Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 16:45:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vrijedi li pokusati opet...  (Pročitano 17048 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa,jbg,meni je pomoglo... ,trebalo bi i njemu... ,samo dok ga krene...   Smile
Samo sto ja nisam muvala ribe,ne preferiram ih  Smile 

E,pa petak je,a njega nema na forumu,mozda je i sam dosao do istog resenja i krenuo u realizaciju  Smile
Ako bude problema sa mamurlukom,a ne nadje supice iz kese od paradajza-nek se javi-poslacu mu recept za spravljanje domace corbice  Smile Posle nje bice kao nov  Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 21:00:45 od milosava »
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k530i
Potrajace ovo sve jos neko vreme. To je ona ljubavna bol i dzabe sada sve...Kao i lek sto ne deluje odmah tako ni svi ovi saveti ne mogu odma da se realizuju...Za sve treba vreme pa i za ovo...Jedan dan ce biti, super, jedan ne bas toliko...Jedan dan ce ti nedostajati, drugi dan nece...I tako to ide do jednog perioda kada se sve to preboli...

Realno, ja sada isto prolazim kroz ovu fazu...i eto, pronalazim sebe u svim ovim tekstovima i jednostavno sam svestan da to ne ide bas tako kako zamisljaju oni koji kroz ovo nisu prosli ili je to bilo davno. Jeste sve to tacno, treba ici dalje, pronaci novu zanimaciju u zivotu, ali da je to tako, nebi bilo toliko problema i ljudi koji non-stop pitaju, kako preboleti, dali se vratiti, pomiriti...Postojao bi univerzalan lek za ovaj ljubavni problem i uzivaj...

A ti mrchaa10, opusti se malo, ne ocekuj sada svaki dan da ce neko da ti pomaze, tebi je pomoc data, i pogledaj samo malo predhodne tekstove i shvatices da je mnogo ljudi pokusalo da ti da savet i pomoc. E sada, ako ti i dalje ocekujes da ova tema ostane ziva i da ce se sve vrteti oko tvog problema, mislim da je problem u tebi...A njega mozes resiti sam...Ojacaj, i suoci se sa cinjenicom da je zivot zaista takav i nemoze da bude bolji ukoliko ga sam takvim ne ucinis...

Pogledaj ti koliko je samo ljudi koji imaju mnogo gorih problema od tebe...Ali opet se izvuku i krenu dalje, i opet nadju nesto sto ih cini sretnim, doduse ne onako skroz, ali se ne samo sazaljavaju i jadikuju...

Pazi, meni je par poruka pomoglo i znam da je dalje na meni...Ima brak iza sebe, dete, ljude koji me mrze zbog toga...Znaci dno, ali opet gledam da to sve ima kraja i da ce uskro sve biti uredu...

Pozdrav i glavu gore...Vec imas ponuda tu da se druzis sa devojkama, koje su vredne, nemoj to odbijati, uzivaj u zivotu Wink
IP sačuvana
social share
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E moji ljudi kakav provod sa treninga i ujutru opet trening pa u kamp i utakmica u nedelju nema meni nigdje veceras ali imam bar sto da citam tj vase komentare i savjete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Google Nexus 5
uzmi neki film, neku knjigu citaj, a imas i dosta tema o nesrecnoj ljubavi bas na ovom forumu, mogu ti i oni dosta pomoci ....

nego sad ozbiljno: u kom klubu igras? jesi blizu austrije? mislim, da svratim da te gledam, da navijam 

milosava .... nista licno   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nego sad ozbiljno: u kom klubu igras? jesi blizu austrije? mislim, da svratim da te gledam, da navijam

milosava .... nista licno Smile Smile

Nista ne brini,Mirjana,ucili su me liberalnosti   Smile
 Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Stvarno vam hvala punooooo i neznam kako da vam zahvalim izvukli ste me na neki nacin jer mi ona vise se ne mota po glavi kao ranije jednostavno ni ne mislim sto ovako sto onako i zbog cega ovo ili ono jednostavno ona je tako odlucila jer misli da je bolje i ja prihvatam tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung 
Motace se ona u tvojoj glavi jos neko vreme ali i to ce proci.Sad udahni punim plucima i samo napred. Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Vrijeme lijeci sve...ali nije lose sam malo ubrzat taj proces Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Vrijeme lijeci sve...ali nije lose sam malo ubrzat taj proces Smile

"nema više vremena za bilo šta"... miki je u pravu bre! Odma' da si otiš'o u akciju! I ne javljaj se ponovo dok ne neku Nemicu!!!  Smile  I za moju dušu, potrudi se da bude iz Istočne Nemačke...   

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hehehehehehehe upravu ste vrijeme lijeci sve.A to za Istocni dio Smiley))Kralj si....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 16:45:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.