Hapoelom, Nikitu Morgunova iskusnog ruskog reprezentativca, Damira Miljkovića, hrvatskog reprezentativca, a ekipa sa klupe predvode Fotis Kacikaris i Milan Tomić.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
23/09/2006 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Varda u Real Madridu

Bivši centar Partizana, Detroita, Vašingtona, Bešiktaša i ukrajinskog Kijeva Ratko Varda novi je član madridskog Reala!

Varda je sa španskim gigantom potpisao jednomesečni ugovor.

26-godišnji centar visok 213 cm, osvojio je sa crno-belima kup 2000.godine, a bio je i član nacionalnog tima za igrače do 22. godine.

Varda je 2002.godine kao velika nada bio draftovan od Detroit Pistonsa, ali u NBA nije dobio pravu priliku. Po povratku u Evropu igrao je za Olimpiju, grčki Apolon, a prave partije prikazao je u turskom Bešiktašu.
Priredio: Igor Vujičin

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.